TohumBul Tüplü White Pitaya Ejder Meyvesi Fidanı

462,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TohumBul Tüplü White Pitaya Ejder Meyvesi Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TohumBul Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN LATİF CÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2160478854
    Bu ürün TohumBul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fidan Özellikleri Beyaz pitaya diğer pitaya çeşitlerine göre şeker oranı biraz daha azdır. Yemesi mükemmel bir çeşittir. Soğuklara karşı hassastır sera içerisin de yetiştirilmesi tavsiye edilir. Fidan Hakkında Bilgiler -Fidan Yaşı: Fidan yaşı maksimum 1-2yaşındadır. Gönderilecek fidan boyu mevsime göre değişmektedir. -Hasat Zamanı: Yaz sonu hasat edilir, Hasat tarihi bölgelere göre değişebilir. -Hobi Amaçlı Fidan Dikim Rakımı: Hobi amaçlı her rakıma kolaylıkla dikimini yapabilirsiniz. Sera içerisinde yetiştirilmeye uygundur. -Saksıda Yetiştiriciliğe: Uygundur. -Fidan Üretimi: Doku kültürü , çelik daldırma üretim yöntemi ile yapılmaktadır. -Dikim Mesafesi: Fidan arası 2 metre sıra arası 4 olacak şekilde dikim yapabilirsiniz. -Fidan Durumu:12 ay dikimi yapılabilen saksılı veya torbalı fidan gönderimi yapılmaktadır. -Fidan Sulaması: Bulunduğu konuma göre 10-15 günde bir sulama yapılmalıdır. -Genel Gübreleme Bilgisi: Kışın azot ağırlıklı gübreleme, çiçek döneminde fosfor ve potasyum ağırlıklı gübreleme yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver