Tommee Tippee Yenidoğan Antikolik Seti

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tommee Tippee Yenidoğan Antikolik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİSCOUNT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360671708
    Bu ürün DİSCOUNT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne memesine benzer yapıda tasarlanan ödüllü Tommee Tippee biberonlar, antikolik teknolojisiyle birleşti. Tommee Tipee Gelişmiş Antikolik biberonlar, kolik sancısını azaltmak için sıradan biberonlardan farklı çalışarak mükemmel bir beslenme deneyimi yaşatır: Eşsiz tüp ve valf sistemi sayesinde bebeğinizin daha az hava yutarak daha fazla süt emmesini sağlar. Böylelikle gaz sancısını %80 oranında azaltır. Mükemmel kavrama için anne memesine benzer ödüllü Tommee Tippee biberon emziğine sahiptir. Biberon emziğinin üstünde yer alan patentli dairesel çizgiler, emziğin anne memesi gibi esnemesine ve hareket etmesine olanak tanır. Isıya duyarlı hassas tüp, sütün sıcaklığı 37 dereceyi geçerse renk değiştirir ve bebeğiniz için en uygun sıcaklıkta olup olmadığını anlamanıza yardımcı olur. Pembe: sıcak, Mor: ılık, Mavi: soğuk Yıldız şekilli valf sızıntı riskini azaltır. Anti-kolik tüpün tabanındaki yıldız valf, sütün tüpten yukarı çıkmasını önleyerek sızdırmayı engeller. Bu da %80 daha az gaz, tükürük ve huzursuzluk ve %100 daha fazla gülümseme anlamına gelir. Bebeğinizin güvenliği için BPA ve Ftalat içermez. 3 ay ve üzeri bebekler ve çocuklar için uygundur. Ürün paketi içerisinde kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Paket içeriği: 2x 150 ml Gelişmiş Antikolik Biberon (O+ Ay- Yavaş Akış Biberon Emziği ile) 2x 260 ml Gelişmiş Antikolik Biberon (O+ Ay- Yavaş Akış Biberon Emziği ile) 2x Orta Akış Biberon Emziği (3+ Ay) 1 x Emzik (0-6 Ay) 1 x Biberon ve Emzik Fırçası İngiltere’nin bir numaralı bebek beslenme ürünleri markası Haziran 2017'de, çocuklarının kolik semptomlarını azaltmak için ürünü deneyen 210 ebeveynle yapılan ürün denemesi. Ebeveynlerin %80'i, biberonun semptomları başarıyla azalttığını doğruladı.
Geri Bildirim Ver