Toi et Moi Amaryllis Edp 100 Ml Kadın Parfüm

950 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Toi et Moi Amaryllis Edp 100 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ToietMoi France Satıcı Ünvanı: TOİETMOİ KOZMETİK İTHALAT İHRACAT YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0846076042900001 Vergi Kimlik Numarası: 8460760429
    Bu ürün ToietMoi France tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amaryllis Eau de Parfum, içeriğindeki Erik, İris ve Safran ile sofistike bir açılış yapıyor. Kalp notasında bulunan Bulgar Gülü, Yasemin, Zambak, Orris ile her kalp atışınızda mis kokuku çiçek dünyasının kapıları aralanırken, alt notasında bulunan Amber, Vetiver, Papürüs ile kokusu güçlendirilip derinleştiriliyor. Üst Notalar: Erik, İris, Safran Orta Notalar: Bulgar Gülü, Yasemin, Zambak, Orris Temel Notalar: Amber, Vetiver, Papürüs TOI et MOI’nin Amaryllis Eau de Parfum EDP kadın parfümü Fransa’dan gelen yüksek kaliteli esanslarla üretildi. Eau de Parfum (EDP) olması sebebiyle Eau de Toilet (EDT) parfümlere oranla içeriğindeki esans miktarı 2 kata kadar daha fazladır. Bu sayede koku vücutta daha uzun süre kalır. Zarif hatlara sahip İtalyan şişesi ve masif kapağıyla parfümde kullanılan yüksek kaliteli bileşenlerin altı çizilmiştir. Özel püskürtücüsü, her seferinde yeterli miktarda parfümü geniş atımlı olarak püskürtür. Bu sayede kokunuzun etrafınıza olan yayılımı, parfümünüzü aşırı kullanmadan en doğru şekilde gerçekleşir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver