Tombow Dual Brush Pen 10 Renk Set Landscape

450 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
727,92 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
839,50 TL

Ürün Bilgileri

Tombow Dual Brush Pen 10 Renk Set Landscape

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OfisKutusu Satıcı Ünvanı: ASSİST OFİS MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091054529700013 Vergi Kimlik Numarası: 0910545297
    Bu ürün OfisKutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tombow Dual Brush Pen 10 RENK SET LANDSCAPE
Geri Bildirim Ver

Tombow 152114 Dual Brush Pen 10 Renk Set Landscape

Tombow Dual Brush Pen 10 renkli Landscape seti, çift taraflı kullanılabilir özelliği sayesinde oldukça beğenilen kalemlerden oluşur. Manzara çizimleriniz için özel olarak üretilen renkleriyle bu set, resim yaparken doğanın tonlarını kullanmanızı sağlar. 10 adet farklı renkten oluşan bu kalem setinde bulunan tonlar, gördüğümüz manzaranın kâğıda aktarılmasını kolaylaştıracak dokunuşlara sahiptir. Ağaç gövdesindeki kahve tonlarından doğanın farklı aralıklardaki yeşilliklerine kadar gördüğünüz her rengi işleyebileceğiniz bu set sayesinde kâğıt üzerinde peyzaj çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Birbiriyle karıştırılabilir özellikte üretilen bu kalemler sayesinde hayal dünyanızı yalnızca belirlenen tonlarla sınırlı tutmak zorunda da kalmazsınız. İnce ucu ve fırça tarafı bulunan bu kalemler, resim yaparken her detayı kolaylıkla tamamlamanızı sağlayacak özelliklere sahiptir.

  • 10 adet doğal renk bulunur.
  • Birbirleriyle karıştırılabilir özelliktedir.
  • Çift taraflı ucu bulunur.

Tombow Dual Brush Pen 10 Renkli Landscape’in Özellikleri Nelerdir?

Tombow Dual Brush Pen 10 Renkli Landscape’in Özellikleri Nelerdir?

Tombow Dual Brush Pen, 10 farklı renk içeren ve resim yapmayı sevenlerin oldukça beğendiği bir ürün setidir. İçerisinde doğada bulunan renk tonlarını barındıran bu kalem seti, farklı iki uç kısmıyla resimlerinizi kusursuz şekilde tasarlamanıza yardımcı olur. Fırça kısmıyla geniş bir alana dağılan bu kalemlerin, ince uçları kenarların belirginleştirilmesi için tercih edilebilir. Kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün sayesinde yapılan resimler, istenen renklerle ortaya çıkar. Birbirleriyle karıştırılabilir özellikte olmaları sayesinde üretilen renklerle sınırlı kalmamanızı sağlayan bu ürün, tümüyle hayal dünyanızın kâğıda aktarılmasına yardımcı olur. Su bazlı içeriğe sahip bu kalemler, renklerini kâğıda geçirirken oldukça yumuşak bir dokunuş sağlar. Ayrıca asit içermeyen üretim süreci sayesinde çocukların güvenle kullanabileceği kalemler arasında yer alır. Uzun süre kullanım imkânı sunacak kaliteli boyalarıyla da profesyonellerin tercihidir.

Tombow Dual Brush Pen 10 Renkli Landscape Kaliteli midir?

Tombow Dual Brush Pen 10 Renkli Landscape Kaliteli midir?

Tombow Dual Brush Pen seti, sahip olduğu özellikleri sayesinde son derece kaliteli ürünler arasında sıralanır. Güvenli kullanım imkânı sunan asit içermeyen uçları, toksik etki göstermediği için oldukça beğenilir. Ayrıca renklerin kalitesi, kâğıt üzerinde fırçanın ve ince ucun yumuşak dokunuşları, resim yaparken keyif almanızı sağlar. Renklerin birbiriyle karıştırılabilir olması sayesinde sıklıkla tercih edilen bu kalemlerin dış materyali oldukça sağlamdır. Aynı şekilde dayanıklı kapaklara sahip olması sayesinde güvenle taşınma imkânı da sunan bu ürün seti, kaliteli görüntüsüyle ön plana çıkar. Tombow Dual Brush Pen 10 renkli Landscape, kullanılmadığı zamanlarda kapağı kapatılırsa uzun süre kalitesinden ödün vermeden çizimlerinize hayat verir. Kapağı etkili şekilde koruma sağladığı için çantalarınızda taşırken başka eşyalarınıza zarar vermez.

Tombow Dual Brush Pen 10 Renkli Landscape’i Kimler Tercih Eder?

Tombow Dual Brush Pen 10 Renkli Landscape’i Kimler Tercih Eder?

Tombow Dual Brush Pen 10 renkli Landscape setini resme ilgisi olan herkes tercih edebilir. Kalitesiyle profesyonel kullanıma uygun olan bu ürün, sunduğu imkânlarla pek çok farklı tonun yakalanmasına izin verir. Asit içermeyen uçlarıyla hayal dünyası geniş çocuklarınız için güvenli ürünler arasında yer alan bu set, herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Manzara resmi yapanların oldukça beğeneceği renk içeriği sayesinde bu ürün, gördüğünüz doğanın kâğıda aktarılmasını kolaylaştırır. Ayrıca kaliteli şekilde renk vermesi sayesinde ressamlar tarafından da tercih edilen ürünlerden birisidir. Siz de renk tonlarıyla oldukça beğenilen bu kalem setini satın almak isterseniz bahsedilen ürünü Trendyol’da bulabilirsiniz. Dilerseniz Tombow Dual Brush Pen 10 renkli Landscape setinin yorumlarını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyerek bu kalemleri daha önce kullanan kişilerin incelemelerinden faydalanabilirsiniz. Kalitesinin yanında sunmuş olduğu avantajlı fırsatları değerlendirmek için Tombow Dual Brush Pen 10 renkli Landscape seti fiyatını aynı site üzerinden görüntüleme şansına da sahipsiniz.