Tonguç Yayınları 10. Sınıf 0 Dan 10 A Konu Anlatımlı Soru Bankası Set 2022

738 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tonguç Yayınları 10. Sınıf 0 Dan 10 A Konu Anlatımlı Soru Bankası Set 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: svsdahiçocuk Satıcı Ünvanı: FATİH DURNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1809519359000001 Vergi Kimlik Numarası: 3180119610
    Bu ürün svsdahiçocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toplam 7 Kitap:
  • ( 0'dan 10'a Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası / 336 sayfa / 1140 soru )
  • ( 0'dan 10'a Fizik Konu Anlatımlı Soru Bankası / 224 sayfa / 575 soru )
  • ( 0'dan 10'a Kimya Konu Anlatımlı Soru Bankası / 216 sayfa / 685 soru )
  • ( 0'dan 10'a Biyoloji Konu Anlatımlı Soru Bankası / 208 sayfa / 648 soru )
  • ( 0'dan 10'a Coğrafya Konu Anlatımlı Soru Bankası / 192 sayfa / 443 soru )
  • ( 0'dan 10'a Tarih Konu Anlatımlı Soru Bankası / 168 sayfa / 300 soru )
  • ( 0'dan 10'a Türk Dili ve Edebiyatı Konu Anlatımlı Soru Bankası / 168 sayfa / 414 soru )

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Tonguç 10. Sınıf - 0'dan 10'a Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti

Tonguç Akademi 10. sınıf – 0’dan 10’a konu anlatımlı soru bankası seti 2020 yılı müfredatına göre hazırlanmış ve derslerdeki başarılarınıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Set içerisinde edebiyat, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih ve coğrafya derslerine ait konu anlatımları bulunmaktadır. Bu set sayesinde okul derslerinizdeki başarınızı arttırabilir, öğrendiğiniz konuları tekrar ederek kalıcı bir şekilde öğrenme sağlayabilirsiniz. Okulda öğrenilen konular günlük olarak tekrarlandığında ve konu ile ilgili testler çözüldüğünde çok daha kalıcı bir öğrenme gerçekleştirilmiş olur. Tonguç 0’dan 10’a seti bu öğrenme sürecinde size yardımcı olacaktır. Hazırlanan bu set 2019-2020 yılları müfredatı ile uyumluluk göstermekte ve tüm dersleri içermektedir. Set içerisinde önce konu anlatımlarını takip edip devamında soru çözümleri ile pekiştirebilirsiniz.

  • Tüm derslerin bir arada bulunması
  • Konu anlatımlarının ardından gelen testler
  • Planlı bir öğrenme süreci

Tonguç Akademi 10. Sınıf – 0’dan 10’a Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti İçeriği

Tonguç Akademi 10. Sınıf – 0’dan 10’a Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti İçeriği

Tonguç Akademi 10. sınıf – 0’dan 10’a Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti 2020 yılının müfredatına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede en güncel konular ve en güncel öğrenme yöntemlerini bir arada bulabileceğiniz bir kaynak sizlere sunulmaktadır. Tonguç Akademi 10. sınıf – 0’dan 10’a konu anlatımlı soru bankası seti 2020 içeriği 0'dan 10'a Türk dili ve edebiyatı konu anlatımlı soru bankası, 0'dan 10'a matematik konu anlatımlı soru bankası, 0'dan 10'a fizik konu anlatımlı soru bankası, 0'dan 10'a kimya konu anlatımlı soru bankası, 0'dan 10'a biyoloji konu anlatımlı soru bankası, 0'dan 10'a tarih konu anlatımlı soru bankası, 0'dan 10'a coğrafya konu anlatımlı soru bankası bulundurmaktadır. Setin içerisinde her ders için ayrı bir soru bankası bulunması öğrenciler için büyük bir avantaj olmaktadır. Böylelikle her derse ayrı ilgi verebilir ve konu anlatımlı içerik ile bilgilerini pekiştirebilirler.

Tonguç Akademi 10. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti Özellikleri

Tonguç Akademi 10. Sınıf Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti Özellikleri

Bu set içerisinde 10. sınıfta görülecek tüm dersleri barındırmaktadır. Tüm derslerin bir arada olması sizi farklı kaynak arayışlarından kurtarır. Konu anlatım kitaplarını bir arada set halinde almak öğrenme sürecinde de kolaylık sağlayacaktır. Her kitabın öğretme şekli farklı olabilir. Tüm derslerin aynı yönteme sahip olması çalışma esnasında kafa karışıklığını ortadan kaldırır. Farklı kaynakları takip etmek onların yöntemlerini karıştırmanıza sebep olabilir. Bu nedenle konu anlatımlarını ve test kitaplarını set halinde almak faydalı olacaktır. Tonguç Akademi 10. sınıf – 0’dan 10’a konu anlatımlı soru bankası seti 2020 yorumları ve değerlendirmeleri kısmında öğrencilerin kendi öneri ve görüşleri yer almaktadır. Bu soru bankası seti ile okul derslerinizdeki başarınızı arttırabilirsiniz. Aynı zamanda kalıcı öğrenme ile ilerideki üniversite sınavına sağlam bir temel hazırlayabilirsiniz.

Tonguç Akademi 0’dan 10’a Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti Fiyatı

Tonguç Akademi 0’dan 10’a Konu Anlatımlı Soru Bankası Seti Fiyatı

Öğrenme süreci bir bütün olarak ilerlemektedir. Kademe kademe konuların üzerine katarak devam eden bir süreçtir. Tonguç Akademi’nin bu seti size okul derslerinizde başarı sağlamanın yanı sıra kalıcı öğrenme yöntemi ile sonraki zamanlarda hazırlanacağınız üniversite sınavı için alt yapı oluşturacaktır. Bu sayede üniversite sınavına hazırlanacağınız zaman sahip olduğunuz bilgi birikiminin üzerine katarak daha kolay bir hazırlık süreci geçirebilirsiniz. Tonguç Akademi 10. sınıf – 0’dan 10’a konu anlatımlı soru bankası seti 2020 fiyatı ve değerlendirmeleri ile Trendyol’da tonguçset102020 ürün kodu ile bulunmaktadır. Tonguç Akademi 10. sınıf – 0’dan 10’a konu anlatımlı soru bankası seti 2020 indirimleri ve kampanyalarını takip ederek farklı fiyat seçenekleri ile bu sete sahip olmanız da mümkündür. Kütüphanenize ekleyeceğiniz bu set sayesinde derslerinizdeki başarınızı artırmak daha kolay hale gelecektir.