Tonguç Yayınları 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2023yeni Baskı

349 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2023yeni Baskı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: birkitapcim Satıcı Ünvanı: NURULLAH YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1387377525800017 Vergi Kimlik Numarası: 9640442506
    Bu ürün birkitapcim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2023yeni Baskı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 7. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti

Bir derste veya sınavda gerçekten başarı elde edilebilmesi için gerçekleştirilmesi gereken belirli adımlar vardır. Ancak bu adımlardan önce unutmamak gerekir ki her zaman için başlamak bitirmenin yarısıdır. En iyi başlangıçlar da sıfır noktasından yani her şeyin en başından başlanarak gerçekleştirilebilir. Yanlış olan bir bilgiyi veya hatayı düzeltmek her zaman daha zordur. Konu anlatımı kitaplar bu noktada öğrencilere büyük fayda sağlamaktadır. Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 7. sınıf öğrencilerinin bilmeleri gereken ve karşılarına çıkabilecek tüm sayısal ve sözel konuları sıfırdan başlayarak öğretmeyi amaçlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yenilenen 7. sınıf müfredatına tamamen uyumlu olan bu kitaplar ile bilgi eksiği ve konu açığı probleminin ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır. Bu konu anlatımlı soru bankası setine TYA07KNNLTMLSRBNKSST ürün kodu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Konu anlatımı desteği
  • Videolu çözümler
  • Pekiştirici nitelikli testler

0’dan 7’ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti Özellikleri

Tonguç Yayınları 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti öğrencilerin bilgi eksikliklerini ortadan kaldırmayı ve bu sayede gerek okulda gerekse de sınavlarda yüksek başarı elde etmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Tonguç Akademi tarafından hazırlanmış olan 0’dan 7’ye konu anlatımlı soru bankası oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Soru bankası seti 0’dan 7’ye Sözel ve 0’dan 7’ye Sayısal olmak üzere iki farklı kitaptan oluşmaktadır. Öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için başarılı bir eğitim hayatına ihtiyaçları vardır. Bu başarılı eğitim hayatı oldukça önemli ve uzun bir süreçtir. Tonguç Akademi 0’dan 7’ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti öğrencilerin hedeflerine başarılı bir şekilde ulaşmaları için onları desteklemektedir. Her öğrencinin bir konuyu öğrenme ve kavrama şekli ve süresi farklıdır. Bu sebep ile kitap hazırlanırken alternatif öğrenim çıktılarına başvurulmuştur.

0’dan 7’ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti İçeriği

Konu anlatımlı soru bankası setinde öğrencilerin bilmeleri ile yükümlü oldukları sayısal ve sözel konuların tamamı sıfırdan başlayarak anlatılmaktadır. Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti içeriği öğrencilerin sağlam temeller üzerine kurulu bir şekilde ilerleyebilmeleri için özenle hazırlanmıştır. Soru bankasının sol sayfalarında güncellenen müfredata ve yeni sınav sistemine uygun olan konu özetleri bulunmaktadır. Gereksiz detaylardan arındırılmış olan konu özetleri öğrencilerin konuyu anlamalarını sağlamaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin daha hızlı ve kolay bir şekilde konulara hakim olabilmeleri için belirli yöntemler gösterilmektedir. Bilgeçler kullanılarak öğrencilerin bilmeleri gerekenler anlatılırken, çözgeçler kullanılarak da öğrencilerin soru çözmelerine olanak sağlanmıştır. Soru bankası setinde bulunan kitapların sağ sayfalarında ise süzgeçler bulunmaktadır. Süzgeçler, bir önceki sayfada anlatılan konuların pekiştirilmesi için hazırlanmış olan testlerdir. Süzgeçler vasıtası ile öğrenciler konuyu bilip bilmediklerini beklemeden kontrol edebilirler.

0’dan 7’ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti Faydaları

Konuların sıfırdan başlayarak adım adım ve sistematik bir şekilde öğrenilmesi için hazırlanmış olan Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti yorumları incelendiğinde öğrencilere büyük bir fayda sağladığı görülmektedir. Aynı zamanda öğrencilerin takıldığı noktalarda TATS uygulamasından çözümlerin videolarına ulaşabilmeleri de mümkünüdür ve öğrenme sürecinin hızlandırılması adına büyük bir avantaj sağlamaktadır. İçerisinde toplamda 1029 soru bulunan Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti kampanyaları takip edebilir ve fırsatları yakalayabilirsiniz. Dilerseniz Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti fiyatı ve daha fazlasına Trendyol’dan erişebilirsiniz. Konu anlatımlarını sorular ile pekiştirmenize yardımcı olan soru bankası seti ile başarıyı yakalamak düşündüğünüz kadar zor değildir. Tonguç Akademi 0'dan 7'ye Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti indirimleri ile sıfırdan başlayarak hedeflerinize ulaşmanız mümkündür.