Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitim Full Set /15 Kitap Set - 100 Temel Kural - Mahremiyet Eğitimi

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.728 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.729 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitim Full Set /15 Kitap Set - 100 Temel Kural - Mahremiyet Eğitimi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET İÇERİSİNDEKİ KİTAPLAR
  • 1. CEZASIZ EĞİTİM 2. CEZASIZ EĞİTİM 2 3. ANNELİK SANATI 4. DOĞAL EBEVEYNLİK 5. GÜVENLİ BAĞLANMA 6. ÇOCUK DEYİP GEÇMEYİN 7. ÇOCUK EĞİTİMİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR 8. 0-6 YAŞ DÖNEMİ ÇOCUK EĞİTİMİNDE 100 TEMEL KURAL 9. ÇOCUK EĞİTİMİNDE 100 TEMEL KURAL 10. ERGENLİK DÖNEMİNDE 100 TEMEL KURAL 11. ADIM ADIM ÇOCUKLARDA CİNSEL EĞİTİM 12. 7-14 YAŞ DÖNEMİ ÇOCUK EĞİTİMİNDE 100 TEMEL KURAL 13. MAHREMİYET EĞİTİMİ 14. AİLE İLE BAĞLANMA - AİDİYET 15. BIRAK VE RAHATLA

Ürün Özellikleri

  • Yazar Adem Güneş
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi 15 Kitap Full Set

Anne ve baba olmak büyük bir sorumluluktur. Ebeveynler, çocuklarını iyi bir şekilde yetiştirmek ister. Çoğu ebeveyn eğitim konusunda yardıma ihtiyaç duyar. Bu konuda profesyonel yardım alan ailelerin yanı sıra ebeveynlik kitapları okuyarak bilgi edinmeye çalışanlar da vardır. Bu kitaplar sayesinde ebeveynler ve çocuklar arasındaki iletişim daha sağlıklı hale gelir. Çeşitli araştırmalar yapılarak yazılan eğitim kitapları pek çok anne baba için kurtarıcı niteliktedir. Timaş Yayınları Adem Güneş çocuk eğitimi 15 kitap full set çocuk yetiştirme konusunda oldukça faydalı bilgiler içerir. Bu eserler, ailelerin aralarındaki bağın güçlenmesini sağlar. Kuşak çatışmasının getirdiği sorunları ortadan kaldırır. Eğitim seti, çocukların psikolojisini ve kişiliğini daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Bu sayede onlarla daha doğru bir iletişim sağlayıp mutlu bireyler yetiştirebilirsiniz.

  • Doğru eğitim
  • Kişisel gelişim
  • Güçlü iletişim

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi Kitap Seti

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi Kitap Seti

İyi bir ebeveyn olabilmek kolay değildir. Çocukları anlayabilmek, onların gözünden bakabilmek her zaman mümkün olmayabilir. Birçok anne baba çocuklarını yetiştirmek için cezaya başvurur. Ceza yöntemi, bir çözüm değildir. Baskı ve zorlama onların kişiliklerine farklı şekilde yansıyabilir. İnsanların duygusal kimlikleri küçüklük çağlarında oluşmaya başlar. Başkalarıyla kurulan ilişkilerin sağlıklı olabilmesi için çocukların doğru bir yetiştirme yöntemi ile büyümesi çok önemlidir. Ebeveynlerin bağlanma konusunda öğreneceği bilgiler çocuklarının geleceği için oldukça faydalıdır. Onlara insan olmanın değerini doğru şekilde öğretmek gerekir. Her insanın değerli olduğu bilinci küçüklükten itibaren aşılanmalıdır. Anne ve babanın öğrenmesi ve öğretmesi gereken en önemli konulardan biri de mahremiyettir. Adem Güneş çocuk eğitim kitap seti sayesinde bu tip örneklerle birlikte doğru eğitim şekilleri ile ilgili faydalı bilgiler edinebilirsiniz.

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi 15 Kitap Yorumları

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi 15 Kitap Yorumları

Yaşam şartlarının ve teknolojinin değişip gelişmesi sonucunda çocuk yetiştirme de her geçen gün zorlaşır. Ebeveynler bu konuda çoğu zaman endişelenir. Bunu engellemenin en iyi yolu önce anne babanın kendini eğitmesidir. Kişisel gelişim kitapları, doğru eğitimin ve yetiştirmenin bütün yöntemlerini öğretir. Bu şekilde hayata hazır yeni nesiller yetiştirmek daha kolay hale gelir. Her anne ve babanın başucunda bulundurması gereken eserler, çocukların psikolojisini anlayıp onlara daha iyi ayak uydurabilmek için gereklidir. Kişisel gelişim kitaplarından faydalanan anne babalar farklı bakış açısına sahip olurlar. Bu sayede çocukları ile sağlıklı iletişim yollarını da öğrenirler. Son zamanlarda sıklıkla okunan kitapları ebeveynler birbirine tavsiye eder. Siz de iyi bir ebeveyn olmak adına kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Timaş Yayınları Adem Güneş çocuk eğitimi 15 kitap full set yorumlarına bakarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi 15 Kitap Fiyatı

Timaş Yayınları Adem Güneş Çocuk Eğitimi 15 Kitap Fiyatı

Eğitici kitap seti sayesinde ebeveynlik hakkında daha detaylı ve doğru bilgilere sahip olabilirsiniz. Yol gösterici ve öğretici nitelikte olan eserler süreci en iyi şekilde idare etmenize olanak tanır. Bebeklikten gençliğe kadar olan bütün evreleri doğru geçirebilmek için kılavuz şeklinde kullanabilirsiniz. Bilimsel araştırmalara ve uzman görüşlerine dayanarak hazırlanır. Anne ve babaların çaresiz kaldığı durumlarda kurtarıcı rol oynar. Ebeveynlik konusunda kendinizi geliştirmek istediğinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sade ve yakın anlatımı sayesinde her anne babanın kolaylıkla anlayıp faydalanabileceği şekilde hazırlanır. Timaş Yayınları Adem Güneş çocuk eğitimi 15 kitap full set fiyatı farklı bütçedeki insanlara uygun olarak belirlenir. Kitaplar hakkında daha fazla bilgiye ve detaya Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ürün ile ilgili inceleme yapıp avantajlı fiyat ve güvenli alışveriş seçenekleriyle hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.