Tommybaby Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası

2.599 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.702,96 TL

Ürün Bilgileri

Tommybaby Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tommybaby Satıcı Ünvanı: AHMET PINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4668103653200015 Vergi Kimlik Numarası: 7290324248
    Bu ürün Tommybaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası ÖzelliklerDoğumdan itibaren kullanılabilmeFarklı pozisyonlara ayarlanabilen sırt dayanağı5 noktalı emniyet kemeriAyarlanabilir ayak dayanağıÇift yönlü kullanabilmeAlüminyum gövde yapısıArka tekerlerde fren sistemiTam kapanabilen tenteÇıkarılabilen ön barEkstra iç pedKatlandıktan sonra kendiliğinden ayakta durabilme360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlerGeniş alt sepetTaşıma kapasitesi: 15 kg maks.Ağırlık: 8,5 kg

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Let's Go Bebek Arabası ile Her Daim Güvenli Yolculukla

Genel olarak çift yönlü bebek arabası modellerinin birden fazla bebek için tasarlanmış ikizler ve üçüzler dahil versiyonları vardır. Bu tasarımlar sadece ikiz bebekler için değil, yaş aralığı 0-36 aya yakın olan kardeşler için de uygundur. Sırt sırta koltuklu arabaların modelleri de ileri yaş ve çocukluk kullanımına uygun modeller için yapılmaktadır. Diğer tasarımlarda olduğu gibi bu tip bebek arabasında da çift yönlü ayar sistemi bulunur. Bu sayede bebek kolaylıkla annenin önüne veya tam tersi şekilde yerleştirilebilir. Çift yönlü katlanabilir bebek arabası tekerlekler eklenerek veya mevcut tekerleklerin çapı artırılarak desteklenir. Arka tekerleklerin rahatça içeri itilmesini sağlayan model, aynı zamanda hafif bir yapıya sahiptir. Bebeği gövde ve bacaklara sabitlemek için çoklu emniyet kemerlerine sahip tam donanımlı araçlar seyahat sistemi özelliklerine sahip olarak üretilmektedir.

  • Güvenli Seyahat
  • Avantajlı Kullanım İmkanı
  • Tam Donanımlı

Tam Koruma Sunan Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası

Tam Koruma Sunan Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası

Bazı bebekler seyahat ederken ebeveynlerinin yüzlerini görmek isterken bazıları da çevrelerini gözlemlemek ister. Let's Go Baby çift yönlü tam kapanır tente bebek arabası modeli çalışmayı kolaylaştırır. Zaman geçtikçe ve bebeğiniz büyüdükçe, seyahat ederken bebeğinizin sizi görmesine izin verirken onları ters yöne çevirebilirsiniz. Bebeğin cildi çok hassastır. Bu nedenle cildinizin temas ettiği yerlere dikkat etmeniz gerekir. Bu durumda Lets Go bebek arabası kumaşının malzemesine duyarlı olmalısınız. Bu arabada saatlerce yolda kalma ihtimali göz önüne alındığında, arabada kullanılan kumaşın hava alan ve terletmeyen kumaş olması gerekir. Leke tutmaz ve çıkarılması ve yeniden takılması kolaydır. Bebeğinizin cildi hassastır ancak güneşe tepki verebilir. Bu nedenle bebek arabalarının bir gölgeye ihtiyacı vardır. Ayrıca bu gölgeler bebeğinizi yağmurdan tamamen koruyup bebeğinizi soğuktan koruyabilir.

Ergonomik Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası

Ergonomik Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası

Bebekle dışarı çıkıp bir yerden başka bir yere taşınmak zorunda olan bir bebek arabasının kullanım açısından avantajları vardır. Bebek güvenliği için gelişmiş güvenlik sistemlerine sahip çift yönlü tam kapanır bebek arabası modellerine öncelik vermek çok önemlidir. Bebeğinizin güvenliğini göz önünde bulundurarak tasarım örnekleri sunan çeşitli markaların ürünlerini güvenle kullanabilirsiniz. Emniyet kemerleri bebeğin özgürce hareket etmesini sağlarken aynı zamanda olası bir tehlikeye karşı önlem olarak bu alanı oluşturur. Güvenlik önlemleri, birçok bebek arabası markasının en hassas konularından biridir. Let's Go Baby çift yönlü tam kapanır tente bebek arabası özellikleri ve şık stili ile kullanıcıya konfor alanı yaratan bu özel serilerle sürüş deneyimini isteklerinize göre tasarlayabilirsiniz. Bebek arabası tekerlekleri kilitlenebilir güvenlik sistemine sahiptir. Bu sayede olası kaymalara ve tehlikelere karşı önlem alabilirsiniz.

Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası Fiyatları

Let's Go Baby Çift Yönlü Tam Kapanır Tente Bebek Arabası Fiyatları

Let's Go Baby çift yönlü tam kapanır tente bebek arabası fiyatı çeşitli faktörlere bağlıdır. Kullanıcı memnuniyetini daha da artırmak için teknik ve fonksiyonel modeller üreten markalar, bebek arabasıyla birlikte satılan bebek arabası adedine ve kumaş kalitesine göre farklı fiyat politikaları uygular. Fiyatlandırma yapılırken göz önünde bulundurulması gereken bir diğer faktör, ürünü yapmak için kullanılan malzemelerin kalitesidir. Ayrıca modeller arasında fiyat farkı olması ve ömrünün uzun olması onu diğer modellerden farklı kılar. Dayanıklı bir tasarımın normalden çok daha uzun süre kullanılabiliyor olması kullanıcının bütçesini de artırır. Let's Go Baby çift yönlü tam kapanır tente bebek arabası yorum ve değerlendirmelerini de doğru tercihlerde bulunabilmek için Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.