1
Temizlik Fırçası ve Süpürge kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Tp-154

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
42,50 TL
Kurumsal Fatura
44,90 TL
Kurumsal Fatura
47,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Tp-154

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GODH Satıcı Ünvanı: GAMZE LÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6090662245
    Bu ürün GODH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Yer Fırçası
Geri Bildirim Ver

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Derin Temizlik

Birçok kişi evini temizlemek için daha çok pratik olan ürünler tercih etmektedir. Bu ürünlerden bazıları ise ulaşılması zor yerlere ulaşmayı sağlayarak kolay ve pratik bir temizlik imkanı sunmaktadır. Bu ürünler arasında yer alan Titiz petek temizleyici petek arası gibi zor ulaşılabilecek yerlere ulaşma imkanı sağlayarak peteklerinizi temiz tutmanızı sağlamaktadır. Bu tip temizlik araçları sayesinde temizlik yapma süresi neredeyse yarıya kadar düşebilmektedir. Petek arası, dolap üstleri ve mobilyaların alt kısımları ulaşılması zor yerler olduğundan aşırı miktarda toz tutmaktadır. Bu bölgelerin toz tutmadan temiz kalması için temizlik sırasında fırçalı bir araç sayesinde bu bölgeler temizlenmelidir. Fakat tercih edeceğiniz fırça işinizi kolaylaştıracak şekilde uzun ve geniş bir fırça bölümüne sahip olmalıdır. Geniş bir fırça daha fazla alana ulaşabildiğinden yapacağınız işlemi kısaltmaktadır. Aynı zamanda fırçanın tutma kısmın da uzunluğu oldukça önemlidir. Tutma kısmının uzun olması uzanması zor bölgelere ulaşmanızı sağlayarak avantaj sağlar.

  • Esnek
  • Kolay Kullanım
  • Temizlik

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Özellikleri

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Özellikleri

Peteklerin aralarındaki boşluklar ulaşması zor alanlar olduğundan temizlemesi de zordur. Bu nedenle petek aralarını temizlemek için üretilmiş Titiz petek temizleyici ürünü tercih edilmelidir. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası özellikleri bakımından işini tam anlamıyla yapabilmektedir. Esnek yapısı sayesinde petek aralarına rahat bir şekilde girerek üzerinde bulunan sarmal yapıdaki fırçaları sayesinde petek arasında bulunan tüm tozları temizlemektedir. Sarmal yapısı sayesinde toz taneleri veya herhangi bir parça fırça içerisine hapsolarak kolay bir şekilde petek içerisinden çıkarılabilmektedir. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası 8695122003392 içerisine hapsettiği tozları su yardımı ile kolay bir şekilde temizleme imkanı da sunmaktadır. Hem kolay kullanımı hem de ürünün pratik bir şekilde temizlenmesi nedeniyle birçok kullanıcı bu ürünü tercih etmektedir. Eğer peteklerinizi derinlemesine temizlemek istiyorsanız Titiz temizlik fırçalarını tercih edebilirsiniz.

Titiz Kalorifer Peteği Temizleyici Fırçası Kullanım Alanları

Titiz Kalorifer Peteği Temizleyici Fırçası Kullanım Alanları

Titiz petek temizleyici sadece petek aralarını temizlemeniz için değil ulaşmakta güçlük çektiğiniz tüm bölgelerin temizlenmesi için üretilmiştir. Tezgahın altında bulunan boş kısımların, buzdolabı arkası ve tüm dar alanların temizlenebilmesi için bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası kullananlar fırçayı petek arasına veya dar bir yere uygularken ürünü hafif şekilde döndürerek uygulamak toz tutmuş bölgelerin temizlenmesini kolaylaşır. Bu kullanım şekli sayesinde kirlenmiş bölgeleri kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bu modeli koltuklarınızın altını temizlemek için de aynı kullanım şekli ile uygulayarak koltuklarınızın altının temiz kaldığından da emin olabilirsiniz. Bu ürün çok fazla kullanım şekli sunduğundan birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra bu temizleme fırçası kullanılarak temizlik yapıldığında daha detaylı bir iş çıkarmak mümkün olmaktadır. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Fiyatları

Titiz Kalorifer Peteği Temizleme Fırçası Fiyatları

Bu tür ürünlerde kullanılan aparatın uzunluğu ve fırçanın tasarımına göre fiyat değişebilmektedir. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası fiyatları ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Fiyatının her cebe göre olmasına karşın temizlik kabiliyeti de bir o kadar fazladır. Bu tür ürünlerde temizleme işlemini yapacak yapının hem toza yapışabilme hem de toz tutabilme özelliği olmalıdır. Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası kullananlar bu anlamda da üründen en yüksek verimi alabilmektedir. Bu tür ürünlerde fiyatı belirleyecek bir diğer unsur ise her yere ulaşabilmenizi sağlayan esnek yapısındaki malzemedir. Bu malzeme kalitesi çok önemlidir aksi takdirde dar yerlere ulaşamazsınız ve ürünün ömrü çok kısa olacaktır. Titiz petek temizleyici esnek sapı sayesinde her bölgeye ulaşmanızı sağlar ve aynı zamanda kaliteli materyallerden üretildiğinden dolayı kırılmadan kullanmanıza imkan sağlar. Bu ürün ile yalnızca kalorifer peteğini değil aynı zamanda temizlik yaptığınız alanda ulaşamadığınız her yerde kullanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü Titiz kalorifer peteği temizleme fırçası satın al seçeneğine tıklayarak sipariş verebilirsiniz.