10
Ders ve Yardımcı Kitaplar kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Tonguç Yayınları 6. Sınıf Zoru Bankası Tüm Dersler

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259 TL253 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 6. Sınıf Zoru Bankası Tüm Dersler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Runya Satıcı Ünvanı: AYNUR YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9900284295
    Bu ürün Runya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6. Sınıf Zoru Bankası Tüm Dersler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Tonguç Zoru Bankası 6. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Tüm derslerin tek bir ortak noktası var, o da çalışmak ve soru çözmektir. Tonguç 6. Sınıf Zoru Bankası, 6. sınıflar için hem farklı hem de ilgi çekici bir kaynak kitabı niteliğindedir. Yani bu kitap sayesinde hem temel seviyedeki soruları hem de zor soruları yanınızda taşıyabileceksiniz. Tek bir kitap haline gelen kitap, bu yönüyle diğer kitaplardan ayrılmakta ve bütün dersler için her seviye soru tipleriyle karşınıza çıkmaktadır. Aynı zamanda daha sonra bahsedilecek olan sistemi ile günün herhangi bir saatinde takıldığınız sorulara bakabilir, çözümüne her an ulaşabilirsiniz. Renkli ve eğlenceli soruların olmasının yanında günlük yaşamda karşınıza çıkabilecek ve kullanabileceğiniz soru tipleri ortaya çıkmaktadır. Bu sayede soruları günlük yaşama uyarlayabilir ve işinize daha çok yardımcı olabilmektedir. Ayrıca herkese hitap etmesiyle gönülleri fethetmektedir.

  • Bütün Derslerin Bulunması
  • Hem Temel Hem Zor Soruların Bulunması
  • Yerden ve Fiyattan Tasarruf

Temel ve Zor Sorularıyla Tonguç Akademi 6. Sınıf Zoru Bankası

Temel ve Zor Sorularıyla Tonguç Akademi 6. Sınıf Zoru Bankası

Herkese hitap etmesinin sebebi ise konulardaki hem temel bilgilerini ölçmek için kullanılan soruların olması hem de daha zor ve gerçek yaşama hazırlayacak soruların bulunmasıdır. Sol taraftaki sorular daha basit iken sağ taraftakiler biraz daha zor olan kısımdır. Bu şekilde hem temel bilgileri öğrenmek isteyenler hem de zor soru görmek isteyenler için en çok tercih edilen ürünlerden biri olmaktadır. Elbette tekrar etmek için de kullanabileceğiniz bu Tonguç Akademi 6. Sınıf Zoru Bankası, tüm derslerin soru tiplerini tek bir kitapta birleştirerek zamandan, paranızdan ve verimliliğinden kazanmaktasınız. Yani tek kitapla kolayca taşıyabilir ve her yerde kullanabilirsiniz. Zor şeklinde bahsedilen sorular biraz daha düşünmenize yol açmaktadır. Ancak çözülmeyecek veya aşırı zorlayacak sorular arasında değildir, güncel haliyle oldukça da sevildiği gözlemlenmektedir.

Tüm Dersler ve Her Seviyeye Özel Tonguç Zoru Bankası 6. Sınıf

Tüm Dersler ve Her Seviyeye Özel Tonguç Zoru Bankası 6. Sınıf

Yenilenen müfredata uygun şekilde hazırlanmış ve güncel sorulardan düzenlenmiş olan bu Tonguç Zoru Bankası 6. Sınıf kitabı, güncel sorulara göz kırparken yaşamdan da öğrencilere soru tipleri getirmekte ve anlama becerisini geliştirerek sınavlara daha rahat bir hazırlık sunmaktadır. Bunun yanında Tonguç Akademi 6. Sınıf Zoru Bankası çözümleri konusunda da tercih edilme nedenlerin başında yer almakta, çünkü video çözümlü imkanları sunmaktadır. İsterseniz temel seviyedeki sorulara isterseniz de limitlerinizi test edeceğiniz zor seviyedeki soruların çözümünü gece gündüz demeden her an izleyebilirsiniz. Bu çözüme Tats uygulamasıyla kolaylıkla erişebilir ve istediğiniz her an istediğiniz sistemle giderek soruları çözebilirsiniz. Başlıca çözüm yöntemi konu konu giderek yavaşça kolaydan zora olan bütün soru tiplerini çözmek olsa da daha farklı sistemlere de başvurabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Özel Tonguç Zoru Bankası 6. sınıf kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Sistematik İlerleme İmkanıyla Tonguç 6. Sınıf Zoru Bankası

Sistematik İlerleme İmkanıyla Tonguç 6. Sınıf Zoru Bankası

6. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası, başka bir sistemle çözmek isteyenler için de oldukça ideal olmaktadır. Bütün konuların temel seviyesini bir anda çözerek deneme gibi kullanabilir ve ilerledikçe zor seviyelere de geçmek mümkün olmaktadır, isterseniz de küçük adımlarla testleri bitirebilir ve ilerlemenizi görebilirsiniz. 344 sayfa sayısına sahip olan bu kitap, tüm dersler için uygun örneklerle herkese uyum sağlamakta ve güncel haliyle de her konuyu sevdirmek amacında olmaktadır. Tonguç Akademi 6. Sınıf Zoru Bankası fiyatları ise tüm dersler için olan bu kitabın fiyatı da bu şekilde düşünüldüğünde uygun olmaktadır. Çünkü sistematik ve öğrenci dostu bir sisteme sahip olmasının yanında video çözümlü desteği, tüm derslerin birleşmesi ve hem temel hem de zor seviye soruları içerisinde bulundurmaktadır bu sayede her öğrenci tipi için uygun olmaktadır.