Timaş Çocuk Pofuduk Masallar Pof Pof

119,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar Pof Pof

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMEL Satıcı Ünvanı: TEMEL KIRTASİYE KİTAP OYUNCAK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837006233900012 Vergi Kimlik Numarası: 8370062339
    Bu ürün TEMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1?Tanıtım Metni1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Nehir Aydın Gökduman
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Çocuk 263494 Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner, çocuğunuzun hem eğlenmesini hem de kişisel gelişimi için gerekli olan birçok kavramı ve kazanımı elde etmesini sağlayan bir masal kitabıdır. Masal okuyan çocuklar, karakterlerin olaylara karşı yaklaşımını, hangi durumlarda nasıl tepki verdiğini iyi bir biçimde özümserler ve öğrendiklerini de kısa sürede yaşamlarına aktarırlar. Bu nedenle çocuklara sunulmakta olan masallar çok önemlidir. Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner sayesinde çocuklar kişisel gelişimlerini eğlenceli vakit geçirerek sağlayabileceklerdir.

  • Çocukların keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı olur.
  • Kişisel gelişim için gerekli olan kavramların edinilmesini sağlar.
  • 0-3 yaş grubuna uygun olup 2022 baskısıdır.

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Kitabının Konusu Nedir?

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Kitabının Konusu Nedir?

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof kitabının ana konusu, çocukların kendileri ve çevreleri için doğru olan şeyleri yapmaları ve isabetli kararları almalarıdır. Kitabın çocuklara aktarmak istediği öğreti bu yöndedir. Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner kitabının en önemli cümlesi yayıncı tarafından şu şekilde belirlenmiştir: ”Dolaptaki sağlıklı yiyecekler bir araya gelmiş ve Aytuğ’a bir sürpriz hazırlamışlardı. Sağlıksız atıştırmalıkları da saklamışlardı. Aytuğ bu tabağı ve ayranı aldı, afiyetle yedi ve daha sonra kendine benzer bir sandviç yaptı. Aytuğ o günden sonra sağlıklı beslenmeye başladı. Annesi de ona en lezzetli ve eğlenceli yemekleri pişirdi sevinçle.” Editörlere göre ise bu kitap, çocukların toplumda yer edinmelerini, saygı duyulacak işler peşinde koşmalarını sağlayacak değer ve kavramları içermekte olan bir kitap niteliği taşımaktadır.

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Kitabının Yazarı Kimdir?

Kitabın yazarı olan Asiye Aslı Aslaner Gazi Üniversitesi Büro Yönetimi Öğretmenliğini bitirdi. Uzun yıllar boyunca eğitim sektöründe çalıştı. Çocukluğundan bu yana bir şekilde yazı yazmakta olan yazar; çeşitli edebiyat dergilerine genellikle öykü olan eserler yazdı. Yetişkinler için kaleme aldığı eserleri ile birincilikler elde etmiş olan yazar, anne olduktan sonra çocuk edebiyatına yoğunlaştı ve çocuklara hitap eden öyküler yazmaya başladı. Yazar günümüzde de çocukların eğlenerek okuyacağı masallar yazmaya devam ediyor. Editörlerin yorumlarına göre yazarın bu kitabı çocukların karakterlerinin geliştiği yaşlarda okunacak türden kitaplar grubuna girmekte olan bir kitaptır. Yazar bu eserinde çocuklara temel yaşam becerilerini ve kazanmaları gereken değerleri anlatmaktadır. Yazar bu eserinde temiz, akıcı ve eğlenceli bir dil kullanmıştır. Bu sayede kitap çocukların ilgisini cezbetmeyi hedeflemektedir.

Timaş Pofuduk Masallar: Pof Pof Kitabı Çocuk Gelişiminde Etkili midir?

Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner çocuk gelişimine doğrudan etki etmeyi hedefleyen bir kitaptır. Kitap çocuklara temel düzeyde yaşama gerekliliklerini ve kazanmaları gereken değerleri edindirmeyi kendine görev edinmiştir. Masal kitapları genel olarak çocuk gelişimine pozitif bir etki yapmaktadır. Hayal gücünü geliştirmekte olan masal kitapları çocukların ufkunu genişletmektedir. Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner de bu kategoride bir kitap olma niteliği taşımaktadır. Kitap çocukların ailesi ve çevresiyle iletişimini güçlendirir, çocukların hayal dünyasında yeni kapılar açar, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırır, çocuklara toplum kültürünü ve ahlakını öğretir. Tüm bunlara ek olarak küçük yaşlarda kitap okumak kelime altyapısını ve okuduğunu anlama becerilerini geliştirmektedir. Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner yorumlarıyla da kullanıcıların beğenisini kazanmış bir kitaptır. Okurlar tarafından beğenilen Timaş Çocuk Pofuduk Masallar: Pof Pof Asiye Aslı Aslaner fiyatıyla da iyi bir seçenek olmaktadır. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.