Tonguç Yayınları 321 Rehber Matematik - Problemler

62,26 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 321 Rehber Matematik - Problemler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ey güzel arkadaşım, Matematikte sizlere rehber olmaya çıktığımız bu yolda şimdi de yepyeni bir konu ve kitapla birlikteyiz. Değişen sınav sisteminde problemlerin yeri bambaşka bir noktaya ulaştı. Yeni sistemde diğer tüm konular da problemleştirilerek önümüze sunulmaktadır. Bizler ne kadar çok problemle karşılaşırsak problem çözme becerimiz de bir o kadar artacaktır. Tam da bu sebeple 321 Problemler fasikülü sizler için hazırlandı. Fasikülün 1. kısmındaki rehber sorularla konuyu kavrayacak 2. kısmındaki gönder gelsin testleri ile konuyu pekiştireceksin. Rehber Matematik fasiküllerinin konu kapaklarında karşına bir karekod çıkacak. Bu karekodu okutarak çalışacağın konunun YouTube konu anlatım videolarına ulaşacaksın. Bu videoların daha verimli geçmesi için ne diyoruz “Al eline kalemi koy önüne fasikülü benimle yaz benimle çöz!” Tüm bunları yaptıktan sonra “Gönder Gönder Gelsin Be Hocam” diyoruz. Gönder Gelsin testleriyle devam ediyoruz. Bu testler seni biraz daha zorlayacak sorulardan oluşuyor. Bu testlerle, önceki bölümlerde sorularının nasıl çözüleceğini öğrendiğin konuların pratiğini yapacaksın. Takıldığın kısımlarda üstündeki karekodu okutup sayfadaki tüm soruların çözüm videolarına ulaşabilirsin. Unutmadan bu fasikülde toplam 321 + 8 bonus soru var. Yani 3-2-1 soruda bitir işi! O zaman hazırsan “Enerji tavan yola devam!” Hoş Kal, Hoşçakal... Türü: Soru Bankası Sayfa Sayısı: 88 Soru Sayısı: 347

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Dural
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi Tyt Rehber Matematik Problemler 321 Soruda Bitir Işi

Tyt sınavına hazırlanıyor ve matematik konularını en iyi şekilde öğrenmek istiyorsanız Tonguç Akademi Tyt Matematik kitabını tercih edebilirsiniz. Mevcut sınav sistemine uygun olan soruları içeren Tonguç Akademi problemler Tyt kitabı, sınavda yüksek net sayısına ulaşmanızın anahtarlarından biridir.

Son dönemlerde değişen sınav sistemi ile birlikte soru tipleri de farklılaşmıştır. Bu yeni soru tiplerine alışmanın yolu ise çok sayıda problem çözmekten geçer. Tonguç Akademi Tyt Rehber Matematik Problemler 321 Soruda Bitir İşi kitabı hem öğretici sorularla konuları anlamanızı sağlar hem de yüzlerce soruyu içerisinde barındırır.

Öğrencilere yönelik hazırladığı konu anlatımı ve test kitaplarıyla bilinen Tonguç Akademi’nin bu kitabı, Tyt sınavına hazırlananlar için önemli kaynaklar arasında yer almaktadır.

  • Yüzlerce öğretici soru
  • Tonguç Akademi güvencesi
  • TYT sınavına uygun konular

TYT Rehber Matematik 321 Soruda Bitir İşi Genel Özellikleri

Tonguç Akademi Tyt Rehber Matematik Problemler 321 Soruda Bitir Işi

Tyt fasikül serisinin Rehber Mat Problemleri kitabının ilk bölümünde bulunan rehber konular sayesinde konuların daha iyi kavranması sağlanır. İkinci kısımdaki “gönder gelsin” testleri ise öğrenilen konuların pekiştirilmesine ve yeni öğrenen bilgilerin hafızada kalıcı olarak yer edinmesine yardımcı olur.

88 sayfa olan kitapta 321+8 bonus soru ile birlikte toplamda 329 soru bulunmaktadır. Tamamı yeni nesil olan sorularla bildiğiniz konularda hafızanızı tazeleyebilir ve hakim olmadığınız konuları öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Tonguç Akademi’nin Rehber Matematik Problemler kitabının öne çıkan özelliklerinden biri de videolu çözümler sunmasıdır. Konuların başlangıç sayfasında yer alan QR kodu telefonunuz ile tarayarak konu anlatımı yapılan videolara ulaşabilirsiniz. Detaylı olan konu anlatımlarını izlerken defterinize notlar alabilir ve böylelikle konuları daha iyi anlayabilirsiniz. Aldığınız notlara çalışmak soru çözme performansınızı önemli ölçüde artıracaktır.

TYT Rehber 321 Soruda Bitir İşi Kitabını Kimler Almalıdır?

Tyt sınavına hazırlanan ve Matematik dersini daha iyi şekilde kavrayarak sınavda başarıyı elde etmek isteyen tüm öğrenciler için uygundur. Testlerin haricinde rehber sorular da bulunduğu için her seviye için uygundur. Öğrenmek istediğiniz konularla ilgili rehber sorulara bakarak çözüm yoluna çalışabilir ve sonraki sayfalarda yer alan testleri çözerek konuya tamamen hakim hâle gelebilirsiniz.

Sayısal bölümleri tercih etmeyi düşünenler ve Matematikte daha yüksek doğru sayısına ulaşmak isteyenler Rehber Matematik Problemler kitabı ile sınava daha sıkı bir şekilde hazırlanabilir.

Tyt Problemler Rehber Matematik kitabı, tamamen Tyt’ye hazırlanan öğrencilere yönelik bir kitaptır. Müfredata ve yeni nesil soru tiplerine uygun soruların yer aldığı kitap ile sınava tam olarak hazırlanabilirsiniz. Sınavın kapsadığı konuları ve sınavdakine benzer yapıdaki soruları bu kitapta bulabilirsiniz.

Matematik Problemler 321 Soruda Bitir İşi Uygun Fiyatlı mı?

Tonguç Akademi’nin Rehber Matematik Problemler kitabında yüzlerce test ve rehber sorusu yer almaktadır. Ayrıca videolu konu anlatımları sayesinde anlaşılmayan konular tekrar edilebilir veya bilinen konularda bilgiler tazelenebilir. Tyt sınavındaki Matematik sorularında başarınızı artıracak olan kitabın fiyatı son derece uygundur.

Sınavda karşınıza çıkabilecek soru tiplerini içeren ve müfredata tamamen uygun olan kitabı Tyt’ye hazırlanan her öğrencinin edinmesi tavsiye edilir. Müfredata uygun nitelikte soruların ve örneklerin yer aldığı Rehber Matematik Problemler kitabı oldukça kaliteli bir kitaptır.

Genel itibarıyla oldukça olumlu olan Tyt Rehber Matematik Problemler 321 Soruda Bitir Işi yorumlarına göz atarak kitabı alanların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Trendyol’da Tonguç Akademi’nin diğer kitaplarıyla birlikte ayrıca diğer yayınevlerinin kitaplarını da bulabilir, kolayca satın alabilirsiniz.