5
Ders ve Yardımcı Kitaplar kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Tonguç Yayınları Tonguç 5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası (SORU BANKASI)

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları Tonguç 5. Sınıf Tüm Dersler Zoru Bankası (SORU BANKASI)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yağmur Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Yağmur Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonguç 2024 5. Sınıf Yeni nesil meb müfredatı ve sorularına %100 uyumlu Zoru bankası Tüm dersler Soru bankası Türkçe matematik fen sosyal din ingilizce

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 5. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2024
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç Akademi 5. Sınıf Zoru Bankası Tüm Dersler

Kullanılan kaynakların kaliteli ve fazla sayıda sorular içermesi öğrencinin kendini geliştirmesinde büyük öneme sahiptir. Farklı tipte sorular görmek öğrencinin yaklaşımında ve çözüm yollarında başarılı olması için ışık tutar. Tonguç Akademi 5. sınıf soru bankası tüm dersler kitabı bu yönleriyle öğrenciler için iyi bir kaynaktır. Tüm dersleri içerisinde bulundurduğundan ayrı kaynaklar almak durumunda olmanız gerekmez. 944 adet soru sayısı ile bilgilerinizin pekişmesi sağlanır ve pratik yapma şansınız artar. Bu durum sayesinde öğrenme hızının arttığını görebilirsiniz. Soru çözerek zamanı nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkündür. Sınav öncesi tekrar niteliğinde olup bilgilerin hafızada kalıcı olmasını sağlar. Yapamadığınız ya da bilgi eksikliği yaşadığınız konularda sorunuz olduğunda telefonunuza indireceğiniz TATS uygulaması ile soruların çözümünü izleyerek öğrenme imkanını yakalayabilirsiniz.

  • 288 sayfa sayısı
  • 944 soru
  • TEPS ile uyumlu

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Özellikleri

5. sınıf öğrencilerine uygun olan tüm dersler kitabının basım yılı 2022’dir. Tonguç Akademi soru bankası 288 sayfa olup toplamda 944 soru sayısına sahiptir. Soru bankası içeriğinde Türkçe, Matematik, Fen, Sosyal, Din ve İngilizce derslerini bulundurur. Sorular video çözümlüdür bu nedenle çözemediğiniz ya da yanlış yaptığınız soruların nasıl yapıldığını öğrenmeniz için size fırsat sunar. Bunu yapmak için telefonunuzdan TATS uygulaması yardımıyla yapamadığınız soruların karekodunu okutarak çözümü izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra tüm dersler soru bankası Tonguç Eğitim Programlama Sistemi ile uyumludur. Bu demek oluyor ki kitabı küçük adımlara bölerek belirli süre zarfında bitirebilirsiniz. TEPS sistemi sayesinde isteğinize göre yoğun - orta - rahat programlar şeklinde düzenleme yaparak kitabı tamamlayabilirsiniz. Etkili olan bu çalışma prensibi ilermenizde etkili olur. İstikrarlı çalışma yapmanızı sağlayan kaynak sayesinde derslerdeki başarınızın arttığını görebilirsiniz.

Tonguç Akademi 5. Sınıf Soru Bankası Faydaları ve Yorumları

Tonguç Akademi 5. Sınıf Soru Bankası Faydaları ve Yorumları

Tüm dersler soru bankası 944 adet soru sayısıyla test tekniğinde kendinizi geliştirmenizi sağlar. Soruları çözdükçe edindiğiniz bilgilerin pratikleştiğini görmeye başlarsınız. Tonguç Akademi sayesinde bilginin nasıl kullanıldığını öğrenme fırsatı yakalarken aynı zamanda nasıl soru sorulabileceğini öğrenmeniz sağlanır. Tüm dersler kitabı soruları hazırlayanların ne düşündüğü ve hangi yöntemleri kullanarak soru hazırladıkları ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlar. Bu durum başarının artmasında büyük rol oynar. Tonguç Akademi bol soru çözmenizi sağlayarak ağırlık verilmesi gereken konular hakkında sizde farkındalık oluşturur. Zaman kaybı yaşamanızı engeller. Soru çözüp pratiğinizi artırarak zamanı daha iyi yönetme konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Sınav öncesi pekiştirme yapmanıza kaynaklık ederek bilgilerin canlı tutulmasında etkilidir. Tonguç Akademi 5. sınıf soru bankası tüm dersler yorumları sizlere ürün ile ilgili müşteri tecrübelerini görme imkanı sunar. Yorumları dikkate alarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatları

Tonguç Akademi Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatları

Öğrencilerin bilgiyi yakalamaları için tercih edecekleri kaynakları titizlikle inceleyip seçmeleri gerekir. Kendilerine fayda sağlayan ve soru çözdükçe başarılarının artmasına neden olan bu ürün öğrencilerin beğenisinin kazanılmasına yardımcı olur. Bu durumlarla birlikte satın alınmak istenen ürünün uygun fiyatıyla farklı bütçelere uyum sağlaması soru bankasının ön plana çıkmasında etkili olur. Tonguç Akademi 5. sınıf soru bankası tüm dersler fiyatı açısından sizlere kolaylık sağlar. Soru bankası tüm dersleri içerdiğinden her bir dersi tek tek almak zorunda kalmazsınız. Bu durum ekonomik bakımdan sıkıntıya girmenizi önler. Tüm dersler soru bankası öğrencinin beyninde bulunan bilgileri pratikleştirmesine yardımcı olur. Bu sayede bilgiyi nasıl kullanacağını öğretir. Farklı soru tiplerini görmenize olanak tanıyan ve bilgi eksikliklerinin giderilmesine yardımcı olan bu tüm dersler kitabına Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşmanız mümkündür.