Titiz Halı Fırçası Tp-111

53,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
54,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
60,84 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Titiz Halı Fırçası Tp-111

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MG HOME TASARIM Satıcı Ünvanı: GAMZE AKSAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6720575155
    Bu ürün MG HOME TASARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titiz Halı Fırçası özel tırnaklarıyla halılarınızda ki toz kir ve kılları rahat temizlemenizi sağlar. ISO 9001:2008-TSEK sertifikalıdır. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı onaylıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Titiz Halı Fırçası

Temizlik her insanın önem verdiği konular arasında yer alır. Evlerde özellikle temizlik konusunda fayda sağlayacak pek çok eşya kullanılır. Bu eşyaların hepsinin ayrı ayrı temizliği yapılır. Halılar, bir mekanın hoş görünmesini sağlayan popüler eşyalar arasında yer alır. Halı temizliğini kolayca yapmak için Titiz halı fırçasını tercih edebilirsiniz. Kullanımı son derece kolaydır. Halının tozunu almak için size fazlasıyla yardımcı olur. Ergonomik bir tasarıma sahiptir. İsterseniz tek elinizle isterseniz de çift elinizle halının tozlarından kurtulabilirsiniz. Gün içerisinde üzerinde yürünen halılarınız kire maruz kalabilir. Bu fırçayı kullanarak halılarda hem pratik hem de derinlemesine bir şekilde arındırma yapabilirsiniz. Bu ürün sayesinde halıda biriken ve kötü görünüme sebep olan saçları da toplayarak temiz bir ortam oluşturabilirsiniz.

  • Kolay ve pratik kullanım
  • Leke çıkarıcı
  • Toz giderici

Kullanışlı ve Kaliteli Titiz Halı Fırçası

Kullanışlı ve Kaliteli Titiz Halı Fırçası

Halı kullanımı evlerinizin vazgeçilmezi halindedir. Halıların temiz olmasına dikkat etmek gerekir. Gün içinde toz, kıl ya da saç gibi pek çok şey bunların üzerinde toplanır. Dolayısıyla sık aralıklarda fırçalama işlemi yapmak büyük avantaj sağlar. Titiz fırça sayesinde bu tip sorunlardan kurtulabilirsiniz. Plastik malzemeden üretilen bu model eliniz tarafından rahatça kavranarak temizliğinizi pratik hale getirir. Değişik amaçlarla kullanabilirsiniz. Özel üretilen tırnaklarıyla eşyanızın üzerinde hiçbir şekilde toz bırakmaz. Titiz marka fırçayla sadece halıların değil sert yüzeylerin lekelerini de çıkarabilirsiniz. Ergonomik yapısıyla avucunuzun içine tam oturur. Bu sayede temizlik sırasında sizi asla rahatsız etmez. Ergonomik tutuşuyla kendini eşsiz kılar. Kilim gibi eşyaların içine işlenmiş döküntüleri özel yapısıyla pratik olarak toplayabilirsiniz. Kullanım sırasında defalarca bükülmesine karşı görünümünü korur böylece uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Beğeni Toplayan Titiz Halı Fırçası

Beğeni Toplayan Titiz Halı Fırçası

Titiz halı fırçası kullananların görüşlerini okuyarak ürün hakkında detaylı ve kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Yorumların büyük bir kısmı olumlu yöndedir. Kaliteli tasarıma sahip bu ürün size derinlemesine temizlik imkanı sunar. Koku yapmayan malzemeden üretilir. Kiri sildiği zaman asla yüzeyinde tutmaz. Dış tasarım olarak istediğiniz her rengi bulabilirsiniz. Hassas halılara sahipseniz bu ürün tam size göredir. Özel kıl yapısıyla eşyalarınıza zarar vermeden kolaylıkla temizlik yapabilirsiniz. TP-111 halı fırçasıyla ergonomik tutuşu yakalarsınız. Kilimlerinizin iç kısımlarına kadar giren derin lekelere karşı savaş açabilirsiniz. Eğer temizlik sonrası fırçayı yıkamak istiyorsanız bunu basit bir işlemle yapabilirsiniz. Suyla ya da temizlik ürünleriyle yıkamanız mümkündür. Ürünü isterseniz evinizde isterseniz de iş yerlerinizde kullanabilirsiniz. Evinizde hayvan besliyorsanız onların dökülen tüylerini zorluk çekmeden bu ürün sayesinde tek bir hareketle temizleyebilirsiniz.

Avantajlı Titiz Halı Fırçası Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Titiz Halı Fırçası Fiyatları ve Yorumları

Titiz halı fırçası fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün boyutu ve işlevi rakamlar üzerinde doğrudan rol oynar. Bu ürün temizliğin basit ve pratik yoldan yapılmasını sağlar. Zahmet çekmeden en derine inerek hijyenik ortam oluşturabilirsiniz. Bir temizlik fırçasından beklentilerinizi bu ürünle karşılayabilirsiniz. Yumuşak kıl yapısı sayesinde eşyalarınıza herhangi bir zarar vermez. Eğer sağlığınızı ve konforunuzu düşünüyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Ürün, hafif yapısıyla rahat etmenize olanak verir. 16.5 x 5.9 x 3.2 cm boyutlarındadır. 42 gr ağırlığıyla ellerinizi acıtmadan kir sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Sağlığınıza etki etmeyen plastik malzemeler kullanılarak üretilir. Titiz marka halı fırçası yorumlarına bakarak seçenek hakkında önceden fikir elde edebilirsiniz. Siz de online alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden bu ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.