Tonguç Yayınları Tyt Gramatik

239 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tyt Gramatik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BianStore Satıcı Ünvanı: BİAN DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169111000600001 Vergi Kimlik Numarası: 1691110006
    Bu ürün BianStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dil bilgisi, Türkçe dersinin en önemli ikinci kalesi. Paragraflarda çok iyi olsak bile dil bilgisi olmadığında tyt’de yüksek netler yapamıyoruz. Bu durumda da maalesef istediğimiz sıralamalara ulaşamıyoruz. Bu yüzden dil bilgisini kaliteli şekilde bitirmeliyiz. Ihtiyacımız olan şey, konuları öğrendikçe sıcağı sıcağına testleri temel-Orta-Zor olmak üzere farklı seviyelerde çözmek. Bu testleri çözerken de kısa kısa konu tekrarları yapmak. Çünkü konu tekrarları düzenli yapılmadığında ilerleyen aylarda ilk konuları unutabiliyoruz.Işte tam da bu yüzden gramatik bir yandan soruları çözmen, diğer yandan da adım adım kapsül bilgilerle konuları tekrar etmen için tasarlandı. Bugüne kadar on binlerce öğrencinin netlerini yükselten bu kitaba hangi seviye olursan ol hemen başlayabilirsin. Soru çözümlerini ve danışmanlık karekod videolarını kitabın içinde kolayca bulabileceksin. Yayinevi: Tonguç akademi yazar: Komisyon boyut: 21.00x27.50 cm sayfa: 254 sayfa kagit: 1.Hamur kagit

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi Tyt Gramatik

Sınava hazırlanırken dikkat edilmesi gereken en önemli konu kitap seçimidir. Tonguç Akademi’nin son zamanlarda sınava yönelik çıkardığı bir seri vardır. ÖSYM’nin yeni soru tarzına %100 uyumludur. Tonguç TYT Gramatik de bu serideki kitaplardan biridir. Kitapların hepsinde ortak bir sistem hakimdir. Her ünite sonrasında ünite sonu testleri bulunur. Testlerin sonunda da son kontrol testi vardır. Kitapta sorularınızı çözmeye başlamadan önce kitabın içerisindeki QR kodla Gri Koç’un hazırladığı videoya ulaşabilir. Böylece video sayesinde kitap hakkında ve dil bilgisi konularına nasıl çalışmanız gerektiği gibi konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde deneme yaptığınız tarihlere, netlerinize, çözdüğünüz süreye ve hangi konuda yanlış yaptığınıza ulaşabilirsiniz. Kitapta bulunan taktikler sayesinde konuyu daha kalıcı öğrenebilirsiniz.

  • Farklı zorluk seviyelerinde sorular
  • Soruların başında QR kodları
  • Bölüm sonlarında tarama testleri

Gramatik Test Kitabı

Gramatik Test Kitabı

Gramatik Tonguç Akademi’nin çıkardığı Tak-Tik serisi kitaplardan biridir. Bu kitap TYT Türkçe dil bilgisi konularını kapsar. Konu testleri ile bütün seviyelere hazırlanmanızı sağlar. TYT Türkçe genel olarak paragraf ve dil bilgisi olarak ikiye ayrılır. Dil bilgisi konusu genellikle bol kaynak ile konu pekiştirilir. Tonguç Akademi de bu amaçla birden fazla kaynağa eş değer tek bir kitap hedefler. Böylece bu kitap sayesinde kitaptaki soruları çözerken harcadığınız vaktin sizin için verimli olmasını sağlar. Yayınladığı test kitabında bulunan teknikler konuyu öğrenmenize yardımcı olur. TYT Gramatik sayesinde dil bilgisi konularınızı kolaydan başlayarak zora doğru tamamlayarak her soru tarzında sorun yaşamadan çözebilirsiniz. Tek bir kitapla ÖSYM soru tarzlarına uygun hazırlanabilirsiniz. Uygun fiyatlı olması ve kullanıcılarından olumlu yorumlar alması TYT öğrencilerinin bu kitabı tercih etme sebeplerindendir.

Tonguç Akademi Gramatik Kaynağının Kazandırdıkları

Tonguç Akademi Gramatik Kaynağının Kazandırdıkları

Kaynak kitap seçerken sınava yönelik bir kitap olması gerekir.Tonguç Gramatik kitabı size birçok konuda fayda sağlar. Gramatik sayesinde Tyt Türkçe alanındaki dil bilgisi konularını kolaydan zora 5 seviyeye de hâkim olarak tamamlayabilirsiniz. Testler zorluk seviyeleri farklı sorulardan oluşur. Soru seviyesi; ilk soru temel seviyede, ikinci soru öğretici düzeyde, üçüncü soru metin halinde, dördüncü soru zor ve ötesi düzeyde ilerler. Bu sayede anlaşılmayan eksik kalan konulara tekrar çalışır, kalıcı öğrenim sağlanır. Kitaptaki denemeler için analitik koçluk bulunan bir sayfa vardır. Soruların başında bulunan QR kodlar sayesinde sorunun çözümünde kullanılan farklı yönleri bulabilirsiniz. Ayrıca QR kodlar sayesinde yanlış çözdüğünüz soruların doğru yanıtlarının video çözümlü anlatımına ulaşabilirsiniz. ÖSYM’ye uygun hazırlandığı için sınavdaki sorulara paralel sorular çözerek sınava hazırlanabilirsiniz. Bu sayede sınavda zorlanmazsınız.

Gramatik Kitap İçeriği

Gramatik Kitap İçeriği

Tonguç TYT Gramatik kitabı her konunun adımlara ayrılmasıyla konu bütünlüğü sağlar. Bu kitapta 18 konu 171 adım ve taktik bulunur. Her adımda sorunun çözümünü kolaylaştıracak taktikler verir. Bir sayfa alt, orta ve üst olarak üçe ayrılır. Her üç bölümde de beşer soru; alt, orta ve üst bölümlerin başında sayfadaki beş soruya ait QR kodları bulunur. Her sayfada üçer tane kapsül bilgi ve bu bilgiler sayesinde benzer soru tarzlarının kolay çözülmesi sağlanır. Tonguç Akademi Yayınları Tyt Gramatik’in başında Gri Koç’un hazırladığı haftalık bitirme planları bulunur. Trendyol’dan ulaşabileceğiniz bu kitabı satın aldığınızda yanında 5 adet Türkçe denemesi ile birlikte gelir. Denemeler ÖSYM’nin soru tarzına uygundur. Bu kitap toplamda 255 sayfa ve içerisinde 1426 soru bulundurur. Soruların cevap anahtarına kitabın son sayfasından ulaşılır.