TIPMOD Kadın Kısa Boy Hakim Yaka Doktor Önlüğü

590,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
L
M
S
XL
2XL
3XL
XS
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TIPMOD Kadın Kısa Boy Hakim Yaka Doktor Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TIPMOD Satıcı Ünvanı: HAKAN BARUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1420096008
    Bu ürün TIPMOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doktor önlüğü Kumaş özellikleri alpaka kumaş en kaliteli kumaş türlerinden biri olup bay-Bayan doktor önlükleri için tercihimizdir. Alpaka viskon kumaşı değerli yapan bir çok unsur bulunmaktadır. Bunların başında herhangi bir allerjik özellik veya kaşındırma gibi bir özelliğinin bulunmaması gelir. Esnek bir kumaş türüdür. Örgüye uygundur ve asla yağlı değildir. Tutuşucu özelliği bulunmamaktadır. Ancak ateşle direk temas etmeyi kesinlikle önermiyoruz. Kolay kolay nem tutan bir kumaş türü değildir. Kalınlık ortalaması maksimum 25 mikrometredir. Emici özelliğinin gösterdiği direnç sayesinde suya karşı dayanıklılılık sağlar. Kumaş mukavameti yüksektir. Gerekli tüm testlerden başarı ile geçer. Elastiklik özelliği yüksek olan bir kumaş türüdür. Kadınlar gönül rahatlığı ile tercih edebilir ve laboratuvar ortamlarından tutun eczanelere kadar diledikleri yerlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaka Tipi Hakim Yaka
Geri Bildirim Ver