6
Kedi Oyuncağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

TİNEKE Ip Sarma Renkli Kedi Oyun Topu 4 Cm ( 1 Adet ) Kedi Oyuncağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

TİNEKE Ip Sarma Renkli Kedi Oyun Topu 4 Cm ( 1 Adet ) Kedi Oyuncağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREATSHOP Satıcı Ünvanı: GREATSHOP KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411093594000001 Vergi Kimlik Numarası: 4110935940
    Bu ürün GREATSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İp Sarma Renkli Kedi Oyun Topu 4 cm Kediniz için içgüdülerini zinde tutacak, fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayan, eğlenceli vakit geçirmesine ve egzersiz yapmasına yardımcı kedi oyuncağı çeşididir. Kedinizle keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Evcil dostunuzun içgüdülerini canlandırır ve saatlerce eğlenmesine olanak sağlar. Kedi oyuncak, evcil dostunuzun sosyalleşmesini ve egzersiz ihtiyacını karşılar. Evcil dostunuzu avcılığa ve oyun oynamaya motive eder. Kedilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunur. Evcil hayvanların evde yalnız kaldığında sıkılmasına engel olur. Kedilerin oynamasını istemediğiniz mobilya ve eşyalarla oynamasını engeller. Evcil dostunuzun sağlığına zarar vermeyen kaliteli ve sağlam malzemeden üretilmiştir. Hiç bir şekilde kedilerin tırnaklarına zarar vermez. Tüm boyda ve yaşta kedilerin oynaması için uygundur

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Ürün Tipi Oltalı / İpli Kedi Oyuncakları
Geri Bildirim Ver

Tineke Gr86754631 4 Cm Renkli İp Sarma Kedi Oyun Topu

Kediler, gün içerisinde enerjilerini atmak için oyun oynamayı çok severler. Devamlı olarak kendilerine eğlence arayışında olan sevimli dostlarınız için her şey onların oynayabilecekleri birer oyuncakmış gibi gelir. Özellikle yavru kediler evde yalnız kaldıkları zamanlarda canları sıkıldığı için genellikle uyumayı tercih ederler. Eve geldiğinizde uykularını almış olan minik dostlarınızın enerjileri yerine geldiğinde oyun beklentisiyle yanınıza gelebilirler. Oyun topları bu durumlarda onlar için ideal parçalardan olabilir. Kediniz TİNEKE sarma ip renkli kedi oyun topuyla eğlenirken siz de keyifle izleyebilirsiniz. Bu ürün aynı zamanda minik dostlarınızın mobilya ve eşyalarınıza zarar vermesinin de önüne geçebilir.

  • Boyut: 4 cm
  • Adet: 1
  • Yaş: Her yaşta kedi için uygundur.

TİNEKE İp Sarma Renkli Kedi Oyun Topunun Özellikleri Nelerdir?

TİNEKE İp Sarma Renkli Kedi Oyun Topunun Özellikleri Nelerdir?

Minik dostlarınız için eşyalarınız birer oyuncakmış gibi gelebilir. Mobilyaları ısırmayı veya yüksek bir konumdan yere düşürmeyi bir eğlence olarak görebilirler. Bu yüzden çoğu zaman eşyalarınızı yatakların, koltukların altına gizleyebilirler. TİNEKE ip sarma renkli kedi oyun topu 4 cm kedi oyuncağı, sevimli dostunuzun mobilyalar yerine onlar için özel üretilmiş olan oyuncağıyla oynamasını sağlar. Aynı zamanda fiziksel ve zihinsel gelişimlerine de katkıda bulunur. Kedinizin içgüdülerini canlandırır ve hareket etmeye teşvik eder. Minik arkadaşınızın eğlenmesine ve egzersiz yapmasına yarayan ürün, ona zarar vermeyecek, kaliteli ve sağlam malzemelerden üretilir. Ürünün üzerinde bulunan ip, tırnaklara zarar vermez. TİNEKE ip sarma renkli kedi oyun topu 4 cm kedi oyuncağı, her boydan ve yaştan kedinin oynayabileceği bir eşyadır.

TİNEKE Renkli Kedi Oyun Topunun Kedilere Faydaları Nelerdir?

TİNEKE Renkli Kedi Oyun Topunun Kedilere Faydaları Nelerdir?

Özellikle yavru kedilerin gelişim çağında oyun oynamaya ve egzersiz yapmaya çok ihtiyaçları vardır. Etrafı tanımaya başladıkları, dişlerinin kaşındığı ve yerinde duramadıkları bu zamanlarda devamlı olarak oyun oynama eyleminde bulunurlar. Kedi yaş gruplarının tümüne hitap eden TİNEKE renkli oyun topu, onların bu dönemlerinde en sevdikleri oyuncaklar arasına girebilir. Kedilerin fiziksel gelişimlerine katkısı bulunan oyun topu, gün içerisinde atmaları gereken enerjisinin de harcanmasına katkıda bulunur. Kedilerin iç güdülerini zinde tutarak zihinsel gelişimlerini destekleyen TİNEKE ip sarma renkli kedi oyun topu 4 cm kedi oyuncağı, onların sıkılmasını engelleyerek sosyalleşmelerini destekleyebilir. Onların sosyalleşmesine katkıda bulunan kedi topu, kendilerini yalnız hissetmelerinin ve mutsuz olmalarının da önüne geçebilir. Kedinizin oyuncağıyla oynarken sevimli hâllerini izlemek ve ona eşlik etmek size de eğlenceli vakitler vadedebilir.

TİNEKE Ip Sarma Renkli Kedi Oyun Topu Kaliteli ve Sağlam mı?

TİNEKE Ip Sarma Renkli Kedi Oyun Topu Kaliteli ve Sağlam mı?

TİNEKE ip sarma renkli kedi oyun topunun ipi kedilerin tırnaklarına ve dişlerine zarar vermeyecek biçimde tasarlanır. Aynı biçimde sevimli dostlarınızın tırnakları ve dişleri de oyun topuna zarar vermez. Ürün, onların saatlerce sıkılmadan oynayabilecekleri özellikleri ve dayanıklı malzemesi sayesinde uzun kullanım ömrüne sahiptir. Tüm bu özellikleri sayesinde ürünün oldukça kaliteli ve sağlam olduğu söylenebilir. Minik arkadaşınızın hem fiziksel hem de zihinsel gelişimini desteklemek için bu renkli oyun topundan faydalanabilirsiniz. Trendyol’da TİNEKE ip sarma renkli kedi oyun topu 4 cm 1 adet kedi oyuncağı yorumlarını okuduktan sonra kolayca satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Alışveriş platformunun bu kısmında gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabileceğiniz gibi siz de kullanımınızın ardından kendi tecrübelerinizi aktarabilirsiniz. Bu sayede ürünü satın almadan önce detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü ve güvenli alışveriş seçenekleriyle platformu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.