Toni Guy Sprey Isıya Karşı Koruyucu 150 ml

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
19 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
6 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
357,95 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8 saat 18 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
439,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Toni Guy Sprey Isıya Karşı Koruyucu 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYI KOZ MED Satıcı Ünvanı: KAYI KOZMETİK MEDİKAL İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0538095391200001 Vergi Kimlik Numarası: 5380953912
    Bu ürün KAYI KOZ MED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toniguy sprey ısıya karşı koruyucu 150 ml toniguy sprey ısıya karşı koruyucu 150 ml ilham alın kullanım önerileri ısı ile şekillendirme sonucu oluşan yıpranma, kırılma ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı olarak, saçın yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar. Kullanım: Her türlü ısı ile şekillendirme öncesinde, kuru ya da ıslak saçınızın boy ve uçlarına eşit bir biçimde sıkın ve tarayarak dağıtın. Nasıl yapılır?Saçınızı ısı ile şekillendirmeden önce ürünü eşit bir miktarda saçınıza sıkın.Ürünü sıktıktan sonra saçlarınızı şekillendirebilirsiniz. Ilginizi çekebilecek diğer ürünlerimiz hacim veren köpük deniz tuzu etkili şekillendiricisprey ışıltı verensaç parfümü saç dökülmesine savaş açın özellikle kış aylarında saç dökülmelerindeki artışın nedeni mevsim değişikliklerinin yanı sıra bu dönemde artan stres ve zaman azlığı diyebiliriz. Bu noktada alınacak saç bakım önlemleri, saç dökülmesini azaltmanın yanı sıra kendinizi de daha iyi hissetmeniz düşük ısılı fön kullanımı: Kışın ıslak saçla dışarı çıkmak bizi sadece grip veya nezleye karşı daha savunmasız hale getirmiyor, aynı zamanda saçların kırılmasına ve koparak dökülmesine neden oluyor. Diğer tarafta ise çok yüksek ısıda fön kullanmak da saç derisini kurutuyor. Fön kullanırken tonı&guy ısıya karşı koruyucu sprey kullanarak ve fönü biraz daha düşük ısıda kullanarak, saçınızın ve derinizin kurumasının önüne geçebilirsiniz. Duş gününü atlamayın: Evet bazen zamanımız kalmıyor, bazen de üşeniyoruz ama saç yıkama gününü atlamak özellikle kış aylarında saçlara zarar veriyor. Günlük olarak saçları yıkamak saç derisinde biriken kir ve yağın temizlenmesine katkıda bulunarak, yeni çıkan saçların sağlıklı bir deriden çıkmasını sağlıyor. Tonı&guy yıpranmış saçlar için bakım maskesi ile saçlarınıza kış aylarında hak ettiği ilgiyi vererek, onların canlı ve sağlıklı görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Etki Sabit Tutma
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver