Tokalon Güneş Koruyucu Yüz Kremi 60ml*spf50

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,22 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tokalon Güneş Koruyucu Yüz Kremi 60ml*spf50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zaradise Aksesuar Satıcı Ünvanı: BURÇİN BURUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1910304530
    Bu ürün Zaradise Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serva SATICVISINDAN GÜVENLİ ŞEKİLDE TEMİN EDEBİLİRSİNİZ TOKALON GÜNEŞ KORUYUCU YÜZ KREMİ 60ML*SPF50

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Sprey
Geri Bildirim Ver

Tokalon 60 ml Spf50 Güneş Koruyucu Yüz Kremi

Tokalon 60 ml güneş kremi, cilt sağlığını önemseyen kişilerin kullanabileceği bir bakım ürünüdür. 50 faktör güneş korumasına sahip olan bu etkili krem, yüz bölgesi için özel olarak tasarlanmıştır. Ürünün içeriği ve formülasyonu bu bölgedeki hassas cilde uygundur. Tokalon 60 ml güneş kremi uygulanmasını kolay ve konforlu hâle getiren özel bir ambalaja sahiptir. Bu paketleme sayesinde krem el değmeden paketinden alınabilir, hijyenik bir şekilde saklanabilir. Tokalon 60 ml güneş kreminin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Miktar: 60 ml
  • Kullanım Alanı: Yüz bölgesi
  • SPF Değeri: 50

Tokalon SPF 50 Güneş Koruyucu Yüz Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Tokalon SPF 50 Güneş Koruyucu Yüz Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Tokalon 60 ml güneş kremi etkili formülasyonu sayesinde cildi korur. Ürün hem UVA hem de UVB güneş filtrelerini içerir. Bu filtreler kerem çok yönlü koruyuculuk kazandırır. Tokalon güçlü formülüyle cildi güneşin zararlı etkilerine karşı savunur. Böylelikle cilt yüzeyinde güneş yanıkları oluşmasını önler. Ayrıca yüzü güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı da savunur. Düzenli kullanıldığı takdirde yaşın ilerlemesiyle birlikte UV ışınlarının sebep olduğu güneş lekeleri ve kırışıklıklar daha az gözlemlenir. Krem tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Her yaştan ve cilt tipinden kişi bakım rutinine bu etkili kremi ekleyebilir. Ürünün etkili olabilmesi için güneşe çıkmadan 30 dakika kadar önce uygulanması gereklidir. Dilerseniz Tokalon 60 ml güneş kremi yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün özellikleri hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz.

Tokalon SPF 50 Güneş Koruyucu Yüz Kremini Kimler Kullanabilir?

Tokalon 60 ml güneş kremi oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Cildinin sağlıklı ve güzel görünmesini isteyen herkes bu etkili ürünü kullanabilir. Ürün içerdiği 50 SPF güneş koruma faktörü sayesinde hassas cilt tipine sahip kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca cildini güneşin yaşlandırıcı etkilerinden korumak isteyen kişilerde bu etkili kremi kullanabilir. Ürünün hitap ettiği bir diğer grup ise yüz bölgesine özel bir güneş koruyucu arayan kişilerdir. Tokalon’un hassas içeriği bu bölgedeki cildin ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılar. Kremin yapısı tüm cilt tiplerine uygundur. Bu sayede kuru, normal ve yağlı cilt tipine sahip kişiler Tokalon 60 ml güneş kremini rahatlıkla kullanabilir. Tokalon ayrıca çantasında taşıyabileceği bir güneş kremi arayan kişiler tarafından da tercih edilebilir. Özel ambalajı sayesinde ürünü çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Tokalon SPF 50 Güneş Koruyucu Yüz Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Tokalon 60 ml SPF 50 güneş koruyucu yüz kreminin kullanımı oldukça pratiktir. Bu etkili ürün yüz ve boyun bölgesi için kullanılabilir. Özel formülü sayesinde cilt tarafından son derece rahat bir şekilde emilen bu kremi yüzünüze doğrudan ellerinizle uygulayabilirsiniz. Ancak kremde istenilen etkiyi görebilmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar da mevcuttur. Ürünün cilt tarafından doğru şekilde emilebilmesi için yüzün makyaj ve kirden iyi şekilde arındırılması gerekir. Aksi takdirde tam bir koruma sağlanamayabilir. Ayrıca kremin kuru cilde sürülmesi gerekir. Cildinizin ıslak veya nemli olması da ürünün emilim sürecini olumsuz etkiler. Tokalon 50 faktör güneş koruyucu yüz kremini parmak uçlarınızla yüzünüzün her noktasına gelecek şekilde dağıtabilirsiniz. Ürünün kullanım miktarıyla ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmaz. Özellikle sıcaklığın yüksek olduğu günlerde ve havuz, deniz gibi suda vakit geçirdiğiniz zamanlarda kremi sık aralıklarla yenileyebilirsiniz. Bu etkili ürünü 4 mevsim kullanabilirsiniz. Tokalon güneş kremini uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.