tohumcu kikizade +1000 adet kuzu göbeği mantarı tohumu 1000 adetlik süper fırsat paketi

343 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

tohumcu kikizade +1000 adet kuzu göbeği mantarı tohumu 1000 adetlik süper fırsat paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bencede Bu OLsun Satıcı Ünvanı: MEHMET ERDİNÇ İNANÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760558462
    Bu ürün Bencede Bu OLsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EVİNİZDE BAHÇENİZDE AĞAÇ DİPLERİNDE KUZU GÖBEĞİ YETİŞTİRİN TOHUM ADEDİ: +1.000 ADET YETİŞTİRİLME ZORLUK DERECESİ: ÇOK KOLAY KULLANIM: AÇIK ALAN-KAPALI ALAN-SUNİ SERA ORTAMI İKLİM: ILIMAN - STİL: ÇOK YILLIK EKİM DÖNEMİ: 4 MEVSİM ÇİMLENME SÜRESİ: 2-4-6 HAFTA ÇİMLENME DERECESİ: 14-25 DERECE UYGULAMALAR: PARK,BAHÇE, ÇİFTLİK, BALKON, VERANDA, SAKSI, ?Kuzu Göbeği Mantarı Tohumu Nedir? Ülkemizde kuzu göbeği mantarı dünyada ise Morel ismiyle bilinen bu mantar türünü artık evde yetiştirme şansına sahipsiniz. Kuzu göbeği mantarı dünyadaki popülaritesinden sonra ülkemizde de oldukça popüler hale geldi. Bu mantarı tadan gurmeler, şefler kuzu göbeği mantarının dünyanın en leziz etinden bile lezzetli olduğunu belirtiyor. Bu kadar lezzetli, sağlıklı ve yetiştirmesi kolay olan bir mantarı tohum olarak size sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendi mantarınızı organik biçimde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz. Kuzu Göbeği Mantarı Nasıl Yetiştirilir? Kuzu göbeği mantar tohumu satın aldıktan sonra biraz geniş bir saksıya ya da bahçeye doğrudan ekim yapabilirsiniz. Eğer bir bahçeye ekecekseniz bir ağaç gölgesine ekebilirsiniz. Saksıya ekecekseniz ise toprağı biraz hazırlamakta fayda var. Şöyle ki
  • toprağın üstünde biraz kül ve talaş olması toprağı verimli hale getirir, kuzu göbeği mantar tohumunu ise destekler. Bu nedenle toprak üstünde az biraz talaş yakarak kül elde edin. Kül, talaş ve toprağa mümkünse yosunla da harmanlayarak tohumla buluşturun. Kuzu göbeği mantarının hasatında ise bıçak kullanmalısınız. Ortalama 7 cm uzayan mantarı bıçakla kafa kısmını keserek gövdeden ayırmalısınız. Mantarı tüketmeden önce yıkamayı elbette unutmamalısınız. Evde Kuzu Göbeği Mantarı Yetiştirebilir miyim? Kuzu göbeği mantarı ticari anlamda çok ilgi görünce birçok kişi hem bu işten üretim yapıp para kazanırım hem de sağlıklı bir mantar türünden yararlanırım düşüncesiyle evde olur mu araştırması yapıyor. Evet! Evde kuzu göbeği mantarı yetiştirebilirsiniz. Bizden alacağınız tohumları bahçenize, saksınıza güzelce ekmeniz yeterlidir. Evde, terasta, balkonda, verandada, ağaç diplerinde, bahçede kuzu göbeği mantarı yetiştirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Masrafsız ve Organik Kuzu Göbeği Mantarı Tohumu Yetiştirin! Kuzu göbeği mantarı yetiştirmek isteyenler için tohumları ekim kiti şeklinde, aşılanmış üstelik ekim rehberiyle birlikte gönderiyoruz. Bizden satın alacağınız kuzu göbeği mantar tohumu size sağlıklı, eğlenceli ve karlı bir organik tarım deneyimi yaşatacak. Kaliteli tohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilen şahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz. Kuzu göbeği mantar tohumu satın almak için hemen sipariş verin, Kolay sipariş, güvenli ödeme, hızlı teslimatla kuzu göbeği mantarı tohumlarınıza kavuşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver

Tohumcu Kikizade + 1000 Adet Kuzugöbeği Mantarı Tohumu 1000 Adetlik Süper Fırsat Paketi

Mantarlar, son derece zengin mineral ve vitamine sahip besinlerdir. Bu nedenle sağlığa pek çok olumlu katkı sağlar. Her damak tadına uygun çeşitli mantar çeşitleri bulunur. Mantarlar, yağış alan nemli bölgelerde oldukça kolay yetiştirilir. Tohumcu Kikizade 1000 adet kuzugöbeği mantarı tohumu, 4 mevsim çillenme özelliği sayesinde büyük beğeni toplar. Morel ismiyle de adlandırılan bu tohum, son derece sağlıklı bir besindir. Ayrıca, yüksek protein içeriğine sahip bu ürün, bir kilo etle eş değer protein değerine sahiptir. Bu yüksek protein içeriği sayesinde vücut gelişimine önemli katkılar sağlar. Bu ürün, dünyanın pek çok noktasında sıklıkla tüketilir. Ayrıca, B1, B2 ve C vitamini açısından zengindir. Lezzetli ve besleyici bu ürünü keyifle tüketebilirsiniz.

