Tom Ford Ombre Leather Edp 100ml Erkek Parfüm 888066075145

5.225 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.220 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.299 TL
Kargo Bedava
5.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tom Ford Ombre Leather Edp 100ml Erkek Parfüm 888066075145

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tom Ford'un yeni kokusu Ombre Leather, kendini yeryüzünün büyüleyici bir manzarası olarak sunuyor. Güneybatı bölgelerinden gelen Ombre Leather, içerdiği otantik notlarla yolculuğunda sizleri batının kalbindeki çöllere taşıyor. Yolculuk başlarken, baharatlı kakule ve safran, çiçeğin çöl tonlarını, tatlı zambak yasemininin esrarengiz dokusuyla sürekli bir değişim içerisinde yansıtıyor. Paçuli ve vetiverin bağımlılık yaratan karşı konulmaz hissi, yoğun siyah deri ile birleşerek teni sarmalıyor. Parfüm kapılarını açarken beyaz yosunun yatıştırıcı etkisi ve kanyon kehribarının sıcaklığı güneş ışığının yeryüzünü ısıtmasını
  • bitişinde ise kayalar ve kumun yanmasını hatırlatıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tom Ford Ombre Leather Edp 100ml Erkek Parfüm

Tom Ford Ombre Leather EDP 100ml erkek parfüm 888066075145 dikkat çekici notalarla miskin yoğun kokusunu birleştirir. 2018 yılında piyasaya sürülen bu eşsiz kokulu parfüm güneybatı çöllerinden ilham alınarak tasarlanır. Bu eşsiz koku batının çöllerindeki derinliği derinin yoğunluğuyla birleştirir. Son derece sıcak ve yumuşak hissettirir. Parfümün belirgin özelliği sabah sıktıktan sonra gün boyu tazelemeye gerek kalmadan kalıcılık sağlamasıdır. Ombre Leather, ciltte kaldıkça kokusuna karakter ekleyen nadir parfümlerden biridir. Keskin deriyle açılış yapan koku, gün içinde tende durdukça derinleşir ve yumuşar. Sabah bir kez sıktığınızda gün boyu üzerinizde kalan oldukça kalıcı ve baskın bir parfümdür.

  • Üst düzey kalıcılık
  • Gün içinde derinleşen yumuşak koku
  • Her mevsim kullanıma uygun

Tom Ford Ombre Leather EDP Erkek Parfüm Özellikleri

Tom Ford Ombre Leather EDP Erkek Parfüm Özellikleri

Tom Ford Ombre Leather EDP 100 ml erkek parfüm, özgün kokusuyla her tende kendini gösterir. Ombre Leather erkek parfümünün dikkat çeken özelliklerine bakarak tercihinizi yapabilirsiniz. Deri ve baharatların birleşimi son derece güçlü ve baskın bir koku ortaya çıkarır. Bu yoğun parfüm gün içinde derinleşerek değişir. Bu sayede sakin ve oturaklı bir hal alır. Paçuli ve vetiverin taze kokusunun yanı sıra derinin sıcaklığı, bu parfümü yılın her döneminde kullanıma uygun bir hale getirir. Tüm Tom Ford parfüm çeşitleri gibi Ombre Leather erkek parfümü de her tende gün boyu kalıcılık sunar. Amber, misk ve paçuli gibi çarpıcı notaların duyusal karışımıyla her tende son derece karakteristik bir kokuya dönüşür. Kalıcı ve oturaklı kokusu sayesinde gün boyu iyi hissettirir. Vetiverin canlılığıyla gündüze, baharatlığın keskinliğiyle ise geceye uyum sağlar.

Tom Ford Ombre Leather Erkek Parfüm Yorumları

Tom Ford Ombre Leather Erkek Parfüm Yorumları

Tom Ford Ombre Leather piyasaya sürüldüğünden beri sıklıkla tercih edilen bir erkek parfümüdür. Baskın kokusuyla dikkat çeken bu parfümü satın almadan önce, Tom Ford Ombre Leather EDP 100 ml erkek parfüm yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Tüm bu yorumlara göz atarak ürünü sizden önce kullanan kişilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Tom Ford Ombre Leather ile ilgili dikkat çeken yorum ve değerlendirmelere bakarak fikir edinebilirsiniz. Kakule, yasemin, siyah deri, paçuli, yosun, vetiver ve kehribar notalarıyla açılan koku, gün içinde derinleşir. Hem odunsu notalara hem de derinin baskınlığına sahip olan bu ürün gün içinde ve gece kullanıma uygundur. Sıcaklığıyla kışın vazgeçilmezi olan parfüm, içerisindeki canlandırıcı paçuli sayesinde yaz günlerinde de kullanılabilir. Ombre Leather, eşsiz kokusuyla beğeni toplamasının yanı sıra üst düzey şıklık sunan bir şişe tasarımına sahiptir.

Tom Ford Ombre Leather Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Tom Ford Ombre Leather Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Kaliteli ve çarpıcı notalarıyla Tom Ford Ombre Leather, deri kokusunun son derece sıcak bir hali olarak tanımlanabilir. Deri notalarının yanı sıra baharatlı bir kokuya sahip olan bu parfüm, markanın çok sık tercih edilen erkek kokularından biridir. Bu durumun başlıca nedeni ürünün yılın her ayında kullanıma uygun bir kokuya sahip olmasıdır. Ayrıca bu parfüm gündüz iş yerinde de gece bir partide de kullanılabilecek kadar çok yönlü notalar içerir. Tüm bu özgün koku özelliklerinin yanı sıra hem sade hem de şık olan oldukça estetik bir şişe tasarımına sahiptir. Siyah ve mat şişe tam bir deri görünümü yaratarak parfümün ruhuyla uyum sağlar. Tom Ford Ombre Leather fiyat avantajlarından yararlanarak bütçenize göre alışveriş yapabilirsiniz. Batı çöllerini çağrıştırmak amacıyla tasarlanan bu eşsiz parfüme göz atabilirsiniz.