Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Paragrafta Son Nokta 2021

209 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 8. Sınıf Lgs Paragrafta Son Nokta 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAP AÇ Satıcı Ünvanı: TOSUNLAR KIRTASİYE MÜHENDİSLİK DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0858003871600017 Vergi Kimlik Numarası: 8580038716
    Bu ürün KİTAP AÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. Sınıf Lgs Paragrafta Son Nokta 2021

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

8. Sınıf Paragrafta Son Nokta ile LGS'ye Emin Adımlarla

Liseye geçiş ortaokul öğrencileri için zorlu bir süreçtir. Bu süreç hemen her öğrenci için heyecanlı ve stresli geçer. Bu stresin büyük çoğunluğu ise derslerde ki eksiklerinden kaynaklı duyduğu yetersizlik ve başaramama korkusudur. Ancak düzenli çalışma ve doğru kaynak seçimi ile bu korkular yenilebilir ve siz çocuklar LGS sınavında istediğiniz verime kavuşabilirsiniz. Bilindiği üzere paragraf soruları uzun ve bazen kafa karıştırıcı olmalarından kaynaklı sınav süresinde çoğunlukla en vakit alan kısımdır. Yeni nesil ve müfredata uygun soruları barındıran kaynaklar seçmek sizin lehinize olacaktır. 8. Sınıf LGS Paragrafta Son Nokta 2021 kitabı ile paragraf konusunu eksiksiz bir biçimde öğrenebilir ve sınavda başarıya ulaşabilirsiniz.

  • Yeni Nesil Paragraf Soruları
  • Müfredata Uygun
  • Sınavdakilere Benzer Soru Tipleri

Tonguç Akademi Paragrafta Son Nokta ile LGS’ye Hazırsınız

Tonguç Akademi Paragrafta Son Nokta ile LGS’ye Hazırsınız

8. Sınıf Lgs Paragrafta Son Nokta, 2021 yılında çıkmış yeni nesil Türkçe-Paragraf sorularına barındıran bir soru bankasıdır. LGS’ye çalışırken Tonguç Akademi Yayınları tarafından hazırlanan bu kitap en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır. Paragraf ve Türkçe çalışırken Tonguç Akademi Youtube videolarını da takip ederek ders konularını çok iyi anlamış ve pekiştirmiş olacaksınız, yalnızca tek kaynaktan dahi bir dersi öğrenebileceğinizi anlayacaksınız. Paragrafta Son Nokta Tonguç Akademi Yayınları’nın 2021 yılında çıkmış müfredata uygun kitabıdır. Bu kitap tamamı paragraf sorularından oluşması ile kaynak kitaplar arasında önemli bir yer edinmiştir. Son birkaç yılda hızla yükselişe geçen Tonguç Akademi Yayınları başta YouTube videoları ile ders anlatımlarına başlayıp kısa süre sonra kendi yeni nesil sorular ile öğrencilerin karşısına çıkmaya başlamıştır.

8. Sınıf LGS Paragrafta Son Nokta Yeni Nesil Sorular Sunar

8. Sınıf LGS Paragrafta Son Nokta Yeni Nesil Sorular Sunar

Tonguç Akademi 8. sınıf Paragrafta Son Nokta her biri 10 sorudan oluşan denemelerden oluşur. Bu denemeler sayesinde tıpkı LGS sınavı biçiminde soru çözdüğünüzden kendinize LGS sınavına daha çok adapte etmiş olursunuz. Paragrafta Son Nokta 8. sınıf kitabının içinde ki yeni nesil paragraf soruları, tablolar ve görsel etmenlerle zenginleştirilmiş sözel mantık sorularından oluşmaktadır. Bu zenginleştirilmiş soru tarzı konuları öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirirken bu sayede konuları daha iyi kavramanıza da olanak sağlar. Tonguç Paragrafta Son Nokta, 8.sınıf öğrencileri için adeta biçilmiş kaftandır. Çünkü anlamadığınız veya yapamadığınuz soruları Tonguç Akademi Yayınlarına bağlı TATS uygulaması sayesinde dersin öğretmenlerinden dinleyebilirsiniz. Bunun yanında Tonguç Paragrafta Son nokta cevap anahtarını kontrol edip yanlışlarınızla karşılaştığınızda da bu videolar sayesinde konuları pekiştirebilirsiniz.

Tonguç Yayınları Paragrafta Son Nokta ile Hayallerinize Kavuşun

Tonguç Yayınları Paragrafta Son Nokta ile Hayallerinize Kavuşun

Tonguç Yayınları 8. Sınıf LGS Paragrafta Son nokta incelemesi yapıldığında kitabın 256 sayfadan oluşup içerisinde 400 yeni nesil soru barındırdığı göze çarpmaktadır. Ortaokul öğrencileri hayallerinin peşinden koşarken yanlarında bu paragraf kitabından yararlanarak paragraf sorularını çok kolay bir şekilde çözmeye başlayabilir. Daha önce paragraf sorularını kısmen de olsa çözebilen veya bu konuda ciddi eksikleri olanlar bile Tonguç Akademi’nin hazırladığı yeni nesil sorular sayesinde tüm problemlerini aşacaklardır.