Tonguç Yayınları Paragrafi Soru Bankası (TONGUÇ YAYINLARI) - Kolektif

209 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8 saat 7 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Paragrafi Soru Bankası (TONGUÇ YAYINLARI) - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BianStore Satıcı Ünvanı: BİAN DİJİTAL MEDYA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0169111000600001 Vergi Kimlik Numarası: 1691110006
    Bu ürün BianStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neden Paragrafik? TRKİYEDE BİR İLK: Paragraf sorularında odaklanma ve sre yönetimi 4lk, 8lik, 16lık, 32lik nitelikli yeni nesil paragraf soruları ile geliştiren yepyeni bir kitap. YENİ TARZ: Tamamı yeni tarz, seçici ve özgn paragraf sorularından oluşur. Sorular öSYM kitapçığında karşılaşacağınız tarzda sunulmuştur. TM YKS: Paragraf sorularını doğru çözebilmek sadece Trkçe testinde değil diğer branşlarda da odağınızın ve başarınızın artmasını sağlar. çöZML: Tamamı video çözml sorulardan oluşur. Yapılamayan veya hatalı soruların çözmleri anında öğrenilir. çözmlere ulaşmak için youtube.com/kampus adresini ziyaret edebilir ve cretsiz ye olabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Tyt Paragrafik Denemeleri + Hediye Kitap

Sınav dönemlerinde soru bankaları öğrencilerin sıkça yararlandığı kaynaklar haline gelir. Derslerde öğrendikleri konuları pekiştirmek ve hatalarını düzeltmek için ihtiyaç duyulan soru bankaları oldukça önemli yardımcı materyallerdir. Tonguç TYT Paragrafik içerisinde paragraf soruları olan bir deneme kitabıdır.

  • Yeni nesil tarzda içerik
  • Karekodlu çözüm
  • Odaklanmayı güçlendirmeye yönelik alıştırmalar

Tonguç TYT Paragrafik Deneme Özellikleri

Tonguç TYT Paragrafik Deneme Özellikleri

TYT’deki 40 soruluk Türkçe sınavının büyük bir bölümünü oluşturan paragraf soruları uzunluğu ve karmaşıklığı nedeniyle öğrencilerin odak problemi yaşamasına neden olabilir. Tonguç TYT Paragrafik Denemelerinin birincil hedefi öğrencilerin odaklanma gücünü arttırmaktır. Sadece TYT değil; KPSS, ALES ve DGS gibi sınavlardaki paragraf sorularına hazırlanmak için de faydalanabileceğiniz bir kitaptır.

Kitaptaki denemelerde soru sayısı sistematik olarak çoğalır. Sırasıyla 4’lü 8’li 16’lı ve 32 sorulu denemeler sayesinde öğrencinin odaklanma gücü ve süre kullanımı sınanır. Kitaptaki sorular TYT’de çıkan paragraf sorularından daha uzundur, bu özelliğiyle öğrencilerin gerçek sınavdaki paragraf sorularını çözerken zorlanmaması hedeflenir. 272 sayfa olan deneme kitabı 600 soru içerir. İçinde 40 deneme bulunur. Kitap her gün 1 deneme çözüldüğü takdirde 40 günde tamamlanır. Soru sayılarına göre ayrılmış deneme bölümlerinin her birinin başında, denemeleri hangi tarihte, ne kadar sürede; kaç doğru, yanlış, boş ve net sayısıyla tamamladığınızı not edebileceğiniz bir tablo bulunur.

    Tonguç TYT Paragrafik Avantajları

    Tonguç TYT Paragrafik Avantajları

    Odak gücünü arttırarak yüksek netler yapmanızı hedefleyen Paragrafik TYT deneme kitabı, sürenizi verimli kullanmanız için de etkili bir kaynaktır. Tonguç Paragrafik cevap anahtarı kitabın arkasında bulunur. Bitirdiğiniz her denemeden sonra cevaplarınızı kontrol edebilir ve Gri Koç’un tablosuna verilerinizi girebilirsiniz. Paragrafik deneme kitabı kullanmanın öğrencilere sağladığı bazı avantajlar şunlardır:

    Karma konulardan oluşan sorular sayesinde öğrenciler aynı konuları içeren tekrarlara maruz kalmaz, zihinleri dinamik kalır. Sistematik bir şekilde çoğalan soru sayısı, adım adım zorlaşarak öğrencileri sınar ve kısa süre içinde denemeleri pratik bir şekilde çözmelerini sağlar. Hata yaptığınız veya anlayamadığınız sorularda, her denemenin sağ üst tarafında bulunan karekodu kullanarak çözümü görebilirsiniz. Sorular ÖSYM’nin standartlarına ve soru tarzına uygun olarak hazırlandığından sınavlarda bir adım önde olursunuz. Deneme kitabındaki tüm içerik yeni nesil soru tarzında karşınıza çıkar.

      Tonguç TYT Paragrafik Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

      Tonguç TYT Paragrafik Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

      Süre yönetimi ve odaklanma problemlerini çözme konusunda Türkiye’de bir ilk olan Paragrafik, öğrencilerden tam not alır. Tonguç Paragrafik çözümleri sayesinde yanlış cevapladığınız ya da boş bıraktığınız soruları kolayca anlayabilirsiniz. Çalışmayı aksatmadan her gün bir deneme çözerek odağınızı hızlıca arttırabilirsiniz. Kitap sayesinde paragraf soruları sizin için karmaşık olmaktan çıkar. Paragrafik, TYT sınavının Türkçe bölümünde zamanı iyi kullanarak yüksek net yapmak için birebirdir. Tonguç TYT Paragrafik denemeleri ve hediye kitap sayesinde hem uzmanlar tarafından hazırlanan deneme kitabına hem de hediyesine sahip olabilirsiniz. TYT Paragrafik memnun kalacağınız tam bir fiyat performans ürünüdür. Daha önce soru bankasını çözen öğrencilerin Tonguç Paragrafik yorumları ve kitap hakkındaki deneyimlerini okuyabilirsiniz. Kitabı daha önce kullananların yorumları ürün konusunda bilgi sahibi olmanıza yardımcı olur. Kitap, içeriği ve işleyişi itibariyle piyasadaki diğer paragraf kitaplarından farklıdır. Sınava hazırlanırken odağınızı arttırmak, zamanınızı iyi yönetmek ve çalışma sürecinin neticesinde Türkçe sorularında yüksek net yapabilmek için ürünü Trendyol üzerinden güvenle satın alabilirsiniz.