Tom Ford Black Orchid Parfum 50 ml

4.209,06 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.690 TL4.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.128 TL
Kargo Bedava
5.400 TL

Ürün Bilgileri

Tom Ford Black Orchid Parfum 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tom Ford Black Orchid Parfum 50 ml 2006 yılında Tom Ford imza kokusu olan ve Tom Ford Beauty koleksiyonu için ilk adım olan Tom Ford Black Orchid'i tanıttı. O günden beri Tom Ford Black Orchid zamansız lüksü yansıtan ikonik koku olmaya devam ediyor. Black Orchid'in ilhamı Tom Ford'un ulasılamaza olan ilgisinden ve essiz siyah orkidenin büyüleyici etkisinden ortaya çıkmıstır. '' Benim için siyah orkide en kusursuz çiçek... Lüks, elegan, saf ve sofistike. '' - TOM FORD Yeni Black Orchid Parfum degerli yagların hipnotize edici siyah orkide ve bastan çıkarıcı ylang ylang gibi içeriklerle birlesmesinden dogmustur. Içerigindeki siyah erik kokuya daha da etkili bir yapı kazandırmıstır. Bastan çıkarıcı etki üzerine yogunlasmıs olan Parfum altın renkli bir sise içinde altın gibi zamansız olarak sunulmaktadır. 50ml ve 100ml formatlarında mevcut olan yeni Tom Ford Black Orchid parfum altın rengi sisesiyle ve antın rengi kapagıyla elegan durusu gözler önüne seriyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver