Timaş Çocuk Kaşağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
65,30 TL
Kurumsal Fatura
66,08 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
73,46 TL
Kurumsal Fatura
73,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Kaşağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Sipariş Satıcı Ünvanı: TİMAŞ BASIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844003390200014 Vergi Kimlik Numarası: 8440033902
    Bu ürün Kitap Sipariş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaşağı Kitap Açıklaması Ömer ve kardeşi Hasan, çocukluklarını büyük bir çiftlikte geçirmişlerdi. Küçük Ömer ve Hasan, en çok atlarla oynamayı, özellikle de onları tımar etmeyi seviyorlardı. Bunun için İstanbul'dan özel getirtilen KAŞAĞI'yı kullanıyorlardı. Ama bir gün Küçük Ömer, çocukluk heyecanıyla KAŞAĞI'yı kırar ve suçu kardeşi Hasan'a atar. Babası bu olaydan sonra Hasan'a çok kızar ve ona: -Yalancı, der... Hasan, bu olaydan sonra içine kapanır ve bir gün hastalanır. İşte o zaman Ömer için zor günler başlar. Kitapta ayrıca 'HÜRRİYET BAYRAKLARI, NÂDÂN, ÇAKMAK, KÜTÜK, 'KIZIL ELMA' NERESİ?" adlı öykülerde yer almaktadır. Sayfa Sayısı: 93 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Timaş Çocuk İlk Baskı Yılı : 2005 Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ömer Seyfettin
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Çocuk Kaşağı - Ömer Seyfettin

Kaşağı, Ömer Seyfettin tarafından kaleme alınan kaliteli öykülerden biridir. Eğitici ve öğretici eserleriyle bilinen Ömer Seyfettin’in nadide öyküleri, çocuklar ve yetişkinler tarafından beğenilerek okunur. Sade fakat anlamlı eserleri, oldukça iyi bir ders niteliğindedir. Ömer ve kardeşinin başından geçenleri anlatan Timaş Çocuk Kaşağı - Ömer Seyfettin eseri, okura yalanın kötü bir şey olduğunu ve büyük sonuçlar doğurabileceğini anlatır. Küçük bir köyde bulunan çiftlikte büyüyen bu kardeşlerin arası bir yalan yüzünden bozulur ve ardından birtakım üzücü olaylar gerçekleşir. Hem kardeş sevgisini hem de etik davranışın önemini anlatan bu etkileyici kitaptan önemli ve değerli dersler çıkarabilirsiniz. Anlatılan döneme uygun kapak tasarımı sayesinde oldukça ilgi çekici bir görünüme sahiptir.

  • Ömer Seyfettin hikayeleri
  • Kaşağı isimli çocuk kitabı
  • Kaliteli ve özenli baskı seçeneği

Timaş Çocuk Yayınları Kaşağı Kitabı Ömer Seyfettin İçeriği

Timaş Çocuk Yayınları Kaşağı Kitabı Ömer Seyfettin İçeriği

Ömer Seyfettin Kaşağı kitabı, Hasan ve abisi Ömer arasında geçen anlaşmazlık konusu üzerinden ilerler. Küçük bir köyde bulunan çiftlikte yaşayan Hasan ve Ömer, oldukça eğlenceli bir çocukluk geçirir. Çiftlikte atları bulunan Hasan ve Ömer, bu atlarla oynamayı ve onları tımar etmeyi çok sever. Her gün düzenli olarak atları tımar eden Hasan ve Ömer kardeşler, bu aktiviteyi yaparken oldukça iyi vakit geçirir. Kardeşlerin babası, atları tımar etmek amacıyla İstanbul’dan özel bir kaşağı getirtir. Bu kaşağı, oldukça kaliteli ve bir hayli pahalı bir üründür. Yine bir gün, atları tımar ederken Ömer yanlışlıkla kaşağıyı kırar. O an yaşadığı panik ve suçluluk duygusunu kaldıramaz ve çocukça bir davranışta bulunarak suçu kardeşi Hasan’a atar. Bu suçlamadan sonra Kaşağı Ömer Seyfettin hikayesinin hüzünlü kısmı başlar.

Timaş Çocuk Yayınları Kaşağı Kitabı Ömer Seyfettin Yorumları

Timaş Çocuk Yayınları Kaşağı Kitabı Ömer Seyfettin Yorumları

Timaş Çocuk Kaşağı - Ömer Seyfettin yorumlarında kitabın iyi bir ders verici niteliğe sahip olduğundan bahsedilir. Hem kardeşlik bağını hem de yalan söylemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatan kitap, çocukların kişisel gelişimi için iyi bir niteliğe sahiptir. Ömer’in Hasan’ı suçlamasının ardından babası Hasan’a çok kızar. Hasan, her ne kadar kaşağıyı kendisinin kırmadığını söylese de babası ona inanmaz ve yalancı der. Yaşça küçük olan Hasan, hem yaş hem de duygusal yapısından kaynaklı olarak babası ve abisinin bu tutumuna karşı oldukça üzgün hisseder. Bu olaydan sonra içine kapanan ve sessiz biri haline gelen çocuk, zamanla hastalanır. Hasan hastalandıktan sonra vicdan azabı çekmeye başlayan Ömer, yaptığından son derece pişmanlık duyar. Hem baba korkusu hem de kardeş sevgisi arasında sıkışıp kalır.

Timaş Çocuk Yayınları Kaşağı Kitabı Ömer Seyfettin Fiyatı

Timaş Çocuk Yayınları Kaşağı Kitabı Ömer Seyfettin Fiyatı

Timaş Çocuk Kaşağı - Ömer Seyfettin fiyatları, kitabın baskı kalitesine göre belirlenir. Birkaç öyküyü içerisinde bulunduran bu eser, oldukça avantajlıdır. Kitabın içerisinde bulunan öyküler; Kaşağı, Hürriyet Bayrakları, Çakmak, Kızıl Elma Neresi?, Kütük ve Nadan olarak belirtilir. Tamamı Ömer Seyfettin tarafından yazılan bu eserler, oldukça beğenilen ve severek okunan hikayelerdir. Çocuk kitabı olarak bilinen bu eser, yetişkinlere de hitap eder. Evrensel bir anlatım diline sahip olan Ömer Seyfettin’in hikayeleri, okurlar tarafından oldukça beğenilir. Ömer Seyfettin Kaşağı fiyatını etkileyen bir diğer unsur, sayfa sayısıdır. 96 sayfadan meydana gelen okuma kitabı, ince bir yapıya sahiptir. Uzun yıllar önce yazılan eser, 35. baskısıyla satışa sunulur. Ciltsiz kapak tasarımına sahiptir. Değerli bir yazar olan Ömer Seyfettin’in Kaşağı kitabını Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçeneğiyle satın alabilirsiniz.