Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Zoru Bankası Tüm Dersler Seti Yeni !

422,61 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Zoru Bankası Tüm Dersler Seti Yeni !

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPHANE KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: YASEMİN UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9000510226
    Bu ürün KİTAPHANE KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. Sınıf Lgs Zoru Bankası Tüm Dersler Seti Yeni !

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 8.Sınıf Soru Bankası Tüm Dersler Seti 2021

Sınavlar konuların öğrenciler tarafından ne kadar anlaşıldığının tespit edilmesine yardımcı bir araçtır. Liseye Geçiş Sistemi, LGS, 8. sınıf öğrencilerinin bu aşamaya geçerken girdiği sınav sistemidir. Tonguç Akademi 8. sınıf LGS tüm dersler zoru bankası seti LGS’ye hazırlanırken öğrencilerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği soru bankası setidir. Sınavlara hazırlanırken öğrenciler büyük bir stres hissederler. Tonguç Akademi 8. sınıf zoru bankası tüm dersler seti ile bu stres ortadan kalkar. Tonguç Akademi 8. sınıf soru bankası tüm dersler seti yeni müfredat, MEB’in yenilenen müfredatına % 100 uyumludur. Tonguç 8. sınıf zoru bankası öğrencilerin limitlerini zorladığı zor soruların yer aldığı bir soru bankasıdır. Tonguç Yayınları 8. sınıf taktikli soru bankası tüm dersler seti;

  • Sınavlarda çıkma ihtimali yüksek yüzlerce soru
  • Detaylı anlatım
  • Eğlenceli içerik ve tasarım

Limitlerinizi Zorlayan ‘ZORU’ Bankası

Limitlerinizi Zorlayan ‘ZORU’ Bankası

Tonguç Yayınları 8. sınıf zoru bankası tüm dersler seti, Türkçe, matematik, fen, inkılap, din ve İngilizce alanlarında toplam 2574 soru içeren bir soru bankası setidir. Tonguç Akademi 8. sınıf zoru bankası seti, 8. sınıf Türkçe, matematik, fen ve 10’da 10 zoru bankaları olmak üzere 4 adet soru bankası kitabı içerir. Öğrencilerin kendilerini zorlayarak potansiyellerini fark etmelerini sağlayan, 8. sınıf test kitapları LGS Tonguç öğrencilerin istedikleri hedefler ulaşmalarını kolaylaştırır. Tonguç zoru bankası 8. sınıf %100 MEB müfredatına uyumlu sorular içermesinden dolayı öğrencilerin sınavlarında ve okuldaki derslerinde başarılı olmasını sağlar. Tonguç 8. sınıf tüm dersler soru bankası öğrencilerin 6 farklı alandan birbirinden farklı ve kaliteli sorulara tek bir sette ulaşabilmesini sağlar. Siz de bu sete sahip olarak sorularda pratiklik kazanabilirsiniz.

Bir Soru Bankasından Daha Fazlası

Bir Soru Bankasından Daha Fazlası

Tonguç Akademi 8. sınıf tüm dersler soru bankası, çözmeye çalıştığınız ancak yapamadığınız soruların çözümünü TATS uygulamasıyla 7-24 izleme imkanı verir. TATS ile kitabınızdaki soruların çözümlerini izleyerek hatalarınızı kolayca düzeltebilirsiniz. 8. sınıf Tonguç zoru bankası seti derslere ve sınavlara iyi bir şekilde hazırlanmanıza yardımcı olur. Tonguç Akademi LGS zoru bankası tüm dersler TEPS (Tonguç Eğitim Programlama Sistemi) ile uyumludur. Bu sayede isterseniz kitabınızı küçük parçalar halinde bitirebilir, isterseniz de Yoğun-Orta-Rahat programlarını kullanarak kitabınızı belli bir süre içerisinde bitirebilirsiniz. Tonguç 8. sınıf soru bankası tüm derslerin içerdiği yeni nesil sorular sayesinde sınavları çözmek için ihtiyacınız olan analiz etme ve yorum yapma yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Tonguç 8. sınıf zoru bankası tüm dersler seti ile konuları düzenli tekrar ederek bilgilerinizin kalıcı hale geldiğini fark edeceksiniz.

Tonguç Akademi 8. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası Fiyatları

Tonguç Akademi 8. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası Fiyatları

Tonguç 8. Sınıf zoru bankası set fiyatları içerdiği kitap ve soru sayısına göre belirlenir. Tonguç LGS zoru bankası tüm dersler seti ile MEB’in yeni nesil soru tarzı olan farklı disiplinlere ait bilgilerin birlikte kullanılarak öğrencinin günlük yaşamında karşısına çıkan olayları örneklemesi, şekil, grafik ve görselleri okuma, anlama ve aynı zamanda yorumlama gibi kazanımlar elde ederek her türlü problemi çözmeye hazır hale gelirsiniz. Tonguç Akademi 8. sınıf LGS tüm dersler zoru bankası setinin içerdiği zor sorular öğrencilerin asla çözemeyeceği sorular değildir. Sorular sizin tüm potansiyelinizi ortaya çıkarmak ve sizi her türlü zorluğa alıştırmak için hazırlanır. Tonguç LGS zoru bankası tüm dersler sınavlara hazırlanırken yanınızdan asla ayıramayacağınız bir kaynak olacaktır. Uygun fiyatlı Tonguç Akademi zoru bankası 8. sınıf kitaplarına Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.