Tom Ford Ford Lost Cherry Edp 100 Ml Kadın Parfüm 888066098878

19.400 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.500 TL

Ürün Bilgileri

Tom Ford Ford Lost Cherry Edp 100 Ml Kadın Parfüm 888066098878

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mrc Kozmetik Satıcı Ünvanı: MRC KOZMETİK GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623129007700001 Vergi Kimlik Numarası: 6231290077
    Bu ürün Mrc Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ford Lost Cherry Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
Geri Bildirim Ver

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 Ml Kadın Parfüm

Bir ortama girdiğinizde ilk birkaç saniye başkalarının sizin hakkınızda fikir edinmesi için yeterli bir süredir. Kokunuz ise imajınızı oldukça etkileyen bir kriterdir. Kokunun insanlar üzerindeki bilinen bu etkisi temizlik, ferahlık, güzellik, hatta güç ve zenginlik algısı oluşturmak amacıyla kullanılır. Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml kadın parfüm tatlı ve cazip kokusuyla oldukça etkileyicidir. Sıcak, baharatlı kokusuyla oryantal koku grubuna ait bir parfümdür. Zıtlıkları bir arada barındıran koku, tatlı ve gizemli, masum ve baştan çıkarıcı bir yolculuğa çıkarır. Doğaya özgü şımarık kokusuyla etkileyiciliği yüksek bir parfümdür. Lost Cherry parfüm içeriğindeki uçucu kokulu yağlar, aromatik karışımlar ve çeşitli kimyasal maddeler eşsiz bir uyum ve doyumsuz bir deneyim sunar.

  • Eau de Parfum ile etkili kalıcılık
  • Farklı notaların eşsiz uyumu
  • Özel tasarımlı şişe

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml Kadın Parfüm Eşsiz Notaları

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml Kadın Parfüm Eşsiz Notaları

Üst notalarını doğanın ışıltısından alarak vişne, vişne likörü ve acı badem tonlarını kullanır. Vişne ve acı bademin ağırlıklı olması ile son derece dikkat çeken bir koku olan Tom Ford Lost Cherry 100 ml çok çeşitli içeriklerin harika bir uyumudur. Orta notalarda kiraz şurubu, Türk gülü, yasemin, zambak ve erik ile yoğun ve yatıştırıcı bir etki yaratır. Alt notalarda kullanılan Peru balsamı, kavrulmuş tonka fasulyesi, sandal ağacı, güve otu, sedir ağacı, tarçın, karanfil ve vanilya ile farklı renkleri bir uyum içerisinde bir araya getirir. Tom Ford parfüm Lost Cherry buruk, ekşimsi, tatlı, şekerli, şuruplu, keskin, pudralı, yapay ve sıcak esintileri bir arada uyumlu bir şekilde sunar. Lost Cherry duyulara hitap eden etkileyici kokusuyla gün boyu size eşlik eder.

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 Ml Kadın Parfüm Yorumları

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 Ml Kadın Parfüm Yorumları

Koku duyusu karmaşık birçok bilgiyi aynı anda işleme becerisine sahip olduğu için esanslar herkeste farklı anlamlara karşılık gelebilir. Birbirinden farklı notalara sahip Lost Cherry, zıtlıkların uyumunu içerisinde barındırarak farklı kişilere hitap edebilir. Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml kadın parfüm kullananlar üst, orta ve alt notaların ortaya çıkış ahengiyle farklı tonları bir arada yaşama imkanı bulabilirler. Açılıştaki yoğun ve keskin acı badem vurgusunu kiraz, erik ve kuş üzümü ile gelen burukluğa bırakır. Parfüm tene oturdukça şekerli olmayan dengeli bir vanilya kokusu ortaya çıkarak yoğunluktan başlayan serüven tatlılıkla son bulur. Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml kadın parfüm yorumları parfümün benzersiz anahtar notalarının tenleriyle uyumundan memnuniyetle bahsederler. Zıtlıklarla dolu notalar sayesinde günün her anına uyan kokularıyla hayatın tadını çıkarırlar.

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 Ml Kadın Parfüm Fiyatı

Tom Ford Lost Cherry EDP 100 Ml Kadın Parfüm Fiyatı

Parfümler kişisel bakımda ve kozmetik endüstrisinde büyük bir yere sahiptir. Fiyatlarda gizli formüllerinden büyük AR-GE laboratuvarlarına, ünlü isimlerin yer aldığı reklam kampanyalarından özel tasarımlı şişelere kadar pek çok maliyetli faktör etkilidir. Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml kadın parfüm fiyatı kalıcılığı, içeriği, etkili formülü ve şişe tasarımı ile belirlenir. İçeriğindeki aromatik maddenin yoğunluğuna göre değişen koku tipi aynı zamanda kalıcılığını da belirler. Birbirinden değerli aromatik içeriği ve bu içeriklerin yoğun oranı ile az miktarda kullanılan parfüm gün boyu etkisini gösterir. Özel formülü ile davetlerin, özel günlerin, ön plana çıkmak istediğiniz anların ve kendinizi özel hissetmek istediğiniz her anın vazgeçilmez kokusudur. Siz de 888066098878 kodu ile Trendyol’dan kolaylıkla Tom Ford Lost Cherry EDP 100 ml kadın parfüm satın alabilirsiniz.