Tonguç Yayınları 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası Seti

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akame Kitap Satıcı Ünvanı: HÜSNÜ ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2430755257
    Bu ürün Akame Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç Akademi 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası Seti

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası Seti tonguc7set10

Öğrencilerin okul hayatlarında başarıyı yakalayabilmelerinin üç temel adımı bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan müfredatın içeriğindeki konuları öğrenmek, öğrenmiş oldukları bilgileri pekiştirmek ve son adım olarak bu bilgileri değerlendirmek. Gerek temel okul sınavlarında gerekse de liseye geçiş sınavlarında yüksek başarı elde etmek isteyen öğrenciler bu üç adımı uyguladığı takdirde hedeflerine oldukça rahat bir şekilde ulaşabilirler. Bu konuda Tonguç Akademi tarafından 7. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanmış olan 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası öğrencilere yardımcı olan nitelikli bir kaynaktır. Öğrencilerin sorumlu oldukları müfredat ile tamamen uyumlu olan Tonguç Akademi 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası seti öğrencilerin bilgiye ulaşmalarını, öğrendiklerini pekiştirmelerini ve bilgilerini test etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. 5 farklı kitaptan oluşan Tonguç 7.sınıf Dinamo Set öğrencilerin ihtiyaçları karşılanmaktadır.

  • 5 farklı kitaptan oluşan soru bankası seti
  • Yeni nesil sorular
  • TATS uygulaması desteği

7. Sınıf Dinamo Soru Seti Özellikleri

Tonguç Akademi 7. Sınıf Dinamo set öğrencilerin okulda öğrenmiş oldukları bilgilerin tamamen yerleşmesine yönelik olarak birçok farklı öğretmenin değerlendirmeleri ile hazırlanmıştır. Kitap içerisinde yer alan öğreten testler sayesinde öğrenciler sorumlu oldukları konuları öğrenerek ilk adımı atacaklar. İkinci adım olarak pekiştirici özelliği taşıyan testler ile öğrenmiş oldukları konuları tam olarak özümseyeceklerdir. Son adım olarak da testeler ile kendilerini değerlendirme şansını elde etmiş olacaklar. Kitap içerisinde bulunan bütün testler Milli Eğitim Bakanlığının sınav sistemine tamamen uyumlu olan yeni nesil sorulardan oluşturulmuştur. Tonguç 7. Sınıf Dinamo set sadece test soruları değil öğrencilerin okul sınavlarına da destek olabilmesi adına boşluk doldurma ve etkinlik çalışmalarını da bulundurmaktadır. Bu sayede öğrenciler konu tekrarlarını daha sağlam bir şekilde gerçekleştirebilirler. Soru çeşitliliğinin arttırılmış ve farklı formatların kullanılmış olması ile öğrencilere fayda sağlanması amaçlanmaktadır. Tonguç Akademi 7.sınıf dinamo set ile sınavlara verimli şekilde çalışabilirsiniz.

7. Sınıf Dinamo Soru Seti İçeriği

7. Sınıf Tonguç Dinamo set 5 farklı kitaptan oluşmaktadır. Bunlar; 7. sınıf Türkçe Dinamo Bankası, 7. sınıf Matematik Dinamo Bankası, 7. sınıf Fen Dinamo Bankası, 7. sınıf Sosyal Dinamo Bankası ve 7. sınıf İngilizce Dinamo Bankası’dır. Dinamo soru bankasının en büyük avantajlarından biri öğrencilerin sınavlarda karşılaşabilecekleri her tarzdan soruların farklı seviyelerdeki örnekleri ile mevcut olmasıdır. Tonguç Akademi 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası seti içeriği öğrencilerin bilmeleri gereken tüm konuları kapsayacak ve problemleri çözme yeteneklerini arttıracak şekilde hazırlanmıştır. 7.sınıf Dinamo soru bankası içerisinde bulunan testlerin ilk sayfaları dikey ikinci sayfaları yatay olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda her testin sonunda iki adet dijital soru bulunmaktadır. Testlerin başında bulunan karekodları TATS uygulamasına okutarak ekstra olan bu sorulara da ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda tüm soruların videolu çözümleri de yine TATS uygulamasında mevcuttur.

7. Sınıf Dinamo Soru Seti Yorumları

Tonguç Yayınları 7. Sınıf Dinamo Tüm Dersler Soru Bankası set öğrencilerin bir çalışma programı oluşturmasını desteklemektedir. Kitaplar oluşturulurken hepsi Tonguç Eğitim Programlama Sistemine uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Bu sayede adeta sanal bir eğitim koçu gibi kitap sizi yönlendirebilir. Tüm kitapları küçük parçalara bölerek hedeflediğiniz belirli bir sürede bitirme modelini uygulayabilirsiniz. Öğrenciler isterlerse TEPS programını uygulayabilir isterlerse de kendilerine özgü olan çalışma programlarında günlük rahat, orta ve yoğun olacak şekilde ekleyerek seti tamamlayabilirler. Soru bankası setinde bulunan 5 kitap toplamda 1104 sayfadan oluşmaktadır. 3203 soru kitapta, 760 soru dijitalde olmak üzere toplamda 3963 soru ile öğrenciler adım adım başarıya ulaşabilirler. Trendyol üzerinden Tonguç Akademi 7. Sınıf Dinamo Soru Bankası seti yorumları ve değerlendirmelerine kolaylıkla ulaşabilir ve diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz kitap setini hemen sipariş verebilirsiniz.