1
Cam Silecek kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Top Cleaner Glas Power Schaum Cam Temizleme Köpüğü Sprey

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Top Cleaner Glas Power Schaum Cam Temizleme Köpüğü Sprey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazkaplan1453 Satıcı Ünvanı: FATİH TUTKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355683
    Bu ürün beyazkaplan1453 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cam yüzeyler için Güçlü Köpük temizleyici
  • zahmetsizce ve güçlü bir şekilde temizler
  • Cam yüzeylerin iz bırakmadan temizlenmesi
  • İçerik: 500m
Geri Bildirim Ver

Top Cleaner Glas Power Schaum Cam Temizleme Köpüğü Sprey

Ev ve iş yerlerinde temiz tutulması gereken yerlerden biri camlardır. Camların içeriden ve dışarıdan temiz görünmesi gerekir. Dışarıdan gelen tüm tozları üzerine toplar. Top Cleaner Glas Power Schaum cam temizleme köpüğü sprey sayesinde müşteriler istedikleri cam temizlikleri tam anlamıyla yapar. Cam temizliğinin belirli aşamalar ile yapılması tertemiz bir görüntüye kavuşmayı da sağlar. Cam temizliğinin düzenli ve özenli bir şekilde yapılması sayesinde eve girecek olan ışık parlak olur. Ayrıca parlatıcı görevi bulunan bu spreyin camların daha canlı görülmesine yardımcı olur. Top Cleaner Glass Power schaum köpük spreylerini kullanarak hızlı bir şekilde temizlik yapabilirsiniz. Evlerde veya işyerlerinde bulunan camların kirli görünmesi sağlık açısından zararlı olabilir. Pencerelerin temizliğinin düzenli olarak yapabilir ve zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

  • Parlatıcı etki
  • Kolay kullanım
  • Etkili formül

Pratik Top Cleaner Glas Power Schaum Özellikleri

Pratik Top Cleaner Glas Power Schaum Özellikleri

Kapalı alanlarda bulunan camların temizliğinin yapılması, alana ait görünürlüğü ön plana çıkarır. Bu ürün ev ve iş yerlerinde kullanılmasının yanı sıra araba camlarının temizliğinde de kullanılır. Oturulan bölgeye bağlı olarak ortamın fazla tozlu olması, camların kirliliğini etkileyen unsurların başında gelir. Bu gibi durumlarda Glass Power Schaum köpük spreyler bu olaydan mustarip olanların yardımına koşar. Araba camlarının hijyeni için kullanılan spreyler, yolculuk halinde etrafın net ve canlı görünmesine de yardımcı olur. İz bırakmayan özel formülü ile öne çıkar. Araba kullanımında görüş açısındaki camların kirden veya tozdan dolayı kapanıyor olması kaza riskini de beraberinde getirir. Bu gibi sıkıntılı durumları önlemek amacıyla düzenli olarak köpük spreyi kullanabilirsiniz. Ayrıca cam üzerinde meydana gelen lekelerin bu köpük sprey sayesinde kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Top Cleaner Cam Temizleme Köpüğü Sprey Yorumları

Top Cleaner Cam Temizleme Köpüğü Sprey Yorumları

Uygulanan köpük spreyleri sıkmadan önce çalkalanması önerilir. Evin pencerelerinde bulunan lekelerin çıkarılmasında öncelikli olarak pencerelerin tamamına ve sırayla pencere parçalarına köpük sıkılır. Sıkılan köpüklerden sonra belli bir süre beklenilir. Bu süre içerisinde köpüklerin camlara iyice nüfuz etmesi sağlanır. Sonrasında ise su ile camlar yıkanarak tertemiz bir görünüme kavuşur. Top Cleaner Glas Power Schaum cam temizleme köpüğü sprey kullananlar, ürünün vadettiği temizlik unsurlarını karşılayan formülünden dolayı oldukça memnun kalır. İz bırakmadan kolay bir şekilde lekeleri çıkarır. Yoğun lekeler üzerinde oldukça etkilidir. İlkbaharda yapılan cam temizlikleri yaz veya kış ayına göre daha sağlıklı olur. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip ürün, tüm pencerelerde kullanıma uygundur. Sağlığa ve cilde karşı zararlı maddeler içermez. Kısa süre içerisinde inatçı lekeleri kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Top Cleaner Cam Temizleme Köpüğü Sprey Fiyatı

Avantajlı Top Cleaner Cam Temizleme Köpüğü Sprey Fiyatı

Temizlik ev, araba veya işyerlerinin güzel bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Cam temizliklerinin sıkılan köpükler aracılığı ile yapılması insanların işlerini de kolaylaştırır. Temizlik yapan müşterilerin Top Cleaner Glas Power Schaum cam temizleme köpüğü sprey yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Deterjan sektöründe kullanılan ürün modeli, fiyatının uygun olması ve kaliteli formülü sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Top Cleaner Glas Power Schaum cam temizleme köpüğü sprey fiyatı ürünün özellikleri ve içeriğinde bulunan malzemelere göre belirlenir. 500 mililitre ağırlığı ile uzun süreli kullanım ömrü sunar. Güvenilir ambalaj tasarımı dökülme problemlerinin önüne geçer. Müşterilerinin uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlere ulaşmalarını sağlayan Trendyol üzerinden Top Cleaner Glas Power Schaum cam temizleme köpüğü sprey satın alarak inatçı lekelere karşı önlem alabilirsiniz.