Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
599 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,99 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
304,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toli Games Satıcı Ünvanı: TOLİGAMES ZEKA OYUNLARI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0849059114900001 Vergi Kimlik Numarası: 8490591149
    Bu ürün Toli Games tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgin Türkiye Oyunu Nasıl Oynanır? 1 kişi hakem olarak seçilir. Piyonlar dağıtılır. Kartlar kapalı olarak tüm oyuncuların görebileceği şekilde haritanın çevresine yerleştirilir. Hakem, soru kartlarından 1 tanesini seçer. Seçilen kart hakem tarafından yere açılır. Soru kartındaki ipuçlarından yola çıkarak, doğru şehri bulan oyuncu piyonunu şehrin üzerine yerleştirir. İlk yerleştiren oyuncu ise kartı kazanır. Kartta yazılan sorunun cevabı hiçbir oyuncu tarafından bilinmez ise kart, en alta koyulur. Oyun sonunda her oyuncu kazandığı kartların arkasındaki puanları toplar. Oyuncular kazandıkları kartların arkasındaki harflerle oluşturdukları her " TÜRKİYE ” yazısı için 10 puan kazanır. Oyun sonunda en çok puanı toplayan oyuncu Bilgin Türkiye oyununun kazananı olur. Kutu İçeriği
  • 1 adet oyun tablası (harita) 181 adet oyun kartı 4 adet piyon 1 adet cevap kartı 1 adet kart tutucu Yaş Grubu:6+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
Geri Bildirim Ver

Toli Games Bilgin Türkiye Oyunu Zeka Oyunu Trendyol'da

Toli Games Bilgin Türkiye oyunu oldukça öğretici bir oyundur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlanmıştır. Ancak yetişkinler ve çocukların birlikte keyif alarak oynayabileceği bir oyundur. Çocuklar için birden fazla kazanımı mümkün kıldığından öğretici olarak nitelendirilmektedir.

 
  • Yer kavram bilgisi
  • Ülke tanıma
  • Harita okuma

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu Özellikleri

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu Özellikleri

Bilgin Türkiye zeka oyunu tg-9397 çocuklar için tasarlanmış bir bilgi oyunudur. Bilgi ve tahmin üzerine ilerleyen bu oyun ebeveynler tarafından da oldukça beğenilmektedir. Hem yetişkinler hem de çocuklar için gelişim sağlayabilir. Birden fazla kazanımından bahsedilmesi mümkündür. Oyunlara benzer şekilde rekabet, hız ve odaklanma gibi kazanımlara sahiptir. Fakat klasik çocuk oyunlarının yanı sıra çocukların becerisinin ve bilgisinin artmasını da sağlamaktadır. Türkiye zeka oyunu, şehir ve kültürel bilginin gelişmesini sağlar. Bunun dışında çocukların yaşadıkları ülke ya da şehir hakkında daha çok bilgiye sahip olmasını mümkün hale getirir. Türkiye haritası üzerinden oynanan oyunla çocuklar coğrafi bilgilerini arttırmaktadır. Hem coğrafi bilgi hem de genel kültür kazanmaları mümkündür. Bu oyun sayesinde tarih bilincinin ve vatan sevgisini çocuklarda oluştuğu da düşünülmektedir. Vatanını ve kültürel değerlerini tanıyan çocuklar çok daha bilinçli hale gelecektir. Tüm bunlara ek olarak çocuklarda yer kavram bilgisi oluşacaktır. Harita okuma, ülke tanıma ve odaklanma ve görsel hafıza gibi birkaç kazanım daha söz konusudur.

 

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu Kullanımı

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu Kullanımı

Oyun içeriği 180 adet oyun kartı, 1 adet bez torba, 1 adet oyun alanı 4 adet piyon, bir cevap kartı ve oyun kılavuzundan oluşur. Oyun kılavuzu sayesinde oyun aşamaları ve puan sistemi hakkında bilgi alınabilir. Yeterli bilgiye ulaşılmasa da rahatlıkla oynanabilecek bir oyundur. Bu zeka oyunu 4 kişilik bir oyundur. Yalnızca 4 adet piyon yer alır. Oyuna başlamadan önce ilk yapılması gereken bir hakem seçmektir. Hakem oyunun seyri için oldukça önemlidir. Bu aşamadan sonra yapılması gereken hakemin bir kart seçmesi ve herkesin görebileceği bir yere koyması gerekir. Kart üzerinde şehirler hakkında çeşitli ipuçları yer alır. Bu ipuçları şehrin bilinen yöresel yemekleri ve tarihi yerleri olabilir. Kartta yer alan bilgiyi edinen oyuncu diğer oyunculardan daha önce piyonunu şehrin üzerine koyduğu anda kartı kazanacaktır. Oyun sonuna kadar biriktirilen kartlar değişken puanlara sahiptir. Bu puanlar oyun bitiminde toplanır ve bu şekilde oyunun kazananı ortaya çıkar. Kartlarında yer alan bilgilerle Türkiye yazısını yazabilen her oyuncu da artı olarak 10 puan kazanacaktır.

 

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu Fiyatı

Toli Games Bilgin Türkiye Zeka Oyunu Fiyatı

Toli Games Bilgin Türkiye oyunu fiyatı indirim ve kampanya dönemlerinde takip edilerek uygun fiyatlara satın alınabilir. Eğitici ve öğretici içeriği ile dikkat çeken Türkiye zeka oyunu fiyatı belirlenirken oyunun özellikleri dikkate alınmıştır. Oyun içeriğinde birden fazla gerecin yer aldığı görülür. Bu gereçlerin yapımında kullanılan malzemeler veya tasarımları gibi pek çok konu fiyatın etkilenmesine neden olur. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen kutu oyunları arasında gösterilir. Sıkılmadan çok uzun süre oynanabilen ve çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlayan bir oyun olacaktır. Yetişkinler içinde aynı durum söz konusudur. Oyun hız ve bilgi üzerine kurulduğu için çocuklar daha dikkatli davranır ve tamamen odaklanarak ilerler. Yine oyun tarzına bağlı olarak görsel algılarında ve ilişki kurma becerilerinde gelişim görülmektedir. Toli Games Bilgin Türkiye oyunu yorumları ve kullanıcıların deneyimlerine göre yaptığı ürün değerlendirmelerini inceleyerek ürün seçim sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Trendyol’dan oyun hakkındaki tüm bilgilere ulaştıktan sonra ürünü hemen sipariş verebiliriz.