Tommy Hilfiger Tommy Erkek Parfümü Edt 100 Ml

1.369 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.450 TL
1.600 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.505,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.725 TL

Ürün Bilgileri

Tommy Hilfiger Tommy Erkek Parfümü Edt 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esans:Marine, aromatik Sıcak taze turunçgil notaları, yağmurdan ıslanmış oyların kokusu, pasifik yağmuru, florida geyfurtu, kentucky mavi çimeni, orta batı spearmenti, tutunçgiller, atlantik ağaç dalları Baharatlı sıcak çiçeksi taze ve yeşil bitkiler içerir Enerji ve heyecanı somut bir şekilde yaşatan Enerjik ve eğlenceli, sıcak ve davetkar, çok özel anıları canlandıran harika bir koku

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tommy Hilfiger Edc 22548024324 100 ml Erkek Parfümü

Hayatın her anında heyecanı doruklarda yaşamak önemlidir. Ruhumuza işleyen heyecan ve enerji hissi, adım attığımız her ortamda bir yıldız gibi parlamaya yardımcı olur. Heyecan ve enerji hormonlarını ortaya çıkaran parfümler, koku duyularını harekete geçirir. Böylece kendi hayatınızın yanı sıra girdiğiniz her ortamda yıldız olarak var olabilirsiniz. Tommy Hilfiger erkek parfümü, çok özel anları canlandırmak üzere heyecanlı notalar ile üretilmiştir.  Doğanın değerli özlerini, turunçgilin sıcak notaları ile birleştiren parfüm, her anı mükemmelliğe ulaştırır. Kalıcı notaları ile tek bir kullanımdan itibaren adeta imzanızı yansıtacak bir kokudur. Özel formülü, havayla karıştığında adeta büyüleyici bir etkiye ulaşır. Benzersiz notaları, ilk kullanımdan son kullanıma dek her ortamda gururla taşıyacağınız bir koku olmasını sağlar.

  • Miktar: 100 Ml
  • Cinsiyet: Erkek
  • Esans: Marine - Aromatik

Tommy Hilfiger Erkek Parfümünün Genel Özellikleri Nelerdir?

Tommy Hilfiger Edc 22548024324 100 ml Erkek Parfümü Fiyat

Tommy Hilfiger Edc 100 Ml erkek parfümünün içeriği hayatta iz bırakmayı arzulayanlar için özenle geliştirilmiştir. Ürün, marine ve aromatik esanslara sahiptir. Etkileyici esansları vücut ile buluştuğu ilk andan itibaren, etrafa dikkat çekici bir koku yayar. Kalıcı özgürlük hissi ile hayatın her anını doyasıya yaşamaya zemin hazırlar. Parfümün değerli notalarında; taze turunçgil, yağmurdan ıslanmış koyların kokusu, pasifik yağmuru, florida greyfurtu, kentucky mavi çimeni, orta batı spearmenti, turunçgiller ve atlantik ağaç dalları bulunur. Birbirinden değerli notalarında, doğa ve turunçgillerin sıcak dansını duyumsamak mümkündür. Tommy Hilfiger erkek parfümü; baharatlı, sıcak, çiçeksi, taze bir kokuya sahiptir. Parfümü kullandığınız ilk andan itibaren ahenkli bir dansın merkezinde olmak mümkündür.

Tommy Hilfiger Erkek Parfümü Alerji Yapar mı?

Tommy Hilfiger Edc 22548024324 100 ml Erkek Parfümü Fiyat

İçeriğinde bulunan kaliteli özler, cilt üzerine doğrudan temas etmeye uygundur. Anti alerjik formülü sayesinde cilt yüzeyine temas etse bile tahrişe ve alerji problemlerine neden olmaz. Uzun süre ağırlaşmayan kokusu ve güvenli içeriği, günün her anında size eşlik etmeye hazırdır. Ferah ve dinç bir kokuya sahip parfüm, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmeyi başarır. Karşı konulmaz kokusu ile eğlence ve heyecanı aynı anda yaşamak mümkündür. Yüksek standartlar gözetilerek geliştirilen ürün, insan sağlığını olumsuz bir biçimde etkilemez. Tavsiye edildiği şekilde kullanıldığı takdirde 4-6 saat arası kalıcılık sağlar. Özellikle ferah ve enerjik kokuları seven bireylerin tercih edebileceği bir üründür. Parfüm, kıyafetler üzerine sıkılarak da kullanılabilir. Hassas bir cilde sahip bireylerin de herhangi bir problem yaşamadan kullanabileceği bir üründür.

Tommy Hilfiger Erkek Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Tommy Hilfiger Edc 22548024324 100 ml Erkek Parfümü Fiyat

Tommy Hilfiger erkek parfümü, kokusunun ulaştığı her bölgede büyüleyici bir aura yaratır. Sektörde tanınmış bir marka tarafından üretilen ürün karakteristik bir kokuya sahiptir. Parfümün kokusu, sıcak ve davetkâr notaları ile eğlenceyi ortaya çıkarmaya adaydır. Heyecanın doruklarına dek yaşatan parfüm, günün her anını değerli kılmayı başarır. Gün boyu kalıcı kokusu, kıyafetler ve ten üzerinde etkisini sürdürür. Böylece bulunduğu her ortamda taze ve canlı notalarını algılayabilirsiniz. Erkeksi kokuları tercih eden kullanıcılar tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ağır bir kokusu olmadığı için her mevsimde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Tommy Hilfiger erkek parfüm yorumlarını inceleyerek hem özenle geliştirilmiş formülü sayesinde kıyafetlerinize ve teninize zarar vermeyecek hem de dikkat çekici notaları ile bulunduğunuz ortamda fark edilmenizi sağlayacak olan bu parfümü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.