Tonguç Yayınları 5.sınıf Tüm Dersler Zoru Soru Bankası

239 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 5.sınıf Tüm Dersler Zoru Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cinemascope Satıcı Ünvanı: CİNEMASCOPE YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211136456700001 Vergi Kimlik Numarası: 2111364567
    Bu ürün Cinemascope tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç 5. Sınıf tüm dersler zoru soru bankası.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Aytül Akal
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Soru Bankası

Testler ve ders kitapları çocukların hayatlarında akademik gelecek için çok büyük bir yer tutar. Eğitim hayatında bu materyaller önemlidir ve doğru kaynaklarla düzgün bir şekilde çalışmak, çocuğun geleceğini sağlam temeller üzerine kurmasını sağlar. Tonguç Akademi 5. sınıf tüm dersler zoru bankası yardımıyla hızlı bir şekilde çalışabilir ve organize bir öğrenme süreci oluşturabilirsiniz. Bu sayede sınava çok iyi hazırlanabilir ve kaynaklarınızı daha doğru kullanabilirsiniz. Aradığınız her türlü soru ve çözümü bu kaynakta bulabilirsiniz. Bu, her düzeyde öğrenci notlarının anlaşılırlığı konusunda gözden kaçırılmaması gereken bir detaydır ve bu kaynak, kolay anlaşılır olma özelliği taşır. Kolay anlaşılır dili ve dikkat çeken soru tarzı ile öğrencilerin doğru soru çözümü yapabilmelerine imkan sağlar.

  • Sade ve açık bir dil
  • Kolay okunabilirlik
  • Seviyelere göre sorular

Tonguç Akademi Tüm Dersler Zoru Soru Bankası Özellikleri

Tonguç Akademi Tüm Dersler Zoru Soru Bankası Özellikleri

Tonguç Akademi 5. sınıf zoru bankası özellikle okul hayatında gerekli kaynaklardan ve sınava hazırlık materyallerinden biridir. Her sınıf için çeşitli varyasyonlar vardır. Tonguç test kitapları, sorunun önemli kısımlarını kolayca vurgulayarak, öğrencilerin her türlü soruyu kolay bir yolla anlamasına olanak tanır. Bu ürün ile dersler, başarılı bir şekilde geçilebilir. Açıklayıcı konularla soruyu kolayca anlamanıza yardımcı olur. Tüm bu özellikleri sayesinde bu soru bankası öğrencilerin vazgeçilmezi olmayı başarır. İçeriğinde yer alan her düzeye uygun soru seçenekleri ile verimli bir kaynaktır. Zorluk derecesi ile çeşitli sorularla her öğrencinin ihtiyacı olan bir ürün haline gelir. Anlaşılır ve net soru sorma tarzıyla kısa sürede hız kazandırır. Birbirinden farklı dersleri tek bir çatı altında toplayan bu test kitabı sayesinde her derste etkinlik ve yetkinlik sağlanabilir.

5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Soru Bankası Fiyatları

5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Soru Bankası Fiyatları

Tonguç Akademi 5. Sınıf Zoru bankası öğrencinin her ders için ayrılmaz bir parçası haline gelir. Tonguç Akademi 5. sınıf tüm dersler zoru bankası fiyat aralıkları bütçe dostudur. İhtiyacınız olan soru bankasına ait fiyatları karşılaştırarak bütçenize uygun seçimi yapabilirsiniz. Öğrencinin beklentilerini karşılayan kaynak seçeneklerini indirim kampanyaları sayesinde ekonomik fırsatlarla sipariş edebilirsiniz. Tonguç Akademi 5 sınıf kitapları zoru bankası hem eğitim döneminde hem de tatil döneminde çalışmak için ideal bir seçim olabilir. Sektördeki fiyatı göz önüne alındığında, uygun fiyat sunabilecek kaliteli bir ürünü Tonguç Akademi ,seçeneklerinde bulabilirsiniz. Online alışverişin sağladığı benzersiz avantajlar bu alışverişi keyifli bir hale getirir. Dilerseniz ürün noktasında yapılmış olan müşteri geri bildirimlerini de göz atabilir ve satın almak istediğiniz ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Tonguç Akademi 5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası İçeriği

Tonguç Akademi 5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası İçeriği

Okul hayatındaki en önemli yardımcılardan bir tanesi olan soru bankası kitapları öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırır. Bu kitaplar sayesinde her türlü soruyu öğrenciler kolayca çözebilir ve daha önce karşılaşmadıkları yeni nesil soru türlerinin üstesinden gelebilir. Dersleri daha kolay anlamak ve başarılı olmak için Tonguç Akademi ürünlerini tereddütsüz şekilde tercih edebilirsiniz. Son yıllarda en sık sorulan soruların yer aldığı bu ürün, öğrencilerin ve ailelerin beğenisini kazanır. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi karşılayan bu ürün müfredata uygun olarak güncellenmiştir. Tonguç akademi 5. sınıf tüm dersler zoru bankası yorumlarını okuyarak hem ürünler hem de müşteri memnuniyeti hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar ışığında Tonguç Akademi soru bankasının avantajlarını görebilir, müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak güvenle satın alabilirsiniz.