Timaş Çocuk Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (62)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
54,50 TL
Kurumsal Fatura
89,90 TL
350 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Timaş Çocuk Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkes zürafa resmi çizebilir. Siz de çizebilirsiniz! Moni, resim derslerini çok severdi. İlginç şekiller çizmeye ve renklerle oynamaya bayılırdı. Fakat bir gün tuhaf bir şey oldu. Moni resim çizemedi. Hem de zürafa resmini… Öğretmeni, Moni’yi hayal ettiği her zürafayı çizebileceği konusunda cesaretlendirmeye çalışsa da o ikna olmuyordu. Ancak öğretmeninin pes etmeye niyeti yoktu. Tabii Moni’nin de… Peki Moni, zürafa resmi çizebildi mi? Hayal etmenin, kendine inanmanın, azim ve cesaretin önemini vurgulayan “Benim Zürafam Uçabilir”, kendini keşfetmek ve özgürce hayal etmek isteyen herkesi büyüleyici dünyasına ortak olmaya davet ediyor. Ürün Adı: Benim Zürafam Uçabilir Ürün Kodu: 9786050842159 Yazar: Mert Arık Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 64 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Daniel Defoe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Timaş Çocuk Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık

Mert Arık, Adana’da dünyaya gelir. Çocukluk hayatı Adana ilinde geçen Arık, küçük yaşlardan beri yazmayı çok seven biridir. İlerleyen zamanda öğretmen olan yazar, genellikle çocuk ve kişisel gelişim kitapları yazar. Çocuk kitaplarıyla ünlenen yazar, özgün eserleriyle adından söz ettirir. Aldığı eğitimi yazar serüveniyle birleştirerek popüler dünyada yer edinir. Kitaplarındaki hayal dünyası ile okuyucuyu hayallerine dahil eden yazar, Timaş Çocuk Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık eserinde Moni karakteri üzerinden zürafanın nasıl uçabileceğini okurlarına gösterir. Yazarın bu kitabı, her yaştan okuyucunun anlayabilmesi için sade bir dille yazılır. Resim yeteneğinin hayal ile birleşince, çocuk olan Moni karakterinde nasıl canlandığına dikkat çeker. Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık kitabını okuyarak siz de hayallerinizi yeteneklerinizle birleştirebilirsiniz.

  • Sürükleyici üslup
  • Çocuk kişisel gelişim
  • Yalın dil

İlgi Çekici Timaş Çocuk Yayınevi Mert Arık Kitabı Konusu

İlgi Çekici Timaş Çocuk Yayınevi Mert Arık Kitabı Konusu

Mert Arık, öğretmenlik mesleğini yaparken bir yandan da pek çok türde kitap yazar. Bu kitaplarından biri de çocuk kitabı olan Benim Zürafam Uçabilir adlı eserdir. Bu eserde Arık, çocukların hayallerinin yetenekleri ile birleşmesi sonrası neler yapabileceklerini akıcı bir dil ile anlatır. Aynı zamanda popüler konulara eserinde yer veren yazar, sürükleyici anlatımı ile okuyanı sıkmaz. Timaş Çocuk Basımevi’nden çıkan kitabın hikayesi, baş karakter olan Moni üzerinden okunur. Doğal anlatıma sahip olan eser, her yaştan çocuk için başarılı bir hikayedir. Kurgu tarzını hikaye tarzıyla birleştiren Arık, bu eserinde yeteneği ve hayali gerçekçi bir şekilde yansıtabilen yazarlardandır. Özellikle kurgunun popülerleşen kültür haline gelmesiyle başarılı ve özgün eserleri sayesinde tüm dünyada adından söz ettirir. Bir solukta okunan bu kitabı kolaylıkla satın alarak okuyabilirsiniz.

Beğenilen Timaş Çocuk Yayınevi Mert Arık Kitabı

Beğenilen Timaş Çocuk Yayınevi Mert Arık Kitabı

Mert Arık’ın yazdığı Benim Zürafam Uçabilir fiyatı, kitabın sunduğu içerikler üzerine belirlenir. Kitabın genel içeriği, Moni karakteri üzerinden dikkat çeker. Zürafaları çok seven Moni, resim öğretmeninin ondan zürafa çizimi yapmasını ister. Çizim yapamayan Moni, öğretmeninin ısrarı ve çabası üzerine çizmesini istediği resimde uçan zürafayı gösterir. Yazar, öğretmeninin onu cesaretlendirmesi ve ilginç çizimler yapmaya heveslendirmesi sayesinde işin içinden kolaylıkla çıkabilmeyi Moni karakteri üzerinden öğretir. Kişilere özgün tarzıyla örnek olmayı başarır. Yalın bir anlatımı olan Arık’ın bu kitabındaki akıcı üslubu, okuyanların bir nefeste bitirmesini sağlar. Okurken eğlendiren, eğlendirirken öğreten bir içeriğe sahiptir. Ayrıca çocukların kişisel gelişimine önemli katkıları bulunan Timaş Çocuk Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık yorumları büyük ölçüde olumludur. Müşteri yorumlarına göz atarak kitap hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Timaş Çocuk Yayınevi Mert Arık Kitabı Fiyatları

Avantajlı Timaş Çocuk Yayınevi Mert Arık Kitabı Fiyatları

Benim Zürafam Uçabilir yorumları, ürünün bir çocuk hikaye kitabı olduğunu belirtir. Kitabın içeriği, sıklıkla Moni adlı küçük bir çocuğun yeteneklerini hayalleri üzerinden anlatır. Resim öğretmeninin çabası ile bağlantı kurarak yetişkinlerin çocuklara karşı nasıl davranması gerektiği konusunda yol gösterir. İlerleyen sayfalarda bu durum size sürükleyici bir üslup ile anlatılır. Bu sayede hem yetişkinlere hem de çocuklara birçok şey öğreten bir içeriğe sahiptir. Kitabı okurken kendinizi içinde hissetmeniz, gerçekçi bir bakış açısıyla yazıldığını gösterir. Çocuklarla doğru bir iletişim konusunda bilgi verebilecek nitelikte olan Timaş Çocuk Benim Zürafam Uçabilir Mert Arık fiyatları tüm bu özellikler doğrultusunda belirlenir. Çocukla etkili bir iletişim kurmak için bu kitabı Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Bu hikayeyi çocuklarla paylaşarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz.