Tonguç Yayınları Tonguç 6. Sınıf 0'dan 6'ya Sayısal Sözel Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2 Kitap

349 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 6. Sınıf 0'dan 6'ya Sayısal Sözel Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onsima Satıcı Ünvanı: MEMDUH TÜTÜNCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8820112373
    Bu ürün Onsima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç 6. Sınıf 0'dan 6'ya Sayısal Sözel Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2 Kitap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 6. Sınıf Sayısal Sözel Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti

Okul çağındaki çocukların eğitim ve öğrenim düzeyinde 6. sınıfın önemi yüksektir. Sözel ve sayısal yeni dersler, çocukların ortaokul başarısını belirler. Ortaokul başarısını garantilerken bir taraftan da liseye hazırlanmak isteyen öğrenciler için özel hazırlanmış soru bankaları bulunur. Tonguç 6. sınıf 0’dan 6’ya sözel sayısal seti güncel eğitim müfredatına göre hazırlanmıştır. Konu anlatımlı soru bankası setinin içerisinde sözel ve sayısal olmak üzere iki çeşit kitap bulunur. Kitabın içeriği, konu anlatımı ve süz-geç soru bankası testi olmak üzere ikiye ayrılır. Öğrenciler dersin konusu hakkında bilgi sahibi olduktan sonra soruları çözmeye başlayabilir. Konu anlatımının hemen ardından yapılan süz-geç testleri yeni bilgilerin kalıcı olmasını sağlar. Okul çağındaki çocukların bilgilenmesini sağlayan set, sıkça tercih edilir.

  • İçerik: Sözel - Sayısal
  • Tür: Konu Anlatımlı Soru Bankası
  • Kademe: 6. Sınıf

Tonguç Akademi 6. Sınıf Soru Bankasının Özellikleri Neler?

Tonguç Akademi 6. Sınıf Soru Bankasının Özellikleri Neler?

Tonguç Akademi 6. sınıf 0’dan 6’ya sayısal sözel soru bankası seti, güncel eğitim müfredatına uygun olarak geliştirilmiştir. Eğitim setinin içerisinde sözel ve sayısal dersleri içeren iki farklı konu anlatımlı soru bankası bulunur. Sözel setin içerisinde; Türkçe, sosyal bilgiler, İngilizce, din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri vardır. Sayısal setinin içeriği ise matematik ve fen bilimleri dersleriyle oluşturulmuştur. Oldukça pratik bir öğrenim süreci sunan set, sözel ve sayısal sınavlarda başarı sağlanmasına yardımcı olur. Tonguç 6. sınıf 0’dan 6’ya sözel sayısal setinin her sayfası pratik bir öğrenim sunmak üzere geliştirilmiştir. Sayfanın solunda ilgili dersin konusuna dair detaylı bir anlatım bulunur. Sayfanın sağ tarafında ise süz-geç testleri yer alır. Sol tarafı okuyarak konu hakkında bilgi edinen çocuklar, testler ile öğrendiklerini pekiştirebilir.

Tonguç Akademi 6. Sınıf Soru Bankasını Kimler Almalı?

Tonguç Akademi 6. Sınıf Soru Bankasını Kimler Almalı?

Tonguç Akademi 0’dan 6’ya sözel sayısal seti 2019-2020 yılı müfredatına göre hazırlanmıştır. Konu anlatımlı soru bankası seti 6. sınıflara yöneliktir. Ortaokul derslerini içeren soru bankası seti, öğrencilerin sınıfı başarıyla bitirmesine olanak sağlar. Kapsamlı konu anlatımları ile akılda kalıcı bir öğrenme süreci sunar. Tonguç 6. Sınıf 0’dan 6’ya sözel sayısal seti çocukların okula götürebilecekleri boyutlarda üretilmiştir. Bu sayede merak ettikleri noktaları okulda öğretmenlerine danışarak konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirler. Çözmekte zorlandıkları sorularda TATS (Tonguç Akıllı Takip Sistemi) öğrencilere yardımcı olur. Soruların çözümlü videolarının yer aldığı akıllı takip sistemi sayesinde her bilginin zihinde yer etmesi sağlanır. Set, lise sınavına hazırlık sürecinde konu tekrarı yapmak isteyen 7. ve 8. sınıf öğrenciler tarafından da kullanılabilir.

Tonguç Akademi Soru Bankası Lise Hazırlığa Yardımcı mı?

Tonguç Akademi Soru Bankası Lise Hazırlığa Yardımcı mı?

Tonguç 6. sınıf 0’dan 6’ya sözel sayısal seti yorumları, kitapların eğitimcilerin ve çocukların beğenisini karşıladığını göstermektedir. 6. sınıf seviyesine uygun olarak hazırlanan eğitim setinin kapsamlı bir içeriği bulunur. Gelecek derslere yönelik bilgi akışını sağlayan set sayesinde çocukların liseye hazırlık süreci desteklenir. Sayfaların solunda bulunan süz-geç testleri sayesinde öğrenciler konuya yönelik örnek soruları görmesi sağlanır. Aynı zamanda öğrenciler, yaptıkları hataların sebebini direkt konu anlatımına bakarak kolayca öğrenebilir. Tonguç 6. sınıf 0’dan 6’ya sözel sayısal seti makul boyutları sayesinde kolayca taşınabilir. Her an çocukların yanında olan konu anlatımlı soru bankası, istenilen her an çalışma yapmayı mümkün kılar. Böylece öğrenciler 6. sınıftan itibaren liseye hazırlanabilir. Tonguç Akademi tarafından sunulan 6. sınıf 0’dan 6’ya sözel sayısal setini Trendyol’dan uygun fiyatlar eşliğinde satın alabilirsiniz.