7
Lehim ve Havya kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Toolux Lehim Pompası

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Toolux Lehim Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARGEMA Satıcı Ünvanı: ARGEMA TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074110323800001 Vergi Kimlik Numarası: 0741103238
    Bu ürün ARGEMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eltos yıllardır türkiye'de amatör , profesyonel ve ustaların seçimi olmuş üst kalitede uzun ömürlü ürünler üretmiştir. 100 % türk üretimi olması ve ekonomik ve kaliteli olmasıyla yıllarca sorunsuz kullanabileceginiz ürünlerdir.
Geri Bildirim Ver

Toolux Lehim Pompası TLP005

Kalay ve kurşun karışımları birçok alanda sağlam donanımlar elde etmek için kullanılmaktadır. Tamirat işlemlerinden onarıma kadar sektörler arasında farklı kullanım detaylarına sahip olan lehim, kurşun ve kalayın birbirine karışması ile oluşan iletken bir alaşım olmaktadır. Bu iletken alaşımı elektronik devrelerden eşya montaj ve onarımlarına kadar birçok farklı alanda kullanabilirsiniz. İki ya da daha fazla metalin birbiri ile etkileşime geçtiği lehimleme işlemi, uygulama esnasında birtakım cihazlara ihtiyaç duymaktadır. Çok yüksek sıcaklıklarda kullanılan lehim malzemesi, eşyalarınızı hızlı ve kolayca tamir edebilirken aynı zamanda sağlam yapışma özelliği gösterir. Birbirine yapışmasını istediğiniz ve onarılması gereken eşyalarda lehim alaşımı, iki uca birden üstün performansta moleküler seviyede yapışarak tamirat işlemini sağlamaktadır. Tüm bu işlemler için ihtiyacınız olan lehim aleti ise elektrikli lehim pompası olmaktadır. Bu pompa aleti ile lehim uygulama hızınızı ve performansı artırabilirsiniz.

  • Ergonomik Kavrama Seçenekleri
  • Kolay Lehim Sökebilme Becerisi
  • Kaliteli Materyal Kullanımı

Her Lehimlemede Üstün Lehim Temizleme Performansı

Her Lehimlemede Üstün Lehim Temizleme Performansı

Lehim emebilme özellikleri ile bilinen lehim pompaları arasında Toolux, büyük bir başarıya imza atarak lehim sökme işlemini farklı bir düzeye taşımaktadır. Piyasaya sürdüğü lehim pompası ile sizlerin uygulama yaptığı alanlarda rahatlıkla çalışabilmenizi sağlar. Birçok kesimden insanın lehim uygulama ve sökme esnasında kullandığı farklı ürünler olabilmektedir. Bu ürünler ile uygulanan lehim, eşyaları veya devreleri birbirine daha rahat yapıştırır ve iki eşyayı sımsıkı bir şekilde onarır. Sizlerin de tüm bu işlem adımlarını yönetirken kendi bildiğiniz yöntemlerle değil de lehimleme alanında lehim pompası tavsiye ürünleri ile işe başlamanız en doğru karar olacaktır. Lehimleme alanında amatör veya profesyonel olmanız lehim pompaları kullanmak için aranan kriterlerden olmamaktadır. Ergonomik kolay kavrama seçeneğini Toolux’un lehim pompası ile yakından deneyimleyebilirsiniz. Toolux lehim pompası içeriğiyle de dikkat çeker.

Sıfır Risk Sunan Güvenli Kullanım Seçeneği

Sıfır Risk Sunan Güvenli Kullanım Seçeneği

Daha önce lehim sökmemiş olsanız dahi hızlı ve kolay bir şekilde lehim sökebilmenizi bu lehim pompası ile sağlayabilirsiniz. Uygulanan yüzeyde yer alan lehim, bazen istediğiniz gibi olmaz. Profesyonel bir iş performansı sergilemek isterseniz Toolux’un geliştirdiği lehim pompası cihazına bir göz atabilirsiniz. Bu üstün kalitede teknik donanımı, tüm elektrik atölyelerinde ve evde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kolay yüzey temizleyebilen ve hızlı bir şekilde lehimi sökebilmenizi sağlayan bu ürün hakimiyetin siz de olduğunu göstermek için bir şans olmaktadır. İyi bir şekilde birbirine yapışmayan lehim parçaları zamanla açılmakta ve tüm onarım işlemini sil baştan hale getirmektedir. Bu büyük bir risk kaynağı olurken projeleriniz ve eşyalarınız için güvenli yollar arasında yer almamaktadır. Toolux lehim pompası kullanımı lehim alanında ihtiyacınız olan tüm gerekli işlemleri sunarak uygulanan lehimin kalitesini artırmaktadır. Toolux lehim pompası yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Elektrik Atölyelerinin Vazgeçilmezi Lehim Pompası

Elektrik Atölyelerinin Vazgeçilmezi Lehim Pompası

Yüzeyiniz üzerinde yer alan lehimi uyguladığınız zaman, yeterli kaynak ve ekipmanlara sahip olmadığınızı düşünüyor ya da eskisi kadar sağlam olmadığı kanısına vardıysanız, lehim tazeleme işlemi yapmak oldukça önemli olmaktadır. Lehim tazeleme işleminde yüzeyde bulunan lehim alaşımını sökmek için öncelikle yüksek ısıda o alaşımı ısıtıp sonrasında güvendiğiniz bir lehim pompası kullanmanız gerekir. Güvenlik açısından oldukça emniyetli bir modele sahip olan lehim pompası fiyat özellikleri ile de dikkat çekmekte ve herkesin satın alabileceği bütçe dostu fiyatlandırmalarda yer almaktadır. Yüksekliği 2,5 cm, genişliği 6 cm ve 24 cm derinlik modeli ile Toolux sektörde oldukça fazla tanınan bir marka olmaktadır. Siz de 47 gr ağırlığındaki bu hafif ürünü tercih edebilir, lehimleme işlemine yeni bir soluk katabilirsiniz. Trendyol'da yer alan TLP005 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.