Tonguç Yayınları Tyt Ayt Paragraf Soru Bankası Deneme Paragrafik Paragrafis Kitap Kitabı

358 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tyt Ayt Paragraf Soru Bankası Deneme Paragrafik Paragrafis Kitap Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: svsdahiçocuk Satıcı Ünvanı: FATİH DURNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1809519359000001 Vergi Kimlik Numarası: 3180119610
    Bu ürün svsdahiçocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tyt Ayt Paragraf Soru Bankası Deneme Paragrafik Paragrafis Kitap Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi TONGUÇPARAGRAF TYT AYT Paragraf Soru Bankası Paragrafik Paragrafiks Deneme

Tonguç Akademi paragraf soru bankası deneme Paragrafik Paragrafiks kitabı, yeni müfredata uygun olarak hazırlanmış bir eserdir. Öğrencilerin sınavlara hazırlanması için tasarlanan yardımcılarından biri olan kitap, son derece kapsamlıdır. İçinde birçok deneme sınavı bulunan kitap öğrencilerin sınavda başarılı olması için tasarlanarak sunulur. Kitap, zaman yönetimini iyi yapabilmeniz için paragraf denemelerine sahiptir. Kitabın içerisinde bulunan denemeler, sınava hazırlık yaptığınız süreçte beklentilerinizi oldukça karşılar. Soru bankasının içinde yer alan denemelerden istediğinize başlayabilirsiniz. Tonguç akademi paragrafik paragrafiks kitap şeklinde basılarak tarafınıza sunulur. Bu sayede istediğiniz denemeye tekrar dönüş yapabilirsiniz. Makul boyutlara sahip olan kitap, elinizde ya da çantada kolaylıkla taşınabilir. Kitap, sınava girecek olan kişilerin bilgilerini denemeler sayesinde ölçmesine yardımcı olur.

  • Sınav Tipi: TYT ve AYT
  • Kitabın İçeriği: Soru Bankası
  • Basım Dili: Türkçe

Tonguç Akademi Paragraf Soru Bankası Kitabının Özellikleri

Tonguç Akademi Paragraf Soru Bankası Kitabının Özellikleri Nelerdir?

Tonguç Akademi paragraf deneme Paragrafik Paragrafiks kitabı, TYT ve AYT sınavına girecek kişiler için son derece önemlidir. Bu eser, sınava hazırlık aşamasındaki kişilerin hazırlanmasını kolaylaştıracak olan sorular içerir. Kitap sayesinde sınavda karşınıza çıkabilecek soru kalıplarını görerek çalışabilirsiniz. Birçok deneme sınavı içeren eser sayesinde her iki sınava da etkili bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Uzman kadro aracılığıyla hazırlanmış olan bu sorular, hayallerinize hızlıca yaklaşmanıza imkân sağlar. Tonguç Akademi paragraf soru bankası deneme Paragrafik Paragrafiks kitabı, bilgilerin taze kalmasını sağlayarak sınavdan beklediğiniz sonucu almanızda etkili olur. Kitap sayesinde soru çözerken hızlanabilir, zamanı daha doğru ayarlayabilirsiniz. Öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği kitap, paragraf sorularında en yüksek neti hedefleyenler için imal edilir. Kitap, yeni nesil sorulardan oluştuğu için günceldir. Ayrıca deneme kitabı, ÖSYM’nin sorularına birebir uyumludur.

Tonguç Akademi Paragraf Soru Bankası Kitabının İçeriği Nasıldır?

Tonguç Akademi Paragraf Soru Bankası Kitabının İçeriği Nasıldır?

Tonguç Akademi paragraf soru bankası deneme Paragrafik Paragrafiks kitabı, oldukça kapsamlıdır. Kitap, paragraf sorularında en yüksek neti hedefleyen öğrenciler için özel olarak üretilir. Tarafınıza gönderilecek olan setin her ikisi de yeni müfredata ve ÖSYM’ye uygun olarak üretilir. Tonguç Akademi Paragrafiks,serinin ikinci kitabıdır. Bu kitap, öğrencilere 3 farklı yön sunar. Kitap; sınav tarzı, seçici sorular ve süre yönetimi bakımından son derece gelişmiştir. Kitap, sınavda en yüksek neti hedefleyenler için üst zorluk seviyesinde hazırlanır. Ayrıca soru bankasının içinde yer alan denemeler, özgün ve seçici paragraflardan oluşur. Kitabın içinde, sınavlarda odaklanmayı ve zaman yönetimini sağlayan 30 adet paragraf denemesi de yer alır. Tonguç Akademi Paragrafik kitabında ise parçadan bütüne doğru giderek odaklanma sorununu çözebilirsiniz. Kitabın içindeki sorularla odaklanmayı öğrenirken hız da kazanabilirsiniz.

Tonguç Akademi Paragraf Soru Bankası Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Tonguç Akademi Paragraf Soru Bankası Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Tonguç Akademi paragraf soru bankası Paragrafik Paragrafiks kitabı, üniversiteye hazırlanan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilir. Kitap, TYT ve AYT’de çıkan soruların birebir benzerlerini içerir. Bu sayede gerçek sınav esnasında paragraf sorularını çok daha hızlı ve kolay çözebilirsiniz. Kitaplar odaklanmanızı sağlarken hızınızı da artırır. Ayrıca takıldığınız sorularda uzman hocalar tarafından cevaplanmış sorulara bakarak bilgilerinizi de pekiştirebilirsiniz. Bahsi geçen kitaplarla çalıştığınızda paragraf soruları son derece kolay bir hâl alır. Sizden önce kitap setini almış ve soruları çözmüş kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Tonguç Akademi paragraf soru bankası deneme Paragrafik Paragrafiks kitabı yorumlarına Trendyol’dan bakabilirsiniz. TYT ve AYT’de hızlı aksiyon almak için platformdan Tonguç Akademi paragraf soru bankası deneme Paragrafik Paragrafiks kitabı siparişi verebilirsiniz.