TO-Fİ-TA toptanfiyattarifesi Hazır Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı (20'Lİ) 2 Paket - 40 Yaprak 42x37 Cm

159,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TO-Fİ-TA toptanfiyattarifesi Hazır Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı (20'Lİ) 2 Paket - 40 Yaprak 42x37 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaksimumPazarlama Satıcı Ünvanı: MAKSİMUM EV İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611034336800016 Vergi Kimlik Numarası: 6110343368
    Bu ürün MaksimumPazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MAKSİMUM PAZARLAMA MAKSİMUM EV İHTİYAÇ MADDELERİ PAZARLAMA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak sizlere sunduğumuz ürünlerimiz, sizler için en uygun koşullarda ve hijyenik ortamlarda üretilmektedir. Maksimum Kalite, Minimum Fiyat EKONOMİ PAKETİ X2 (2 PAKET) TO-Fİ-TA HAZIR KESİLMİŞ YAĞLI PİŞİRME KAĞIDI 20 YAPRAK (40 YAPRAK) 42x37 CM TO-Fİ-TA Hazır Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı 20 Yaprak ile mutfağınızda kolaylık yanınızda... Tepsilerinizi temizleme derdiyle uğraşmadan, kolaylıkla yemeklerinizi pişirebilirsiniz. TO-Fİ-TA Hazır Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı, yağlı yapısı sayesinde, tepsinizi yağlamaya gerek duymadan kullanım sağlar. Sizler için Hazır Kesilmiş olması da mutfağınızda zaman ve pratiklik kazandırır. Neden TO-Fİ-TA Hazır Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı'nı tercih etmeliyiz
  • TO-Fİ-TA Pişirme Kağıdı, kaliteli kağıt yapısı sayesinde 220 °C sıcaklığa kadar dayanıklıdır. Tepsi ebatlarında Hazır Kesilmiş olması, ekstra kolaylık sağlar. Kalın ve kaygan yapısı yüksek performans elde ettirir. Siz değerli müşterilerimiz için en hijyenik ortamlarda üretilir ve mutfağınıza girer. Ürünümüzde hiç bir hayvansal yada bitkisel yağ kullanılmamaktadır. TO-Fİ-TA Hazır Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı'nı fırınınızda hazırlayacağınız kek, börek, ekmek, çörek, kurabiye, balık, et gibi tüm yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Pişirme Kağıdı Hakkında Dünyadan Bilgiler: -Aynı kesme tahtasında hem et hem sebze kesecekseniz tahtaya pişirme kağıdı koyarak kesin, çiğ etin zararları sebzelere geçmesin. -Mumları pişirme kağıdıyla sararak yandıkça dağılmalarını ve saklarken renklerinin başka eşyalara bulaşmasını engelleyin. -Pişirme kağıdına koni şekli vererek kekleriniz, kurabiyeleriniz için birbirinden güzel krema şekillerini kolayca yapın. BU ÜRÜNLERİMİZ DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR TO-Fİ-TA YAĞLI KESİLMİŞ PİŞİRME KAĞIDI 20 YAPRAK 42x37CM TO-Fİ-TA YAĞLI KESİLMİŞ PİŞİRME KAĞIDI 8 METRE TO-Fİ-TA YANMAZ FIRIN POŞETİ 8'Lİ TO-Fİ-TA KÜÇÜK BOY BUZDOLABI POŞETİ 50'Lİ TO-Fİ-TA ORTA BOY BUZDOLABI POŞETİ 30'LU TO-Fİ-TA BÜYÜK BOY BUZDOLABI POŞETİ 20'Lİ TO-Fİ-TA KÜÇÜK BOY KİLİTLİ POŞET 20'Lİ TO-Fİ-TA ORTA BOY KİLİTLİ POŞET 15'Lİ TO-Fİ-TA BÜYÜK BOY KİLİTLİ POŞET 10'LU TO-Fİ-TA ALÜMİNYUM FOLYO 10 METRE TO-Fİ-TA ALÜMİNYUM FOLYO 15 METRE TO-Fİ-TA ALÜMİNYUM FOLYO 15 METRE, 12 MİKRON TO-Fİ-TA STREÇ FİLM 10 METRE TO-Fİ-TA STREÇ FİLM 15 METRE TO-Fİ-TA STREÇ FİLM 33 METRE TO-Fİ-TA STREÇ FİLM 300 METRE TO-Fİ-TA BUZ TORBASI 10'LU TO-Fİ-TA GIDA AMBALAJ KAP BONESİ 4'LÜ Maksimum Pazarlama, e-fatura mükellefidir. Bütün satış işlemelerimiz faturalıdır. Kargonuz ile birlikte faturanız gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver