Tina Toprak Kazma Çiçek Dikme Tırnaklı Bahçe Eldiveni

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tina Toprak Kazma Çiçek Dikme Tırnaklı Bahçe Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KETA Satıcı Ünvanı: KEVSER TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8251357737
    Bu ürün KETA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Kutu içerisinden 1 çift eldiven çıkmaktadır. Sağ el için olan eldivende toprağı kazmanıza yardımcı olması için 4 sert, sağlam tırnak yer almaktadır. Tırnaklar sayesinde sadece eldiveni kullanarak eşme, kazma ve dikme işlemlerini yapabilirsiniz Delinmeye karşı dayanıklıdır, ellerinizi ve parmaklarınızı korumak için dayanıklı plastikten yapılmıştır Ellerinizi kuru ve temiz tutar Eldivenler lateks içerir Materyali: Kauçuk+polyester+plastik Standart beden Tek renk ( yeşil+siyah )
Geri Bildirim Ver