Tom Ford Noir Edp 50 ml Erkek Parfüm 888066015493

3.150 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL
Kargo Bedava
3.950 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.950 TL3.867,50 TL

Ürün Bilgileri

Tom Ford Noir Edp 50 ml Erkek Parfüm 888066015493

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mrc Kozmetik Satıcı Ünvanı: MRC KOZMETİK GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623129007700001 Vergi Kimlik Numarası: 6231290077
    Bu ürün Mrc Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enfes maskülen çiçeklerle harmanlanarak tasarlanmış olan Tom Ford Noir, gecenize erkeksi ve seksi bir çekicilik katar. Tom Ford Noir ile gecenin yıldızı siz olun! Tom ford Noir'in üst notası, parlayan italyan bergamotu ve mineçiçeğinin özgüvenli turunçgil etkisini sunar. Frenk kimyonu, Baie gülü ve menekşe ise ışıl ışıl bir egzantriklikle turunçgil notalarını vurgular. Parfümün özü, Madagaskar karabiberinin ve hindistancevizinin mükemmel baharat uyumudur. Işıl ışıl ve oldukça hafif bir etki yanında, kışkırtıcı baharat buketi tüm etkiyi üstüne çeker. Son derece lüks olan Toskana zambak reçinesi, Mısır sardunyası, Bulgar gülü ve zenginleştirilmiş misk adaçayı beyaz gömleğinizin üst düğmesini açmışçasına rahatlama hissi ile derinlik ve zenginlik katar. Islak amberin odunsu bir elementinin derimsi kara buhur ağacının izleri kalan son notaları tanımlar. Egzotik çavşır reçinesi, kehribar ve bir doz Endonezyalı silhat ve güve otu yağı ile yönlendirilen etkiler kehribar buhusunu andırmaktadır. Misk yağı ve vanilya ise hayvanımsı bir kurnazlık ve keskinlik verirken, sıcak deri ve Laos'tan hipnotik aselbent, kokuya yumuşak bir şehvet katar.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver