Tom Ford Black Orchid 100 ml Parfum Unisex 888066112727

5.913,02 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.600 TL6.451,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.075,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.208 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tom Ford Black Orchid 100 ml Parfum Unisex 888066112727

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Black Orchid 100 ml Parfum Unisex 888066112727

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
Geri Bildirim Ver

Tom Ford Black Orchid 100 ml Parfüm

Koku, beş duyu organları arasında en güçlü olandır. Dış ortamda keşfettiğimiz yeni bir koku anında koku hafızasında yer eder ve yeniden hatırlanmasına yardımcı olur. Gün içerisinde taşıdığımız kokuların kaynağını parfümler oluşturur. Değerli bitki ve çiçek özlerinden elde edilen parfümler, kalıcılığı ve etkileyici kokusuyla her ortamda dikkat çeker. İddialı, kalıcı ve güçlü bir parfüm arayışında öncelikle Tom Ford Black Orchid ortaya çıkar. Tom Ford Black parfüm, derin ve sıcak notaların, baştan çıkarıcı orkide ve baharat dokunuşlarıyla elde edilir. Lüks ve şehvetin kokusunu bir arada bulunduran parfüm, modern ve zamansız dokunuşlar için ideal bir kokudur. Tom Ford’un imzasını taşıyan Black Orchid parfüm, mükemmel çiçek: lüks, zarif, saf ve sofistike arayışından doğmuştur. 

  • Koku Tipi: Baharatlı
  • Parfüm Türü: EDP
  • Hedef Kitle: Kadın

Tom Ford Black Orchid Parfümünün Genel Özellikleri Nelerdir?

Tom Ford Black Orchid Parfümü

Tom Ford Black Orchid parfüm 100 ml içeriğiyle kullanıcıya sunulur. Siyah Trüf, siyah orkide, bergamot ve paçuli özlerinin zengin birlikteliğiyle doğan Black Orchid, duygusal ve güçlü bir kokuya sahiptir. Tom Ford’un “Her zaman en derin siyah, siyah orkideleri bulma konusunda takıntılı olmuşumdur. Benim için gerçekten mükemmel bir çiçek. Zarif. Lüks. Sofistike. Tek şey, var olmamasıydı…” sözleriyle ortaya çıkan eşsiz koku, ulaşılmazlığın derin duygusunu simgeler. Black Orchid içeriği hypnotic siyah orkide ve narkotik ylang ylang’ın büyüleyici etkisi ile tatlı siyah eriğin belirginleştiği bir dengeye sahiptir. Değerli uçucu yağların güçlendirici varlığını damga gibi taşıyan Tom Ford Black Orchid parfüm, lüks ve şehvetin birleştiği güçlü bir koku dengesini yansıtır. Tom Ford parfüm, Black Orchid’e bağlılık yemini edenler ve ilk kez keşfedenler için üretilmiştir.

Tom Ford Black Orchid Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Tom Ford Black Orchid Parfümü

Tom Ford Black Orchid parfüm yorumları lüks ve şehvetin kokusundan vazgeçemeyen kullanıcılar tarafından beğenisini gösterir. Black Orchid, çiçek ve baharat özlerinin şehvetli dokunuşlarıyla ortaya çıkar. Modern ve zamansız dokusuyla parfüm, Black Orchid’in şimdiye kadar yapılmış en güçlü halini oluşturur. Ulaşılmazlığın derin duygusallığı ve şehvetin doruklarını yaşamak isteyen kullanıcılar için ideal bir kokudur. Tom Ford Black Orchid parfüm siyah trüf, siyah orkide, bergamot ve paçuli özlerinin dengeli ahengiyle elde edilmiştir. Bu sayede ilk kullanımdan itibaren büyüleyici ve kalıcı bir kokuya ulaşmak mümkündür. Mükemmel çiçek: lüks, zarif, saf ve sofistike arayışından doğan Black Orchid, değerli uçucu yağların, güçlendirici etkisini sunar. Bu sayede modern ve zamansız dokunuşlar arayanlara aynı anda hitap etmeyi başarır.

Tom Ford Black Orchid Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Tom Ford Black Orchid Parfümü

Tom Ford Black Orchid, Black Orchid’in şu ana dek üretilmiş en güçlü halidir. Etkileyici ve duygusal notalarıyla, Black Orchid’e bağlılık yemini edenler ve ilk defa keşfedenler için üretilmiştir. Hypnotic siyah orkide ve narkotik ylang ylang özlerini birleştiren özel koku, tatlı siyah eriğin belirgin hale gelmesiyle şehvetli bir dokunuş kazandırır. Değerli uçucu yağların güçlendirici özleriyle elde edilen Black Orchid, modern ve zamansız bir duygusallığın kalıcı haliyle buluşturur. Tom Ford Black Orchid, derin ve sıcak notaların özel dokusunu birleştirir. Siyah orkide ve baharatlar sayesinde lüks ve şehvetin kokusunu tek bir noktada sunar. Black Orchid, kalıcı bir koku deneyimi ve modern bir ahenk arayışına özel olarak tasarlanmıştır. Siyah orkidelerin ulaşılmazlığı Tom Ford Black Orchid’in duygusal dokunuşlarını artırır. Black Orchid fiyat olarak da eşsiz kokusuyla birleştiğinde cebe dost bir üründür. Tom Ford garantisiyle üretilen Tom Ford Black Orchid Parfum 100 ml 888066112727 kodu ile Trendyol’da satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.