Apple USB-C Uyumlu Kablolu 20 Watt Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti Beyaz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apple USB-C Uyumlu Kablolu 20 Watt Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN KARGOLAMA SÜRESİ
  • - SAAT 17:45 " A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOLANMAKTADIR - CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:30 " A KADAR VERİLEN SİPARİŞLER AYNI GÜN KARGOLANIR - HAFTA SONU ( CUMARTESİ 11:30 DAN SONRA GELEN VE PAZAR GÜNÜ ) GELEN SİPARİŞLER PAZARTESİ GÜNÜ KARGOLANMAKTADIR - SÖZLEŞMELİ KARGO FİRMAMIZ YURTİÇİ KARGODUR AKSİ TAKDİRDE BAŞKA BİR KARGO FİRMASI İLE GÖNDERİM SAĞLAMIYORUZ. İADE VE DEĞİŞİM KOŞULLARI - SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERİ CAYMA HAKKI KAPSAMINDA İADE EDEBİLİRSİNİZ . - İADE VE DEĞİŞİMLERDE KARGO ÜCRETİ FİRMAMIZA AİTTİR - KARGODA HAZIR GÖRMÜŞ ÜRÜNÜN TUTANAĞI TUTULMASI ŞARTI İLE DEĞİŞİMİ SAĞLANIR - İADE VE DEĞİŞİM İÇİN YURTİÇİ KARGO HARİCİ KARGO FİRMALARI KABUL EDİLMEMEKTEDİR. - İADE VE DEĞİŞİM İÇİN MESAJ YOLUYLA ULAŞMANIZ YETERLİ OLACAKTIR , EN KISA ZAMANDA DÖNÜŞ SAĞLANACAKTIR DEĞİŞİMİ VE İADESİ OLMAYAN ÜRÜNLER - ÜRÜNLERİ MONTAJ YAPMADAN VİDA TAKMADAN İLK BAŞTA SOKETLERİ İLE DENEYİP ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜKTEN SONRA MONTAJINI SAĞLAYIN. - VİDASI TAKILAN ÜRÜNÜN GARANTİSİ YOKTUR. - KIRIK , LEHİMLİ , YIPRANMIŞ , JELATİNSİZ , ETİKETSİZ EKRANLARIN İADESİ VE DEĞİŞİMİ YOKTUR. - DEĞİŞİM VE İADESİ OLMAYAN ÜRÜN AÇIKLAMASINDAKİ TÜM MADDELER TÜM İTHALLATÇILARI KAPSAYAN GENEL KURALDIR - SOKETİ YIRTIK BATARYA VE TEKNİK PARÇALARIN İADESİ VE DEĞİŞİMİ KABUL EDİLEMEZ. NOT : TEKNİK BİLGİNİZ YOK İSE PROFESYONEL KİŞİLER TARAFINDAN TAKMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRMELİSİNİZ. DİP NOT : AKLINIZA TAKILAN VEYA MERAK ETTİĞİNİZ SORULARI MÜŞTERİ TEMSİLCİMİZE MAGAZAYA SORU SOR KISMINDAN MESAJ YOLUYLA İLETEBİLİRSİNİZ , EN HIZLI ŞEKİLDE CEVAP ALMIŞ OLACAKSINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Apple 20W USB-C Power Whıte Adaptör

Apple 20 W USB C power white adapter, elektronik cihazların şarj edilmesi işlemi için tasarlanmıştır. Ürün Apple markası tarafından üretilir. Bu sebeple markanın üretmiş olduğu cihazlar ile uyumludur. Cihaz oldukça şık ve zarif beyaz renge sahiptir. Şarj aleti sahip olduğu bu renk sayesinde farklı görünümdeki pek çok elektronik cihaz ile uyumlu görünür. Ürünün girişi ülkemizde yaygın olan C ve F tipi evrensel prizler ile kullanılır. Bu sayede cihazdan sorunsuz şekilde yararlanabilirsiniz.

  • Marka: Apple
  • Güç: 20 Watt
  • USB Giriş Tipi: C ve F

Apple 20w Usb C Power Adapter White Hangi Telefonlarla Uyuludur?

Apple 20w Usb C Power Adapter White Hangi Telefonlarla Uyuludur?

Apple USB C 20 W power adapter pek çok farklı cihazla uyumludur. Ürün Apple markasının üretmiş olduğu akıllı telefonlar ile kullanılabilir. Bu adaptör markanın iPhone 12 modellerinin tamamı için tercih edilebilir. iPhone 12, Pro, Pro Max ve Mini modellerinde şarj işlemi için bu cihazdan faydalanabilirsiniz. Ürün ayrıca iPhone11 modelleri ile de uyumludur. Adaptörün kullanılabileceği bir diğer iPhone telefon modeli ise X serisidir. iPhone X, XR, XS ve XS Max modelleri bu adaptörün yapısına uygundur. Apple 20 W USB C power adapter markanın tablet modelleri ile de kullanılabilir. Cihaz iPad Pro 12,9, 11 ve 10,5 inç tablet modelleriyle de kullanılabilir. Ayrıca ürünü iPad Air 3,4,5,7 ve 8. nesil tabletler için de tercih edilebilir.

Apple 20w Usb C Power Adapter Beyaz Şarj Etme Süresi Nasıldır?

Apple 20w Usb C Power Adapter Beyaz Şarj Etme Süresi Nasıldır?

Apple 20 W USB C adaptör oldukça başarılı bir şarj etme performansına sahiptir. Ürün yüksek güçlü bir yapıdadır. Adaptörün kapasitesi 20 Watt’tır. Bu sayede Apple markasının pek çok farklı modelinde başarılı bir performans gösterir. Ürünün şarj etme süresi ise telefon modeli ve kullanım biçimine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle ortalama bir değer vermek mümkün değildir. Ancak adaptör iPhone 8 ve üzeri modellerde hızlı şarj özelliğini destekler. Bu sayede yeni model telefonlarda ve tabletlerde daha hızlı bir şarj etme performansı elde etmek mümkündür. Ürünün şarj olma süresini etkileyen bir diğer unsur da şarj kablosudur. Cihazın performansını geliştirmek için mutlaka orijinal kablolar tercih etmeniz tavsiye edilir. Adaptör uyumlu elektronik cihazlarda şarj hızıyla işlevsellik sağlar.

Apple 20w Usb C Power Adapter White Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Apple 20w Usb C Power Adapter White Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Apple 20 W USB C power white adapter oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Adaptör Apple markasının orijinal ürünüdür. Bu sayede markanın belirlemiş olduğu kalite standartlarını taşır. Ürünün kalitesini gösteren bir diğer unsur ise şık tasarımıdır. Adaptör kıvrımlı zarif bir görünüme sahiptir. Bu sayede oldukça modern görünür. Ayrıca ürün fazla yer kaplamaması ve hafif olması sayesinde çantada veya arabada kolaylıkla taşınabilir. Ürünün dikkat çeken bir diğer özelliği ise dayanıklı yapısıdır. Batarya metal ve plastik gibi çeşitli materyaller kullanılarak üretilir. Cihazın yapısında kullanılan metal malzeme dayanıklılığı artırırken plastik ise konforlu bir kullanım sağlar. Bu sayede şarj cihazından uzun süre sorunsuz biçimde yararlanmak mümkündür. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Apple 20 W USB C power white adapter yorumlarını inceleyerek ürünün kullanım şarj süresi ve dayanıklılığı ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol’un üzerinden güvenli ödeme yöntemlerinden ve avantajlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.