Tirilyeden Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı - 1lt Teneke

714,90 TL
(714,90 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tirilyeden Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı - 1lt Teneke

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tirilyeden Satıcı Ünvanı: TİRİLYEDEN GIDA TARIM HAYVANCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845034154700001 Vergi Kimlik Numarası: 8450341547
    Bu ürün Tirilyeden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Doğaldır 2023-2024 Hasatı ,T.E.T.T KASIM 2025 Yeni hasatı yapılan ürünler filtresiz olduğu için yoğun dokuludur(berrak değildir). Henüz olgunlaşmayan, yere düşmemiş, dalından toplanan üst zeytindenüretilmiştir. Zeytinlerimiz toplandıktan sonra 3 saat içinde ,24 C'nin altında soğuk sıkımtekniği ile sıkılmıştır. Meyvemsi yoğun tadı, ağır akışkan kıvamı, koyu yeşil renkte ve çok güçlüdür. Tekli Doymamış yağ oranı %77,5 olup, benzerlerinden farklıdır. **Ürün faturası mail adreslerine gönderilmektedir. **Salatalar ve soğuk mezelerde İpsana - Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağıkullanımını öneriyoruz.
Geri Bildirim Ver

Tirilyeden Erken Hasat Filtresiz Soğuk Sıkım Zeytinyağı - 1 lt Teneke

Yağ, vücut için gerekli olmakla birlikte fazla kullanıldığı zaman kilo alımına ya da çeşitli rahatsızlıklara neden olan bir üründür. Bundan dolayı tüketilen yağın seçimi ve kullanım miktarı önemlidir. Zeytinyağı, yağlar içerisinde faydalı ve sağlıklı olmasıyla öne çıkar. Antioksidan bakımından oldukça zengin olan zeytinyağı, vücudu zararlı etkenlere karşı korur. Tüketilen yağın doymamış yağ olması gerekir. Filtresiz erken hasat soğuk sıkım zeytinyağı tüm bu özellikleri taşıyan özel bir üründür. Üretim sürecinin her aşamasında kalite kontrolünün sağlandığı bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sağlığınız göz önünde tutularak üretimi yapılır. Birçok faydası bulunan zeytinyağı ayrıca kullanıldığı yemeklere oldukça lezzet katar. Sunduğu lezzet sayesinde kullanıldığı her içeriği zenginleştirir. Yemeklerde sıcak olarak kullanılabildiği gibi, kahvaltıda soğuk tüketilebilen bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli üretim içeriği
  • Filtresiz ve soğuk sıkım özelliği
  • Makul fiyat aralığı

Güvenilir Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı

Güvenilir Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı

Zeytinyağı, zeytinden yapılır ve zeytin sıkım aşamasında kullanılan teknikler yağın özelliklerini etkiler. Tirilyeden zeytinyağı yapımında yirmi yedi derecenin altında su sıcaklığı kullanılır. Düşük su sıcaklığı kullanıldığı bu besine soğuk sıkım adı verilir. Zeytinyağının daha verimli bir hale gelmesi için soğuk sudan yararlanılır. Sıcak sıkıma göre soğuk sıkımda elde edilen yağın besin değeri daha yüksek olur. Bundan dolayı uzman hekimler ve diyetisyenler tarafından soğuk sıkım ürünlerin tercih edilmesi tavsiye edilir. Üretimde kullanılan soğuk su, ürünün daha az çıkmasına neden olur. Bu da üretimde daha çok zeytin kullanılması gerekliliğini ortaya çıkarır. Böylece üründe kaliteli, yüksek bir besin değeri oluşur. Besin değeri yüksek olan ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunan Tirilyeden erken hasat filtresiz soğuk sıkım zeytinyağı - 1 lt teneke seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Üretimi

Sağlıklı Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Üretimi

Tirilye yağının ayırt edici üretim özelliklerinden birisi erken hasat olmasıdır. Üretimde kullanılan ürünün hasat zamanı, içeriğin kalitesini etkiler. Zeytin, kasım ve mart ayları arasında olgunlaşır ve tam olarak bu dönemde toplanır. Erken dönemde toplandığı için erken hasat özelliğini taşır. Besin değeri açısından verimli çeşitler, erken hasat döneminde toplanan ürünlerden yapılır. Olgunlaşıp dalından kopmadan toplanan taze zeytinlerden sağlıklı ve lezzetli ürünler elde edilir. Bu ürünün yapımında kullanılan zeytinler toplandıktan üç saat sonra sıkım aşamasına geçilir. Üretim sürecinde hijyen kurallarına dikkat edilir. Dalından hemen toplanan ürünlerle oldukça taze ve sağlıklı ürünler elde edilir. Ağır ve akışkan bir kıvamı vardır. Üretiminde kullanılan zeytin miktarı fazla olduğu için yoğun yeşil renktedir. Tirilyeden erken hasat filtresiz soğuk sıkım zeytinyağı - 1 lt teneke yorumlarına göz atarak siz de sipariş oluşturabilirsiniz.

Bütçe Dostu Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Fiyatı

Bütçe Dostu Erken Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Fiyatı

Tirilyeden erken hasat filtresiz soğuk sıkım zeytinyağı - 1 lt teneke fiyatı açısından da avantajlıdır. Müşterilerine uygun fiyat üzerinden sunulur. İçerdiği besin değerinin zenginliğine ve üretim kalitesinden dolayı üretim maliyetine karşılık oldukça uygun bir fiyatı vardır. Bu ürün, organik ve doğal yöntemler kullanılarak elde edilir ve satışa çıkarılır. Organik halini kaybetmemesi adına filtresiz olarak üretilir. Filtresiz soğuk sıkım ve erken hasat özellikleri ile üst düzey kalitededir. Özellikle kalp damar hastalıkları, diyabet, kanser gibi ciddi rahatsızlıkları bulunan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün hakkında olumlu yorumlar yapılır. Son derece lezzetli olan bu ürünü gönül rahatlığıyla yemeklerinizde ve kahvaltılarınızda kullanabilirsiniz. Oldukça lezzetli bir zeytinyağı deneyimi için siz de Trendyol aracılığı ile bu ürünü satın alabilir, sevdiklerinizle birlikte yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.