Tonguç Yayınları Tonguç Paragrafon Paragrafon - 5,6,7. Sınıf Ve Lgs

194 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç Paragrafon Paragrafon - 5,6,7. Sınıf Ve Lgs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çarşınız Satıcı Ünvanı: ERKAN MANGAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1389109179800001 Vergi Kimlik Numarası: 6120442545
    Bu ürün Çarşınız tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç Paragrafon Paragrafon - 5,6,7. Sınıf Ve Lgs

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi Paragrafon - 5,6,7. Sınıf ve LGS

Öğrencilerin öğrenim gördükleri, sorumlu oldukları tüm dersler ve girecekleri tüm sınavlarda başarıya ulaşmalarını sağlayan en önemli unsur okuduklarını anlamaktan geçmektedir. Öğrencilerin her ne kadar bilgi konusunda eksikleri olmasa da çözmek istedikleri soruyu doğru şekilde analiz edip anlayamadıklarında başarı elde etmeleri mümkün olmamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan müfredat konuları ve sınavlarda kullandıkları soruların özü de iyi bir şekilde kavrama gerektirmektedir. Tonguç Akademi Paragrafon - 5,6,7. Sınıf ve LGS Paragrafon içerisinde bulundurduğu sorular ile sadece Türkçe derslerini değil aynı zamanda öğrencilerin tüm derslerdeki anlama dayalı konuları daha kolay ve hızlı bir şekilde öğrenmelerini fayda sağlamaktadır. Tonguç Akademi tarafından özenli bir şekilde hazırlanmış olan Paragrafon - 5 6 7. Sınıf ve LGS gibi farklı seviyelerdeki öğrencilere hitap etmektedir.

  • Yeni tarz paragraf soruları
  • Dijital destekli test kitabı
  • LGS, TIMSS ve PISA sınavlarına uygun

Tonguç Akademi Paragrafon Özellikleri

Tonguç Paragrafon Milli Eğitim Bakanlığının sınavlarda tercih ettiği yeni tarz sorulara tamamen uyumludur. Kitapta bulunan soruların tamamı yatay paragraf sorularından oluşması sayesinde diğer test kitaplarından ayrışmaktadır. Kitabın içinde bulunan yeni sınav tarzına uygun olan sorular farklı formatlara sahip olması ile öğrencilerin anlama yetilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Öğrencilerin sınavlarda özellikle zorlanmakta olduğu anlama dayalı ve uzun paragraf sorularına hazırlanmaları için tasarlanmış olan LGS Paragrafon bu konuda oldukça faydalı bir kaynak olmaktadır. Liseye geçiş sınavında başarıyı yakalamak için büyük bir azim ile çalışan öğrencilerin verimli kaynaklara ihtiyaçları bulunmaktadır. Sınav konuları ile tamamen paralel ve müfredat ile birebir uyumlu olan sorulara sahip olması ile öğrencilerin düşünme, anlama ve analiz etme becerisini yükseltilmesini destekleyen Tonguç Akademi Paragrafon test kitabı öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Tonguç Akademi Paragrafon İçeriği

Tonguç Akademi tarafından hazırlanmış olan ve Tonguç Yayınları tarafından yayımlanan Paragrafon test kitabı içerisinde çeşitli formatlarda çok özenli şekilde hazırlanmış olan sorular ve deneme sınavları bulunmaktadır. Tonguç Akademi Paragrafon - 5,6,7. Sınıf ve LGS Paragrafon içeriği yeni sınav sistemine uygun olarak güncellenmiştir. Kitabın içerisinde yeni tarzda paragraf soruları, tablo ve görsel destekli sorular, infografik sorular ve sözel mantık soruları bulunmaktadır. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan Paragrafon, 232 sayfadan ve 487 nitelikli sorudan oluşmaktadır. Kitabın içeriğinde bulunan ve her biri 10 sorudan oluşan deneme sınavları liseye geçiş sınavında öğrencilerin karşılaşabileceği tüm tarzlardaki soruların test edilmesini mümkün kılmaktadır. Aynı zamanda kitabın içerisinde ParagraFİKS adı verilen bir bölüm mevcuttur. Bu bölüm ile öğrenciler fiks olarak çıkan paragraf soru tarzları için öneli bilgilendirmeler ve akıllara kazınacak olan taktikleri bulundurmaktadır.

Tonguç Akademi Paragrafon Avantajları

Tonguç akademinin tüm kitaplarında olduğu gibi Paragrafon kitabını da TATS uygulamasından aktive edebilirsiniz. Bu sayede çözemediğiniz veya hatalı olarak çözdüğünüz tüm soruların doğru çözümlerine istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Paragrafon Tonguç Eğitim Programlama Sistemi ile de uyumludur. Bu sayede kitabınızı küçük adımlara bölerek belirli süreli programlar vasıtası ile bitirmeniz mümkündür. Ders çalışma ve sınava hazırlanma süreci için öğrencilerin programlamasına da yardımcı olması Paragrafon’un en büyük avantajlarındandır. Tonguç Akademi Paragrafon - 5,6,7. Sınıf ve LGS Paragrafon yorumları ve değerlendirmeleri ile birlikte Trendyol'da yer almaktadır. Tonguç Akademi Paragrafon - 5,6,7. Sınıf ve LGS Paragrafon fiyatı kampanya dönemlerine göre değişkenlik göstermektedir. Tonguç Akademi Paragrafon - 5,6,7. Sınıf ve LGS Paragrafon indirimleri ve kampanyalarını takip edebilirsiniz. Bu sayede almak istediğiniz kitaba bütçe dostu fırsatlar ile ulaşabilirsiniz.