Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru - Bebek Taşıma

379 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,16 TL

Ürün Bilgileri

Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru - Bebek Taşıma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tommybaby Satıcı Ünvanı: AHMET PINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4668103653200015 Vergi Kimlik Numarası: 7290324248
    Bu ürün Tommybaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru - Bebek Taşıma Kangurusu Özellikleri:• Annelerin ve bebeğin konforu düşünülerek tasarlanmış olan Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru - Bebek Taşıma Kangurusuideal bir üründür.• Ürünü kullanan anneler çok rahat ve kullanımının kolay olduğunu belirtiyorlar.• Bebeğiniz 6 aylık olana kadar
  • ebeğin yüzü anneye dönük olarak bebeğin annesiyle fiziksel temasını sağlanması idealdir.• Bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra
  • Bebeğin yüzü dışa dönük olarak bebeğin dış dünya ile etkileşimini sağlanması idealdir.• Yumuşak ve dolgulu omuz askıları ebeveynlere maksimum konfor sağlamak için ayarlanabilir.• Dolgulu arka destek, oturma yeri ve baş destek bebekler için ekstra konfor sağlar.• Kenarlar bebeğin gelişimine göre ayarlanabilir. Tokalar güvenli kilit sistemlidir ve kolay açılıp kapanır.• Düşük doğum aralığına sahip bebekler ile sağlık sorunu olan çocuklar için ürünü kullanmadan önce uzman bir sağlık personeline danışılması gerekir.• Önerilen Kullanım Aralığı: Doğumdan (Min. 4 kg) - 9 aya (max. 12 kg) kadardır.• Yaş Aralığı: 0-9 ay• Kilo aralığı: minimum 4 kg, maksimum 12 kg’ye kadardır.• Üretim Yeri: Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru

Ailelerin yeni üyeleri olan bebeklerin konforu ebeveynler için çok önemlidir. Çocuklarının doğdukları andan itibaren gerekli ihtiyaçlarını yerine getirirler ve her zaman rahat edecekleri ürünleri isterler. Yeni doğan bir bebeğe oldukça dikkatli ve özenli davranılmalıdır. Özellikle çocuğunuzu incitmeden kucağınızda hassas bir şekilde taşımanız gerekir. Bu noktada müşteriler kolaylık sağlayan çeşitli ürünlere ihtiyaç duyar. Konforlu ve güvenli bir şekilde taşıma için Comfy anatomik bebek taşıyıcı kanguru, bebek taşıma ürününü tercih edebilirsiniz. Dolgulu oturma yeri, arka ve baş desteği özelliklerine sahip olan kanguru, çocuk taşırken büyük kolaylıktır. Narin bir deneyim sunan bu ürün, aynı zamanda geniş kullanım alanı sağlar. Birçok yere bebeğiniz ile birlikte gidebilir, yanınızdan ayrılmak istemeyen çocuğunuzun kendisini güvende hissetmesini sağlayabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Geniş kullanım alanı
  • Çift kilit sistemi

Kullanışlı Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru

Kullanışlı Tommybaby Comfy Anatomik Bebek Taşıyıcı Kanguru

Kangurular ebeveynlerin bebeklerini doğru bir şekilde taşımaları için tasarlanan ürünlerden biridir. Çocuğunuzu kucağınızda taşırken bel, kol ve baş bölgenizin konforlu olmasını sağlar. Aynı zamanda ebeveynlere yüksek fayda sağlamak için ürünün yumuşak ve dolgulu omuz askıları mevcuttur. Bu kullanışlı ürünler ile kollarınızı serbestçe kullanabilir, hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bebekler, ebeveynlerin kucağında kalp atışlarını ve vücut ısılarını hissederek rahat uyur. Her an yanınızda olmasını istediğiniz çocuğunuz için Tommybaby Comfy anatomik modelini tercih edebilirsiniz. Ürün, bebeğinizi anatomik açıdan desteklemekle birlikte kas ve kemik gelişimine de yardımcı olur. Dolgulu oturma ve baş desteği özellikleriyle çocuğunuz için hem ergonomik kullanım hem de fazladan konfor sağlar. Ürünün kenarlarının ayarlanabilir olması ile bebek büyüdükçe de kanguruyu kullanabilirsiniz. Bebeğinizin her zaman yanınızda olmasını sağlayan bu ürünle güvenliği de artırabilirsiniz.

Bebeğinizi Destekleyen Tommybaby Comfy Anatomik Kanguru

Bebeğinizi Destekleyen Tommybaby Comfy Anatomik Kanguru

Günlük yaşantıyı kolaylaştırması ile öne çıkan kanguruların birçok özelliği vardır. Bu ürünlerin oldukça kolay kullanıma sahip olması, ebeveynlerin birçok alanda çocuklarını konforlu bir şekilde taşımasını sağlar. Kanguru tokalarının kilitli sistemi ile bebeğiniz güvende olur. Gün içerisinde ev işlerinin uzun sürmesi, aynı zamanda çocuklara bakılması ebeveynler için yorucu olabilir. Tommybaby Comfy anatomik bebek taşıyıcı kanguru, bebek taşıma ile bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Ürünün tasarımı sayesinde çocuğunuzu size dönük veya ilerleyen süreçte dışarıya dönük olarak taşıyabilirsiniz. Ürünün ergonomik bir yapıda olması hem sizin sağlığınız hem de bebek gelişimi için oldukça önemlidir. Çocuğunuzu fiziksel anlamda destekleyen yardımcı aparatlar, onları sağlıklı bir vücut yapısına da getirebilir. Bu sebeple Tommybaby Comfy anatomik bebek taşıyıcı kanguru edinebilirsiniz. Ürünün anatomik yapısıyla çocuğunuzu incitmeden, rahatlıkla her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarıyla İlgi Çeken Tommybaby Ana Kucağı

Uygun Fiyatlarıyla İlgi Çeken Tommybaby Ana Kucağı

Bebekler, ebeveynlerinin yardımı ile dış dünyaya uyum sağlayabilirler. Ebeveynlerin, bebeklerini sağlıklı bir şekilde taşıması için tasarlanan bu aparatın belirli fiyat aralıkları mevcuttur. Ürünün yapımında kullanılan materyallerin kalitesine, kullanım alanına, boyutlarına ya da özelliklerine göre fiyatlar belirlenir. Ebeveynlere büyük kolaylık sağlayan Tommybaby ana kucağı müşterilere hitap edecek şekilde fonksiyonel ve ergonomik olarak tasarlanır. Ebeveynin rahatlığı için baş desteği bulunan ve ağırlığı bireyin vücuduna dengeli bir şekilde dağıtan kanguru modeli tercih edilebilir. Ürünün bebeğin omurgasını desteklemesi, kumaşın cildi irite etmemesi ve terletmemesi gibi özellikler göz önünde bulundurulursa sağlıklı bir seçim yapılabilir. Bununla birlikte Tommybaby Comfy anatomik bebek taşıyıcı kanguru, bebek taşıma kullananlar ürün hakkındaki yorumlarını yazarak olumlu deneyimlerini paylaşırlar. Yorumları okuyarak bütçenize göre seçeceğiniz Tommybaby modellerini Trendyol’da bulabilirsiniz.