Timaş Yayınları Gülce / Ömer Lütfi Mete /

130,05 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
183,66 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Gülce / Ömer Lütfi Mete /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gülce

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ömer Lütfi Mete
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Yayınları Gülce / Ömer Lütfi Mete

Ömer Lütfi Mete 1950 yılında Türkiye’nin Rize ilinde dünyaya gelir. Gazeteci, öğretmen, şair, yazar ve senarist olan Mete, çocukluktan üniversite eğitimine kadar islami ilimler hakkında eğitim alır. Ömer Lütfi Mete, birçok gazetede yönetici ve köşe yazarı olarak görev alır. Gençliğinde aldığı İslami eğitimi sıklıkla yazılarında ve kitaplarında yansıtan yazar Timaş Yayınları Gülce / Ömer Lütfi Mete adlı kitabında da bunu yansıtır. Eserin içinde yer alan Hızır Ulu karakteri üzerinden sürdürdüğü hayatı kolaylıkla okuyabilirsiniz. Yazarın bu kitabında yer alan bilgiler, her yaştan okura hitap eder. Akıcı anlatımı ve sürükleyici konusuyla bu ürün, birçok kişinin favorisidir. 152 sayfadan oluşması ile bir çırpıda bitirilebilir. Okuyanın düşüncelerine katkı sağlayan bu kitabı okuyarak yeni bakış açıları kazanabilirsiniz.

  • Özgün içerik
  • Kişisel gelişim
  • Her yaşa uygun anlatım

Özgün Timaş Yayınları Gülce / Ömer Mete Özellikleri

Özgün Timaş Yayınları Gülce / Ömer Mete Özellikleri

Rize’de dünyaya gelen Ömer Lütfi Mete, küçük yaşlarda aldığı İslami ilimleri roman tarzı Gülce adlı eserinde başarıyla yansıtır. Popüler dünyada kimliğini başarılı eserleri ile söz ettirir. Gülce, oldukça geniş yaş aralıklarına hitap eden bir kitaptır. Düşüncelerin şiir tarzıyla anlatılması, birçok kişinin beğenisini kazanır. Bu kitap, okuyucularına yeni bir bakış açısı kazandırır. Yalın anlatıma sahip olan Gülce / Ömer Lütfi Mete rahatlıkla okunabilir. Aynı zamanda soyut düşünceleri sürükleyici bir tarzıyla anlatması, okuyanın bakış açısını değiştirir. Kitabın içerisinde Hızır Ulu karakteriyle bağdaştırılarak soyut kavramı, başarılı bir şekilde anlatılır. Oldukça etkileyici ve mecaz bir anlatıma sahiptir. Yazar, dünya görüşlerini etkileyici şiirleriyle aktarır. Böylece kitabın içeriği, her yaştan okuyucuya örnek olur. Siz de yazarın bu eserini okuyarak bakış açınızı genişletebilirsiniz.

Timaş Yayınları Gülce / Ömer Mete Kitabı Avantajları

Timaş Yayınları Gülce / Ömer Mete Kitabı Avantajları

Ömer Lütfi, hemen hemen her yaştan müşterinin merakla ve ilgiyle okuduğu bir yazardır. Başarılı ve sade bir anlatımı olan yazarın sürükleyici üslubu, okuyanların dikkatini çeker. Soyut düşünceyi şiir üzerinden anlatarak kişilerin düşünmesini sağlar. Bu kitabıyla okurların beğenisini alır. Gülce, edebiyat çevreleri tarafından beğenilen bir eserdir. Ömer Mete, bu kitabını yazarken bu zamana kadar kadar aldığı eğitimlerden beslenir. Aynı zamanda kitabın içeriği, kişisel gelişim için verimlidir. Duyguların hareketli olduğunu yansıtan yazar, bu kitabında değişen insanı Hızır Ulu karakteri üzerinden anlatır. Toplumda herkesin farklı düşündüğünü öğretmeyi hedefleyen bir kitap niteliği taşır. Akıcı anlatımı ile birçok yaş grubuna hitap edebilir. Timaş Yayınları Gülce / Ömer Lütfi Mete yorumları kısmına bakarak kitapta genel olarak ne anlatıldığını ve aklınızdaki diğer soruların cevaplarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Cep Dostu Timaş Yayınları Gülce / Ömer Mete Fiyatı

Cep Dostu Timaş Yayınları Gülce / Ömer Mete Fiyatı

Bu kitap sayesinde soyut düşüncelerinizi toplum üzerinden değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda kişiliğinize olumlu getirileri olan bu eser sayesinde etrafınıza soyut kavramları somutlaştırarak anlatabilirsiniz. Gülce, özel günlerde sevdiklerinize vermek için ideal bir içeriğe sahiptir. Bu sayede yakınlarınıza etkileyici şiirlerle bir jest yapabilirsiniz. Bu kitap, Hızır Ulu karakterinin yaşadıkları olaylarda kendinizi bulmanızı sağlar. Ömer Mete, kitabının içindeki metinleri sade ve akıcı bir dil kullanarak anlatır. Fikir verici nitelikteki eser, her yaştan okuyucunun dikkatini çekebilir. Türk şiiri açısından önemli bir eser olarak değerlendirilir. Timaş Yayınları Gülce / Ömer Lütfi Mete fiyatı kitabın tüm bu özellikleri doğrultusunda değerlendirilir. Uygun fiyatı ile bütçe dostu bir şiir kitabıdır. Bakış açınızı değiştirerek kişisel gelişiminize katkı sağlayan bu kitabı Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Müşteri yorumlarından yararlanarak ürünün içeriğini değerlendirebilirsiniz.