Tolgys Şişme Araba Yatağı Araba Kamp Yatağı

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Çok Al, Az Öde!
1 x  749 TL
%5 indirim
6 x  711,55 TL
4.269,30 TL
%6 indirim
7 x  704,06 TL
4.928,42 TL
%7 indirim
10 x  696,57 TL
6.965,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tolgys Şişme Araba Yatağı Araba Kamp Yatağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jetcom Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2370377655
    Bu ürün Jetcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Araç İçi Şişme Yatak Araba ile seyahat ederken rahat bir ortam sağlar, yorgunken uykunuzun tadını çıkarmanızı sağlar. Üstün kaliteli PVC kumaş, yumuşak ve rahatlığıyla kendinizi evinizde hissetmenizi sağlar. Yan taraftaki bölme ile çocuklar güvenli bir şekilde uyuyabilir, boşluktan düşmez. Dalga tipi yoğunluk sıkıştırma tasarımı ile yatağın dengeli ve dayanıklı olmasını sağlar. Sızdırmaz hava şişirme valfi ile hava kaçırmaz. İki hava yastığı ile daha rahat uyuyabilirsiniz. Taşıması kolay, kamp, sörf gezileri, seyahat ve maceralar için harika. Katlandığında sandalye olarak kullanılabilir
  • Katlanması ve Açılması kolaydır. Bu şişme yatak, uygun bakım ve bakım ile uzun yıllar dayanacak kalın ve dayanıklı PVC malzemeden yapılmıştır. Yorgunluğu gidermek ve uyku kalitesini artırmak için yumuşak, rahat ve mikro tüylü bir yüzeye sahiptir. Kullanmayı bitirdiğinizde, arabanızda yer kazanmak için hızlı bir şekilde söndürebilir, katlayabilir ve paketleyebilirsiniz. Kimyasal kokusu yoktur. Dolayısıyla alerjiniz varsa, etkilenme endişesi duymadan rahatça kullanabilirsiniz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için idealdir. Ürün Ölçüleri: 135 x 80 x 45 cm Kutu İçeriği: 1 Adet Şişme Yatak 2 Adet Hava Yastıkları 1 Adet 12V Elektrikli Şişirme Pompası 1 Adet Saklama Çantası Yaş Grubu : 3+ Yaş Barkodu: 2020031612346 Item No : VE9013 Kutu Ölçüleri : 32 x 25,5 x 13,5 cm. Desi Değeri: 4

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kullanım Alanı Kamp
  • Özellik Şişirilebilir
  • Kapasite 2 Kişilik
  • Pompa Durumu Pompa dahildir
Geri Bildirim Ver

Tolgys Şişme Araba Yatağı Araba Kamp Yatağı

Araç içi şişme yatak ile uzun yolculuklarda rahat ve konforlu bir ortam oluşturarak yollarda bile uyku keyfini çıkarabilirsiniz. Uzun süren yolculuk esnasında yorgun hissettiğinizde kolay ve hızlı bir şekilde kurabileceğiniz Tolgys şişme araba yatağı kendinizi evinizde gibi hissetmenize yardımcı olacaktır. Yan tarafında bulunan özel bölme sayesinde çocukların da rahat bir şekilde kullanabileceği şişme araba yatağı hem güvenli hem de konforlu bir uyku sunar. Kaliteli kumaştan üretildiği için dengeli bir yatak ve dalga tipi yoğunluk sıkıştırma özel tasarımı sayesinde istenildiği araçta rahatlıkla kullanılabilir.

 
  • Çocuklara özel yan korumalığı bulunur.
  • İki hava yastığı ile konforlu uyku sağlar.
  • Kolay taşınabilir ve kurulabilir.

Tolgys Şişme Araba Yatağı Özellikleri

Tolgys Şişme Araba Yatağı Özellikleri

Tolgys şişme araba yatağının en önemli özelliği PVC kumaştan üretilmesidir. PVC kumaş ile üretilen şişme yatakların açılması ve katlanması oldukça kolaydır. Yüksek dayanıklılığa ve kalınlığa sahip bu kumaş sayesinde yumuşak ve rahat uyku konforunu her yerde hissedebilirsiniz. Tolgys şişme kamp yatağı uyku kalitesinin artmasını sağlamak ve uzun yolculuklarda oluşan yorgunluğu gidermek için özenle tasarlanmıştır. Ekstra rahat, yumuşak ve miktor tüylü bir yüzeye sahip olan şişme yatağın düzenli ve dikkatli bir şekilde bakımı yapıldığında uzun yıllar kullanılabilir. Şişme yatağın kullanımı sırasında hiçbir kimyasal koku oluşmaz. Alerjik rahatsızlıklara yol açmadığından her yaş grubundaki bireyler rahatlıkla kullanabilir. Tolgys şişme yatağı ürününün içerisinde 1 adet şişme yatak, 2 adet hava yastığı, çanta ve elektrikli şişirme pompası bulunur. Şişirme pompasının elektrikli olması zamandan tasarruf sağladığından kullanılmadığı zaman söndürülerek taşıma çantası içerisine yerleştirilebilir. Böylelikle hem yerden tasarruf sağlarken hem de pratik bir şekilde uyku ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

 

Tolgys Şişme Araba Yatağı Kullanımı

Tolgys Şişme Araba Yatağı Kullanımı

Tolgys araba kamp yatağı hem çocuklar hem de yetişkinler için kullanılabilir olduğundan oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Cilt sağlığına zararlı ve alerjenik madde içermediği için gönül rahatlığı ile kamp tatillerinde yanınızda bulundurabilirsiniz. Sağladığı üstün konfor ve uyku kalitesinden dolayı dikkatleri üzerine çeken şişme yatağı, kolay taşınabilir kamp çantası ile dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Sızdırmaz hava şişirme valfi sayesinde hava kaçırmaz özelliği iyi kalitesini artıran bu ürünü seyahatler, geziler, kamp tatilleri ya da eğlenceli aktiviteler için kullanabilirsiniz. Havasını şişirdikten sonra kapak kısmının sıkı bir şekilde kapatıldığından emin olmalısınız. Kapak kısmında bulunan hafif bir açıklık bile hava çıkışı sağlayabileceğinden yatağın konforunu düşürecektir. Tolgys şişme yatağının en önemli avantajlarından biri de çok işlevli oluşudur. Sadece yatak olarak kullanmak yerine katlandığında koltuk şeklini alacağından yeşillik alanlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Tolgys Şişme Araba Yatağı Fiyatı ve Yorumları

Tolgys Şişme Araba Yatağı Fiyatı ve Yorumları

Sahip olduğu pek çok işlevsellik ve özellik sayesinde dikkatleri üzerine çeken Tolgys şişme yatağının avantajları oldukça fazladır. Ön koltuklar arasında oluşan boşluğu yan bölmesindeki parça ile kapatarak düşme riskini ortadan kaldıran Tolgys araç içi şişme yatağı PVC kumaştan üretilmiş olup oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Konforlu ve kaliteli bir yolculuk için araç içinde kullanabileceğiniz bu şişme yatak sizlere dinlendirici bir uyku keyfi sunar. Tolgys şişme araba yatağı fiyatı ürünün özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Tolgys şişme araba yatağı yorumları ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek şişme yatak hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde sipariş oluşturarak şişme yatağı temin edebilirsiniz. Uzun ve yorucu yolculukları Tolgys araç içi şişme yatağı sayesinde daha keyifli ve eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.