Timaş Çocuk Levent Ve Tayfası Kutu 5 Kitap

311,65 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
251,75 TL240,59 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,71 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Levent Ve Tayfası Kutu 5 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1Levent ve tayfasını duymayan, bilmeyen kalmadı. Aklına esti mi sınıfa kurbağa getiren, Çin’e tünel kazarak gitmeye çalışan, mezarlıkta hayalet arayan, gizemli evlere peri keşfine çıkan Levent ve tayfası bu kez Türkiye’yi geziyor. İlk durakları Çanakkale, Pamukkale, Kapadokya, Rize ve Mardin... Her bir kitapta o şehre ait doğal güzellikler, tarihî geçmiş, öne çıkan yerler
  • kimi zaman komik, kimi zaman duygulu maceralar eşliğinde anlatılıyor. Rengârenk resimlerle de karakterlerin hâlleri ilk dizideki gibi yine oldukça komik sergilenirken mekânlar ve yerler de gerçeğe oldukça yakın yansıtılıyor. Levent, karakterlerinin zenginliği, komik kurgusu, bilgi dolu içeriği, gerçekçi hikâyesiyle 9 yaş üzeri çocuklar için müthiş maceralarla dolu... ?Tanıtım Metni1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Levent ve Tayfası 5 Kitap Set - Timaş Çocuk

Kitap okumak, özellikle çocukların fikirlerinin gelişimini sağlayan ve onları birçok olay hazırlayan eğlenceli bir aktivitedir. Çok fazla okuyan ve okumayı seven çocuklar için set halinde çıkarılan Timaş Yayınları’nın okuma kitapları vardır. Timaş çocuk Levent ve tayfası 5 kitap set halinde olan, okurken çocukların eğlenmesini ve öğrenmesini sağlayan bir eserler topluluğudur. Bu kitap setinde serüveni, bitmeyen maceralarıyla çocukların eğlenirken öğrenmelerine yardımcı olabilirsiniz. 9 yaş ve üstü tüm bireyler için uygun olan kitap herkesin okuması gereken bir eserdir. Birçok çocuğun elinden düşürmek istemeyeceği Levent ve Tayfası 5 kitap setini satın alarak kitapları seri halinde okumalarını sağlayabilirsiniz. Büyük beğeni ve ilgiyle okunan kitaplar sayesinde okuma alışkanlığı kazanan çocuk ilgilendikleri konu içeriğine sahip kitapları severek okumasına yardımcı olursunuz

  • Özel kağıt baskısı
  • Rengarenk fotoğraf detayları
  • Kaliteli kullanılan özel kağıtları

Timaş Yayın Kitapların Çocuklara Faydaları

Timaş Yayın Kitapların Çocuklara Faydaları

Daha okumayı bilmeyen çocuğunuza uyumadan önce okuduğunuz kitaplar bilinçlerinde yer edinir. İleri zamanlarda bu alışkanlığı onların edinmesini sağlayarak ilkokul çağındaki çocuğun okuma alışkanlığını geliştirirsiniz. Daha sonrasında kitapları katagorize ederek sevdiği ve ilgi duyduğu alanlara yönlendirebilir böylece kendi isteği ile kitap okuma alışkanlığı kazanmasını sağlayabilirsiniz. Timaş Yayınları 9 yaş kitapları bu yaştan sonraki her bireyin elinden düşürmediği eserlerdendir. Tekrar okuyarak bu serüvene dahil olan çocukların her seferinde farklı noktalar ilgisini çeker. Eğitim kitapları arasında olan bu set, öğrencilerin okuması, öğrenmesi ve bilmesi için kendi öğretmenleri tarafından da önerilir. Eğitici kitaplar çocukların öğreniminde önemli bir yer tutarak onların fikir ve bilgi dünyasının gelişimine katkı sağlar. Basit kuralları, olması gereken durumları, sahip olduğu sorumlulukları çocuklara uygun bir dille anlatarak onları hayata karşı hazırlar.

Levent ve Tayfası Sayesinde Çocuklarınız ile Keyifli Okuma Ortamı

Levent ve Tayfası Sayesinde Çocuklarınız ile Keyifli Okuma Ortamı

Kitap, çocuklar ve ebeveynleri ile birlikte okununca daha keyifli bir ortam sağlar. Yol gösterici büyüklerinin kitap okuduğunu görerek bu duruma daha çok özenirler. Hayal gücünü geliştiren ve yaratıcı olmalarına yardımcı olan Levent ve tayfası kitap seti hem işitsel hem duygusal yönden gelişmelerini sağlar. Zihinsel olarak gelişen çocuklar sosyal, konuşkan, etkinliklerde aktif olan bireyler haline gelir. İç dünyalarını dışa yansıtarak yaratıcı fikirler üzerinde konuşmalarını, etkili bir dinleyici olmalarını ve anlama kabiliyetlerinin geliştiğini görürsünüz. Okunan kitaplar öğrencilerin sözcük dağarcıklarını geliştirerek etkili konuşmalarını, düzgün ve akışkan bir dille sunumlar hazırlamalarını, verilen sorulara anında ve hızlı cevap vermelerini sağlar. Kendi ilgi alanlarına uygun kitapları seçen çocuklar keyifle okuyan bireyler haline gelir. Levent ve Tayfası set fiyatı ürün içeriğine göre ayarlanarak belirlendiğinden her bütçeye uygundur.

Levent ve Tayfası Seti Uygun Fiyatla Trendyol'da

Levent ve Tayfası Seti Uygun Fiyatla Trendyol'da

Çocuk kitapları diğer kitaplara nazaran farklı biçimsel öğeler ve özel bir dil yapısına sahiptir. Özellikle ilgi çeken bir tarzda hazırlanan kapak tasarımı ile çocukların dikkatini üzerine toplayarak içeriğinin konusunu merak etmelerini sağlar. Kitap içerisinde bulunan hareketli resimler sayesinde kolay tanımlanabilen karakter resimleri ile dilin anlatımını ve üslubunu destekler. Timaş Çocuk Levent ve Tayfası set fiyatı içeriğinde bulunan 5 kitabın içeriği ve tasarlanan özel sayfaları ile uygun fiyatlarla satışa sunulur. Levent ve Tayfası set yorumlar kısmına göz atarak ürünü satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir, alacağınız kitabın yaş, konu ve içeriği bakımından çocuğunuza uygun olup olmadığını görebilirsiniz. Daha önce ürünü satın alan müşterilerin yaptığı yorumlar doğrultusunda beğendiğiniz kitabı satın almadan önce daha fazla bilgi edinerek çocuğunuza uygun olan, beğendiğiniz seti alabilirsiniz.