Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1000 gr

165 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çağrı Market Satıcı Ünvanı: ÇAĞRI GIDA TEMİZLİK MADDELERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0220062177934733 Vergi Kimlik Numarası: 2200621779
    Bu ürün Çağrı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1000 gr

Dünya üzerinde sık tercih edilen ve tüketilen içeceklerin başında gelen çay, farklı çeşitleri ile geniş kitlelere hitap eder. Tirebolu 42 özel üretim siyah çay 1000 gr, dökme çayseverlerin rağbet gösterdiği ürünlerden biridir. Her tarza ve beğeniye hitap eder. Her yaştan müşterinin tüketimine uygundur. Her koşulda içilebilir olması sayesinde etkisini hissettirir. Sabah kahvaltılarında, öğle aralarında, iş molalarında ve beş çaylarında tercih edilen ve beğenilen bir üründür. Özenle üretilir, paketlenir ve raflardaki yerini alır. Evlerde, iş yerlerinde, kafe ve restoranlarda kendine yer açar. İdeal fiyatları ile de müşterilerin dikkatini çekmeyi başarır. 1000 gramlık olması sayesinde uzun süre tüketilebilir. Geniş bir kitleye hitap eden özel üretim çay, her gıdanın yanında tüketilmeye uygundur. Özel üretim olması sayesinde ön plana çıkar.

  • Özel üretim
  • Yoğun tat
  • Kolay içim

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay Özellikleri

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay Özellikleri

Çayda yoğun tat ve kolay içim özelliklerini arayanların tercihidir. Kokusu ile çay içimini yoğun şekilde hissettirir. Damakta rahatsız etmeyen bir tat ve his bırakır. Günün her anında tüketilebilir. Muhabbetlere ve sohbetlere eşlik etme amacıyla sıkça demlenir. Dem yoğunluğu istendiği gibi ayarlanabilir. Aromatik tadıyla çay içme deneyimine yeni bir bakış açısı kazandırır. Taze toplanan filizlerin kurutulması sonucunda siyah rengini alır. Özel üretim çaylar arasında dikkatleri üzerine toplar. Kokusu, parlaklığı, aroması ve burukluğu ile kalitesin artırır. %100 tirebolu çayı olması ile yöresel çapta da yoğun ilgi görür. Tirebolu 42 siyah çay, hoş kokusu ile tadını destekler. Gün içerisinde ihtiyaç duyulan enerjinin alınmasını sağlar. Uyarıcı etkisiyle sabah tüketildiğinde güne daha dinç bir şekilde devam edilmesine katkıda bulunur. Önemli bir enerji kaynağı olarak nitelendirilebilir.

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay Faydaları ve Yorumları

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay Faydaları ve Yorumları

Özel üretim siyah çayın içerisinde vitaminler başta olmak üzere yüksek besin değeri bulunur. İnsan sağlığına olumlu yönde etkisi bulunan vitaminler sayesinde ideal düzeyde tüketildiği zaman hissedilir bir fayda görülür. Kalp sağlığı açısından etkili olduğu bilinir. Gün içerisinde 3 - 4 bardak tüketildiği takdirde kolesterol tedavisine destekleyici etkisi araştırmalar sonucunda bilinir. Birçok farklı hastalığın tedavisinde destekleyici olduğu bilinen ve çeşitli riskleri de azalttığı söylenebilen siyah çay, ağız sağlığı için de tüketilir. Antioksidan özelliğe sahiptir. Rahatlama ve konsantrasyon desteği sağlar. Gün içerisinde tüketilen birkaç bardak çay sayesinde stresi kontrol altına almak da mümkündür. Bağışıklığı güçlendirir ve mide, bağırsak rahatsızlıklarına iyi gelir. Sindirim sistemini düzene sokar. Tirebolu 42 özel üretim siyah çay 1000 gr yorum alanındaki geri dönüşler sayesinde ürünün faydaları ve uygun fiyatı hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay Fiyatları

Tirebolu Özel Üretim Siyah Çay Fiyatları

Gün içerisinde gerek evlerde gerek ofis ortamlarında sıkça demlenir. Yoğun bir şekilde tercih edilmesi ile popülerliğini sabit bir şekilde korur. Dökme şeklindeki ürünler sayesinde çayın dem yoğunluğu kolayca ayarlanabilir. Kişi sayısına göre miktar azaltılıp çoğaltılabilir. Demleme açısından verimli ve pratiktir. Kullanışlı olması sayesinde ön plana çıkar. İnsan sağlığına olumlu etkilerde bulunmasıyla tüketim alanı geniştir. Kalabalık gruplar için ideal olan çay, 1000 gramlık miktarı ile geniş ailelerin evlerinde de uzun süre yer edinir. Uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Ölçüyü ayarlama kolaylığı sağlar. Süzgeç yardımı ile bardaklara aktarıldığında çay yaprakları bardaklara sızmaz. Böylece içim açısından daha kolay bir deneyim yaşanır. Demlikleri temizleme açısından da kolaylık sağlar. Tirebolu 42 özel üretim siyah çay 1000 gr fiyatı ideal aralıklarda sunulur. Trendyol üzerinden avantajlı fiyatları değerlendirebilir ve ürünü satın alabilirsiniz.