Tonguç Yayınları Tonguç 8. Sınıf Lgs 4lü Motivasyon Denemeleri 2022

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 8. Sınıf Lgs 4lü Motivasyon Denemeleri 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifce Kitabevi Satıcı Ünvanı: TFT YAPIM YÖNETİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843066032500001 Vergi Kimlik Numarası: 8430660325
    Bu ürün Elifce Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç Akademi Yayınları 8. Sınıf LGS 4'lü Motivasyon Denemeleri Tonguç Akademi Yayınları 8. Sınıf LGS 4'lü Motivasyon Denemeleri Tonguç Akademi 8. Sınıf LGS 4 lü Motivasyon Denemeleri 8. Sınıf 4'lü LGS Denemeleri, Tonguç'un senin için hazırladığı MEB'in yeni soru tarzı ve 2019-2020 güncel müfredatı ile tam uyumlu 4'lü denemelerle sınava hazır olacak ve bu senenin şampiyonu sen olacaksın! tongucakademi.com’da tüm senenin 8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi, Din Kültürü ve İngilizce derslerinin tüm konularının ayrıntılı, yıllık plana ve müfredat kazanımlarına uygun hazırlanmış eğitimleri, konu anlatım videosu ve dijital soruların birleştiği detaylı adımlara bölünmüş YouTube’da olmayan tamamen özel eğitimlere ulaşım imkanı, okul yazılısı dönemlerinde aktif olan sınavlarda çıkabilecek soru tarzlarını içeren detaylı anlatımla soruları mantığı ile öğreten yazılıya hazırlık programı (Sınıf Anahtarı’na özel her ders için iki adet yazılı çözümü videosu) bu kitapta senin için hazırlandı. 8. Sınıf 4'lü LGS Denemeleri çalışma kitabı her ay açıklanan MEB örnek soruları ile uyumlu ve tamamı yeni tip yatay sorulardan oluşmaktadır. Başlıca Türkçe dersinde
  • yeni nesil görselli, infografik, bilgiyi verip ölçmeye dayalı olan sözel mantık soruları, Matematik dersinde
  • günlük yaşam durumunu içeren sayısal analiz soruları, Fen Bilimleri dersinde
  • deney ağırlıklı, bilgiyi yorumlama gerektiren, tablo ve grafik okuma içeren sorular bulunuyor. PISA ve TIMSS sınavlarına en uygun soru tipleriyle hazırlanan kitap, seni yeni sınav sistemine hazırlayacak ve içeriğindeki 8. sınıfın tüm konularını içeren optik formlu denemelerle gerçek bir sınav provası yapmanı sağlayacak. Ayrıca TATS (Tonguç Akıllı Takip Sistemi) ile anında video çözümlerine

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi LGS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 4'lü 8. Sınıf Lgs Motivasyon Denemeleri

Tonguç Akademi 8. sınıf LGS 4’lü motivasyon denemeleri ile sınavlara etkili bir biçimde çalışabilirsiniz. Kitabın hazırlık aşamasında MEB tarafından her ay açıklanan örnek sorulardan yararlanılmıştır. İçerisinde 8. sınıf konularının tamamı mevcuttur. Denemeler hazırlanırken MEB konularının dışına çıkılmamıştır. Hem sözel hem de sayısal dersleri içerir. Konular birbiri arasında ve kendi içerisinde bölümlere ayrılmıştır. Ürün, 184 sayfadan oluşur. Soru sayısı ise 360 adettir. İlgili konular çalışıldıktan sonra kitabın içerisinde yer alan denemeler çözülerek bilgi seviyesi belirlenebilir. Böylece eksik kaldığı noktalar hakkında öğrencinin aklında bir fikir oluşur. Tonguç Akademi 8. sınıf LGS 4’lü motivasyon denemeleri sınavlarda yüksek başarı kazanmaya yardımcı olur.

  • Türü: Deneme
  • Sayfa Sayısı: 184
  • Soru Sayısı: 360

Tonguç Akademi Lgs Motivasyon Denemeleri Müfredata Uygun mu?

Tonguç Akademi Lgs Motivasyon Denemeleri Müfredata Uygun mu?

Tonguç Akademi 8. sınıf LGS 4’lü motivasyon denemeleri müfredata uygundur. 8. sınıfta görülen derslerin tamamı ile ilgili konu ve soru içeriğine sahiptir. Kitapta öğrencilerin gireceği Liselere Geçiş Sistemi sınavında çıkabilecek soruların benzerleri yer alır. Bu sayede etkin bir hazırlık süreci geçirilmesine yardımcı olur. Cevaplara bakılarak doğru ve yanlışlar tespit edilebilir. Yanlış yapılan veya boş bırakılan sorular fark edildikten sonra yeni bir çalışma programı oluşturularak bir diğer deneme sınavına geçiş yapılabilir. Bu ürün, konu ile ilgili eksik kalınan noktaların farkına varılmasına yardımcı olan, destekleyici bir deneme sınavı kitabıdır. İçerisinde yer alan sorular hem çeşitlidir hem de görseller barındırır. Bu kitap, güncel olması sayesinde kullanıcıların güvenle satın alabileceği bir üründür.

Tonguç Akademi 8.Sınıf Motivasyon Denemeleri Soruları Nasıl?

Tonguç Akademi 8.Sınıf Motivasyon Denemeleri Soruları Nasıl?

Bu deneme kitabı 184 sayfa içerisinde çeşitli konuları içeren ve birbirinden farklı 360 adet soru içerir. İçerisinde yer alan testler, üniteleri ayrı ayrı değil bütün olarak kapsar. Türkçe bölümünde; yeni nesil, görseller barındıran, ve infografik içeren sorular yer alır. Bilgi vererek kavrama becerisini ölçmeye dayanan sorular da kitabın içerisinde mevcuttur. Bu sorular sayesinde mantık ölçümü yapılabilir. Matematik dersinin konularını içeren bölümde ise formüller öncül olarak verilir. Günlük yaşama uyarlanan içerikler sayesinde sayısal analiz bilgisi kolaylıkla ölçülebilir. Fen bilimleri dersleri ile ilgili kısımda ise müfredata uygun olacak biçimde hazırlanmış deney ağırlıklı sorular bulunur. Bu sayede öğrencinin bilgi yorumlama kabiliyeti ve tablo/grafik okuma becerisi ölçülebilir. Zengin bir içeriğe sahip olan bu ürün, hayallerine ve başarıya ulaşmak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir.

Tonguç Akademi 8.Sınıf Lgs Denemeleri Zorluk Seviyesi Nedir?

Tonguç Akademi 8. sınıf LGS 4’lü motivasyon denemelerinin içerisinde yer alan soruların zorluk seviyesi incelendiğinde öğrencinin hazırlandığı asıl sınav ile benzer olduğu görülür. Kitabın hazırlanma aşamasında, öğrencilerin etkili ve kapsamlı bir çalışma süreci geçirmesi amaçlanmıştır. Bu nedenle ürünün içeriği ve zorluk seviyesi bu hedef doğrultusunda belirlenmiştir. Denemeler içerisinde yeni tip yatay ve dikey sorular yer alır. Bununla birlikte kitabın tüm içeriği yeni ölçüm sistemine, PISA ve TIMSS’ye uygundur. Bu ürün, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Tonguç Akademi 8. sınıf LGS 4’lü motivasyon denemeleri yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların düşünceleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Liselere Geçiş Sistemi sınavına hazırlanan öğrencilerin verimli bir çalışma süreci geçirmelerine yardımcı olacak olan bu deneme kitabını hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.