toodecor Mermer Banyo Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

toodecor Mermer Banyo Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • -Ürün tamamen mermerdir, -Her ürün el işçiliği ile yapılmıştır, -Mermer doğal taş olduğu ve el yapımı ürünler olduğu için her üründe ufak farklılıklar olabilir, -Ürün görselde göründüğü gibi sıvı sabunluk, katı sabunluk, diş fırçalık, pamukluk ve alt tepsisi olmak üzere 5 par.a şeklinde gönderilecektir, -Ürün kırılabilir olduğu için patpata sarılı olarak gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Mermer
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Toodecor Mermer Banyo Seti

Yaşanılan evde salonun kaliteli ve şık aksesuarlarla döşenmesi kadar banyonun da bu düzene sahip olmasına önem verilir. Bu aksesuarların kullanım amacına uygun ve beklentileri karşılayacak güzellikte olması ortamın havasını değiştirir. Toodecor mermer banyo seti bir üründen istenilen işlevselliktedir. Set 5 parçadan oluşur ve ihtiyaç olan tüm ürünleri bir arada bulundurur. Ortama farklı bir ambiyans katarak estetik görünmesini sağlar. Kullanımı kolay ve rahat olur. Toodecor markasına ait bu setin farklı kullanım alanlarına uyum sağlaması tercih edilmesini sağlar. Mermer set sağlam olmasıyla banyonuzda ya da diğer alanlarda uzun zaman kullanılacak yapıdadır. Mermer set bu yönüyle dikkatleri üstüne çeker. Banyonuzda fazla yer kaplamadan bulunur ve ağır olmadığı için isteğinize göre yerini değiştirebilirsiniz. Gönül rahatlığıyla kullanacağınız set, banyonuzun dekoratif yönünü artırır.

  • 5’li parça
  • Mermer materyal
  • El yapımı ürünler

Toodecor Mermer Banyo Setleri ve Özellikleri

Toodecor Mermer Banyo Setleri ve Özellikleri

Şık tasarımıyla banyonuzda yerini alacak setin materyali mermerdir. Ürün 5 parçadan oluşur. Bunlar; sıvı sabunluk, katı sabunluk, diş fırçalık, pamukluk ve alt tepsi şeklindedir. Sette bulunan tüm ürünler el işçiliği ile yapılır. Mermer banyo seti minimal yapısıyla fazla yer kaplamaz ve ferah bir his vermeye yardımcı olur. Ürün ergonomik tasarıma sahip olmasıyla her bir parçayı farklı alanlarda kullanma imkanı verir. Setin mermer olması hijyenik olarak kullanışlı olmasını sağlar. Ayrıca temizliği kolay bir üründür ve bakteri oluşmasına izin vermez. Bunun yanı sıra dekoratif açıdan estetik görünmesine imkan verir. Ürün sağlam ve dayanıklı yapısıyla uzun zaman banyonuzda bulunduracağınız bir settir. Yüksek performans göstermesi ve işlevselliği ürünü ilgi çekici hale getirir. Set göze hitap eden şık duruşuyla hem aksesuar görevini üstlenir hem de aktif kullanım sağlar.

Göz Alıcı Toodecor Mermer Banyo Setleri

Göz Alıcı Toodecor Mermer Banyo Setleri

Banyonuza ihtiyaç duyulan ürünleri yerleştirmek ve bunu yaparken de estetik görünüm kazandırmak istediğinizde tercih edeceğiniz bir üründür. Mermer set 5 parçaya sahip olmasıyla bir banyoda bulunması gereken tüm aksesuarları içerir. Her biri parlak ve şık görünümlüdür. Sadece banyoda değil farklı alanlarda da kullanabileceğiniz güzellikte bir banyo setidir. Bu açıdan baktığınızda ürün ergonomik tasarımıyla kullanım avantajı sağlar. Toodecor mermer banyo seti yorumlarına göz attığınızda ürünün kullanışlı ve estetik olduğu görülür. Ürünü ihtiyaçlarınızı gidermek ve banyonuzda temiz ve iç açıcı bir görüntü oluşturmak için kullanabilirsiniz. Toodecor set farklı tarzda banyolara uyum sağlayacak niteliktedir. Kolay temizlenir ve üründe kullanılan mermer materyal sağlığa zarar verecek yapıda değildir. Özellikle yeni ev kuranlara hediye olarak alabileceğiniz bu ürün kullanışlı yapısıyla sevdiklerinizin beğenisini kazanır.

Avantajlı Toodecor Mermer Banyo Setleri ve Fiyatları

Avantajlı Toodecor Mermer Banyo Setleri ve Fiyatları

Bir ürün satın alırken dikkat edilen birçok unsur bulunur. Kaliteli ve görsel donanıma sahip olması ürünün tercih edilmesini kolaylaştırır. Bunun yanı sıra uygun fiyat avantajına sahip ürünler müşterilerin dikkatini çeker. Toodecor mermer banyo seti fiyatlarını incelediğinizde ürünün özellikleri ile orantılı bir şekilde belirlendiğini görebilirsiniz. Bu sebeple evinde görselliğe önem verenlerin beğenisini kazanır. Banyo setinin ihtiyacı karşılaması ve kullanım sırasında pratiklik sağlaması memnuniyeti artırır. Mermeri seti kullananlar ürünün kaliteli ve parlak bir görünüme sahip olduğunu ve banyoya farklı bir hava kattığını yorumlarında belirtirler. Bu yorumlar sayesinde ürünü kullananların fikirlerinden yararlanma imkanını bulmuş olursunuz. Ürünün her bir parçasını farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Bununla birlikte evinizin her alanına görsel şölen yaşatmış olursunuz. Şık görünüm ve tasarıma sahip olan bu memer sete sahip olmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.