  • Ekimi ve bakımı kolay
  • 1000 adet mantar tohumu
  • Besleyici özellik

Tohumcu Kikizade Kuzugöbeği Mantarı Tohumu Faydaları

Tohumcu Kikizade Kuzugöbeği Mantarı Tohumu Faydaları

Sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sürmek için besin değeri açısından yüksek değere sahip ürünler kullanılabilir. Kendi bahçenizde ya da saksınızda kolay bir şekilde bazı bitkileri organik olarak yetiştirebilirsiniz. kuzugöbeği mantarı tohumu, kolay yetiştirilmesi sayesinde az çaba harcayarak ürünleri elde etmenizi sağlayan bir seçenektir. Ilıman havaya sahip bir alanda bu tohumları ekerek kısa sürede ürünleri kullanabilirsiniz. 1000 adetlik süper fırsat paketi sayesinde tohumların istediğiniz kadarını kullanabilirsiniz. Kalan tohumları ise kuru ve serin bir yerde muhafaza ederek istediğiniz zamana kadar bekletebilirsiniz. Ürün, çok yıllık ekim dönemi stiline sahiptir. Bu sayede ürünün hepsini birden kullanmanız gerekmez. Ürünün çimlenme süresi hava koşulları, sıcaklık, ışık alma süresi gibi birçok farklı değişkene bağlıdır. Çimlenme süresi 2 ila 6 hafta arasında değişebilir. Kullanım sırasında bu detayları da göz önünde bulundurabilirsiniz.

Cazip Tohumcu Kikizade 1000 Adet Mantar Tohumu

Cazip Tohumcu Kikizade 1000 Adet Mantar Tohumu

Tohumcu Kikizade 1000 adet kuzugöbeği mantarı tohumu fiyatı, ürünün sahip olduğu kalite ve miktar gibi unsurlar göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, uygun koşullar sağlandığı sürece 4 mevsim yetiştirilebilir. Ayrıca, her bitkinin çimlenmesi için gerekli olan optimum bir sıcaklık değeri bulunur. Mantar tohumunun çimlenmesi için gerekli olan hava sıcaklığı ise 14°C ila 25°C arasında değişiklik gösterir. Dünyada popülerliği artan bu gıdayı evinizde, bahçenizde veya seranızda kolaylıkla yetiştirebilirsiniz. 1000 adet tohumdan çok miktarda ürün elde ederek ekonomik açıdan tasarruf sağlamanız mümkündür. Doyurucu ve lezzetli bir besin olan bu mantar, çeşitli hastalıklara yakalanma riskini azaltabilir. Ayrıca, ürüne ana yemek ve yan yemekler başta olmak üzere birçok tarifte yer verilir. Lezzeti sağlıkla buluşturan kuzugöbeği mantarından her anlamda memnun kalabilirsiniz.

Tohumcu Kikizade 1000 Adet Kuzugöbeği Mantarı Tohumu Fiyatı

Tohumcu Kikizade 1000 Adet Kuzugöbeği Mantarı Tohumu Fiyatı

Çorbalar ve ana yemekler, sofraların vazgeçilmez yiyeceklerindendir. Özellikle mantarlar, içeriğindeki yüksek miktardaki vitamin ve mineral içeriği ile büyük beğeni toplar. 1000 adetlik süper fırsat paketi sayesinde kendi mantarınızı organik biçimde yetiştirebilirsiniz. İsterseniz kendiniz bu lezzetli ürünleri tüketebilir ya da mantarların ticaretini yapabilirsiniz. Ayrıca ürün, saksıda yetiştirildiğinde geniş bir saksı modeli tercih edilir. Bu ürün, bahçede yetiştirilirken ise ağaç gölgeleri uygundur. Saksıda yetiştirildiğinde toprağın vitamin ve mineral açısından zengin olmasına dikkat edilir. Toprağın üzerinin kül veya talaş ile kaplanması toprağı verimli hale getirir. Ayrıca, bu ürün yüksek miktarda protein içerdiği için kemik gelişimi için oldukça önemlidir. Tohumcu Kikizade 1000 adet kuzugöbeği mantarı tohumu yorumları ve müşteri önerilerine erişmek için Trendyol’dan incelemeler yapıp ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.